KaRa_ Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Ale śliczne te kociaki są:loveu: :loveu: :loveu: takie maluchy:loveu: Quote
Maga100 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Kati']śliczny kotek, wyglada jakby miał brudny nosek :) bo miał. W zaschniętym whiskasie :cool1: Quote
dbsst Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Te piękne koty niestety są nie moje :placz: tylko Magi100 :placz: [quote name='basiulka22tychy'] jej jaki slicniutki kotecek :):) to jest kot palcożaryty :shake: [quote name='evaxon']dżem dobry :p powidła lepsze :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska']:pwitaj moja koffana bliźniaczko:loveu: Poproszę fotkę Szpilki na nowym kocyczku;) hej sis Szpila jest nie do sfotografowania na nowym kocyku :eviltong: [quote name='BBeta']A ja przyszłam prosić o wybaczenie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :cool3: WYBACZ MI :Rose: :cool3: hahhahhahah masz goraczke :razz: :roll: :evil_lol: [quote name='Kati']śliczny kotek, wyglada jakby miał brudny nosek :) bo miał Maga nawet Stefkowi nochalopagusa nie wyciera :placz: :lol: [quote name='KaRa_TC']Ale śliczne te kociaki są:loveu: takie maluchy:loveu: nioooooooooooooooooo:loveu: [quote name='Maga100']bo miał. W zaschniętym whiskasie :cool1: o jesteś :diabloti: Quote
Alicja Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 :mad:dlaczego Szpilki nie można fotografować na nowym kocyku hmmmmmmmmmmmmm... Quote
Maga100 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='dbsst']Te piękne koty niestety są nie moje :placz: tylko Magi100 :placz: nie rycz. Masz kolejny pretekst, żeby mnie odwiedzać :cool1: Mimo że uciekłam od ciebie na drugi koniec pod-warszawy :evil_lol: PS TZ sie pyta, kiedy pograja :cool1: :cool1: :cool1: bo 31.12 sie nie nagrali :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: o jesteś :diabloti: z przyzwoitości. Nie chęci :diabloti: Quote
dbsst Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:dlaczego Szpilki nie można fotografować na nowym kocyku hmmmmmmmmmmmmm... bo jak tylko zobaczy ze wchodze z aparatem to zrobi unik i w tempie czaczy wyjdzie z sypialni :evil_lol: [quote name='Maga100'] 1.nie rycz. Masz kolejny pretekst, żeby mnie odwiedzać :cool1: Mimo że uciekłam od ciebie na drugi koniec pod-warszawy :evil_lol: 2 PS TZ sie pyta, kiedy pograja :cool1: :cool1: :cool1: bo 31.12 sie nie nagrali :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: 3z przyzwoitości. Nie chęci :diabloti: 1. hahahha ja nie potrzebuje pretekstu :diabloti: 2. powiem tak zganij co mój TZ teraz robi :evil_lol: także Twój ma szanse się jeszcze załapać jak teraz wsiadzie w autko 3. od kiedy ty taka przyzwoita :diabloti: :evil_lol: 3. Quote
Maga100 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='dbsst']2. powiem tak zganij co mój TZ teraz robi :evil_lol: także Twój ma szanse się jeszcze załapać jak teraz wsiadzie w autko TZ chrapie na kanapie :cool1: 3. od kiedy ty taka przyzwoita :diabloti: :evil_lol: 3. od urodzenia. Do tego też dobrze wychowana i miła. Uczynna. Zreszta znasz mnie przecież :diabloti: Quote
dbsst Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='Maga100']1 TZ chrapie na kanapie :cool1: 2 od urodzenia. Do tego też dobrze wychowana i miła. Uczynna. Zreszta znasz mnie przecież :diabloti: blisko n akanapie ale................GRA zaskoczyłam Cie co :evil_lol: :evil_lol: eeeeeeeeeeeeeee a o kim mowa bo nie wiem :niewiem: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='dbsst']blisko n akanapie ale................GRA zaskoczyłam Cie co :evil_lol: :evil_lol: wolnokapująca istoto, ja pisałam o moim TZcie, który chrapie na kanapie, więc nie przyjedzie :cool1: Quote
dbsst Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='Maga100']wolnokapująca istoto, ja pisałam o moim TZcie, który chrapie na kanapie, więc nie przyjedzie :cool1: oj wolno kapuje byłam na psach w potrzebie i teraz sobie się marze więc uciekne chyba spać albo nie wiem :-( :-( :-( :-( :-( :-( Quote
dbsst Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 [quote name='PIKA']Dominika rabnij Magdzie te koty :evil_lol: to jest jakaś myśl :diabloti: oto mój pies tropiacy pies szukający pies wstydliwy :oops: pies z uchem na głowie :roll: Quote
Alicja Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Pies z uchem na głowie zarąbisty:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Czy to sa zdjecia z dzisiaj ? U nas taki syf pogodowy, że nawet w okno nie chce się patrzeć :cool1: Quote
dbsst Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Pies z uchem na głowie zarąbisty:evil_lol::evil_lol::evil_lol: heheh dziękuje [quote name='basiulka22tychy'] kulturystka na tropie :D:D faktycznie śakaś duzia sie tu wydaje być:loveu: [quote name='Kate I Luka'] Szpilunie :) o nie nie widze obrazka :mad: [quote name='HankaRupczewska']Czy to sa zdjecia z dzisiaj ? U nas taki syf pogodowy, że nawet w okno nie chce się patrzeć :cool1: Haniu to jeszcze Sylwestrowo _ Noworoczne foty :cool1: dziś będe focić koty jak mi sie uda ale to nie bedą Magowe koty :cool1: u nas tez pogoda nie najlepsza a chciałam porobic zdjęcia z terningu rzucania gumiakiem :roll: :placz: Quote
Kate I Luka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 dbsst napisał(a): o nie nie widze obrazka :mad: :niewiem: :niewiem: ja widzę... hmmm :niewiem: :niewiem: Quote
dbsst Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 [quote name='Kate I Luka']Super uchole :) kopiowane :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Kate I Luka']:niewiem: :niewiem: ja widzę... hmmm :niewiem: :niewiem: aaaaaaaaaaaaaaa ja nie widze :placz: :placz: :placz: Quote
BBeta Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='dbsst'] Jakie mięśnie :crazyeye: :crazyeye: Nasza Diana to by się przy Szpilce marnie prezentowała Quote
dbsst Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 [quote name='DORRAG']Ale super uszka:loveu: dziękuje :buzi: [quote name='BBeta']Jakie mięśnie :crazyeye: :crazyeye: Nasza Diana to by się przy Szpilce marnie prezentowała hahahhahaha zrobiłam je w psie ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 a teraz trochę śpiaco :sleep2: poduszka ortopedyczna z pamięcia kształtu :evil_lol: wietrzenie fafla Quote
dbsst Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 a to ja jak byłam piekna i młoda miałam tu z 22 lata może 21 :roll: to zdjęcie zrobił mi najlepszy kolega i podarował w takiej formie po latach w prezencie urodzinowym :loveu: zdjęcie było robione analogową lustrzanka :loveu: Quote
Recommended Posts