Marysia_i_gończy Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 debe szalejesz z tymi fotami! Nie nadążąm oglądać!! Najpier koniki :loveu: potem latające Szpilki, nono.. :multi: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Hanna R. Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 O mój Boże ! Dominika ! WSZYSTKIE zdjecia są FANTASTYCZNE !!! Poprostu - ODJAZD ! [SIZE=1]Tylko nam sie nie zmanieruj pod wpływem nadmiaru pochwał :cool3: Quote
Alicja Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Agga napisał(a): Hmmm co ta Szpila chciała tu zrobić?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:skok przez kozła Quote
dbsst Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Camara hahahah to fakt jak właczy turbodouszanie to leci i leci ;) hahahahhahaha dziekuje za mile slowa :buzi: Marysiu jak miło Cię gościć w moich skromnych progach :D :buzi: HankaRupczewska napisał(a):O mój Boże ! Dominika ! WSZYSTKIE zdjecia są FANTASTYCZNE !!! Poprostu - ODJAZD ! [SIZE=1]Tylko nam sie nie zmanieruj pod wpływem nadmiaru pochwał :cool3: Haniu nie przesadzaj nie są fantastyczne (jescze ;)) a co do zmanirowania to chyba nie ma szans bo moje foty to mi sie tak przez chwilunie podobują tak mała chwilunie że jak je wstawiam na dogo to już mam kompleksy że sa ciągle kiepskie :oops: :oops: :oops: a co kozilego skoku to j anaprawde nie wiem co ona chciała zrobić źle wycelowała i się ZNOWU ratowała Quote
an3czka Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 dbsst napisał(a): :roll: :roll: Debe witaj! Zdjęcia wspaniałe! Czy Szpileczka ma w nóżkach takiego powera, że aż śnieg na twarzy temu Panu wylądował:cool3: Quote
e.v.a Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Cześc Dominika, świetne foty skjaczącej Szpile, ale ta powaliła mnie na kolana :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Agga napisał(a):dbsst co TZ _cieć ma na twarzy?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:woalkę ;) Quote
lady_lina Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 naprawde super fotki :) jak ja juz bede miała psiaka tez załoze mu galerie :cool3: Quote
PIKA Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Agga napisał(a):TZ _cieć A to TZ Debesciary jest cieciem? :roll: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 cześć Dominisiu - z wielką przyjemnością nadrobiłam zaległości... cudne zdjecia robisz wiesz? Bardzo mi się podobały koniki... ale Szpileńka w locie jest ponad wszystko :loveu: pozdrawiam cieplutko Quote
agabass Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 dbsst napisał(a): :roll: :roll: ło matko co ta Szpila wyprawia ktoś tu chyba pociąga za sznurki :lol: :lol: :loveu: Quote
Basia&Safi Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 wowww super :):):) musicie byc z niej dumniiiiiiiii :)::) Quote
dbsst Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='Gosiek']cześć Dominisiu - z wielką przyjemnością nadrobiłam zaległości... cudne zdjecia robisz wiesz? Bardzo mi się podobały koniki... ale Szpileńka w locie jest ponad wszystko :loveu: pozdrawiam cieplutko :oops: :oops: dziekuje :oops: Basiulko no jacha ze jestesmy duuuuuuuuuuuumni ;) fajnie ze wpadlas a oto coś dla ASHER bo dzieki niej wstał dziś mój pies i łasawie poszedł pobiegać a później wyglądał tak.............................. przy komputerze teraz przy kuchni (wiernie mi towarzyszy bo ona WCALE nie jest zmęczona :diabloti: ) i znowu komputer :lol: to ciociu ASHER zrobiłas ze Szpileczki ps miłe takie pobudki :p Quote
an3czka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='dbsst']:oops: :oops: dziekuje :oops: a oto coś dla ASHER bo dzieki niej wstał dziś mój pies i łasawie poszedł pobiegać a później wyglądał tak.............................. przy komputerze teraz przy kuchni (wiernie mi towarzyszy bo ona WCALE nie jest zmęczona :diabloti: ) i znowu komputer :lol: to ciociu ASHER zrobiłas ze Szpileczki ps miłe takie pobudki :p Witaj Debe! Strasznie jest kochana!:lol: Quote
dbsst Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 Aniu śmiem wątpić czy taka strasznie kochana o mały włos a TZ by ją obdarł ze skóry i zrobił z niej rosół :diabloti: w ostatnich dniach na całe szczeście gorąca atmosfera ostygła i wszystko wróciło do normy czyli Szpilka żyje i nie jest rosołem :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Cześć dziewczyny :p ... [quote name='dbsst']przy komputerze teraz przy kuchni (wiernie mi towarzyszy bo ona WCALE nie jest zmęczona :diabloti: ) i znowu komputer :lol: Debe, ja przepraszam a gdzie posłanko dla Szpileczki? :razz: Quote
an3czka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='dbsst']Aniu śmiem wątpić czy taka strasznie kochana o mały włos a TZ by ją obdarł ze skóry i zrobił z niej rosół :diabloti: w ostatnich dniach na całe szczeście gorąca atmosfera ostygła i wszystko wróciło do normy czyli Szpilka żyje i nie jest rosołem :evil_lol: :evil_lol: Chyba wszystkim zdażają się takie kryzysy. Nic się nie przejmuj:lol: Quote
dbsst Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 jakby to powiedzieć z niej gorąca dziewczyna i musiała się kapke ciut ochłodzić na naszej pięknej podłodze :evil_lol: :evil_lol: Aniu staram się nie przejmować ale..........ale już jest dobrze uffffffffff i może uda się dziś na wspólny spacer uderzyć hihihi Quote
an3czka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='dbsst']jakby to powiedzieć z niej gorąca dziewczyna i musiała się kapke ciut ochłodzić na naszej pięknej podłodze :evil_lol: :evil_lol: Aniu staram się nie przejmować ale..........ale już jest dobrze uffffffffff i może uda się dziś na wspólny spacer uderzyć hihihi A cóż takiego zrobiła?:razz: Quote
Alka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 dbsst napisał(a):jakby to powiedzieć z niej gorąca dziewczyna i musiała się kapke ciut ochłodzić na naszej pięknej podłodze :evil_lol: :evil_lol: Aniu staram się nie przejmować ale..........ale już jest dobrze uffffffffff i może uda się dziś na wspólny spacer uderzyć hihihi debe, pewnie wybierzecie się na wspólny spacerek, wszak wiosne mamy :loveu: emocje opadły i bedzie ok ! :multi: trzymam kciuki ! a rosól byłby bardzo niesmaczny :cool3::cool3::cool3: Quote
KaRa_ Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='an3czka']A cóż takiego zrobiła?:razz: tez jestem ciekawa tego:cool3: Quote
PIKA Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 No wląsnie, co Szilotron zrobił, ze zasluzyl na bycie rosolem ? :crazyeye: Quote
Recommended Posts