Alicja Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Debe proszę sie odezwać :mad:albo daj nr tej kom. którą zsiamała Szpilkowa to będziemy dzwonić ;) Quote
dbsst Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 wyjezdzam jutro i nie bedzie mnie wcale :placz: zostawie kilka fot ku pamięci ;) Quote
Alicja Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='dbsst']wyjezdzam jutro i nie bedzie mnie wcale :placz: zostawie kilka fot ku pamięci ;) :crazyeye:DEBEŚCIACZKU gdzie uciekasz :shake: nie zostawiaj Nas:placz::placz::placz: Quote
LAZY Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Szpilencja zabawia sie tak jak Lazy. Ona tez uwielbia kałuze i piach. A jaka wtedy czysta wraca:P Quote
Alicja Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 :shake: oj niedobla debe ...najpierw długo jej nie ma a potem sobie sama bez nas jedzie :cool3: dawaj Szpilke do Rybnika ;) Quote
agabass Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 a na ile ty jedziesz dziewuszyno, że cię wcale nie będzie :roll: miłego wyjazdy Szpilkowa jak zawsze zawrót głowy i piknowata ta morda słodka Quote
dbsst Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 Lazy for U Agabass jade ale wróce kiedyś ;) czyste psy goorą !!! ;) Quote
PIKA Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Debe gdzie sa takie wielkie gory piachu ? :evil_lol: dbsst napisał(a):wyjezdzam jutro i nie bedzie mnie wcale :placz: :shake: Ciebie albo nie ma :shake: albo wyjeżdzasz i.. tez Cie nie ma :shake: Quote
anetta Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Cuuudneee :loveu: Szpila zazywa kapieli blotnych :cool1: dobrze na stopy robi :lol: Quote
e.v.a Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: kocham twoje fotki i Szpiluchne:D Quote
Magda-Amir Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 jeeeny jak ja dawno szpilki nie widzialam ! :multi: ona jest cudna jak zawsze :buzi: wysciskaj i wycaluj ja od nas :p Quote
an3czka Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='dbsst'] Boskie!:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Justa Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 dbsst napisał(a):a w podróż jade wróce za tydzień to jak wrócisz to my z Galcinką chcemy meeing :loveu: :cool3: :eviltong: Szpliowe fotki siupel jak zwykle :) Quote
agabass Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 ach ta piaskowa błotniasta morda boksiowoszpilowa :loveu: Quote
LAZY Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Ja już dawno zauważyłam pewną zależność. Im bardziej mój pies jest umorusany, tym fajnijszy był dla niej spacer:lol: Quote
lady_lina Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 LAZY napisał(a):Ja już dawno zauważyłam pewną zależność. Im bardziej mój pies jest umorusany, tym fajnijszy był dla niej spacer:lol: Jak dla chyba kazdego psiaka :) Quote
Gosiek Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Dominisiu :loveu: zdjecia przecudne a te ujeły mnie nadzwyczajnie.. ach jaka Szpilunia na nich mocno przejęta :loveu: piekne foty - baaardzo piękne buziaki i miłej podróży... i wracaj do nas szybko :cool1: Quote
dbsst Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 witajcie wrociłam al zaraz znowu spadam :evil_lol: wstawie kilka zdjec oblukam co sie działo jak mnie nie było i siuuuuuuuuu Quote
Recommended Posts