Guest bernulka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Ojej jak ja się za tymi cudownymi pozami stęskniłam :loveu: Ale superr :loveu: Nom debeściarko koffana na dwór ze Szpilcią sioo!! I fotki robić dla Bernulki specjalnie :eviltong: :cool3: Nom czekamy czekam! Ja chce wiecej :razz: paździoszki Quote
PiotrekJ Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Alka napisał(a):a rosól byłby bardzo niesmaczny :cool3::cool3::cool3: Rosół ze Szpilki mniam mniam :p ... Quote
Alicja Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='dbsst']Aniu śmiem wątpić czy taka strasznie kochana o mały włos a TZ by ją obdarł ze skóry i zrobił z niej rosół :diabloti: w ostatnich dniach na całe szczeście gorąca atmosfera ostygła i wszystko wróciło do normy czyli Szpilka żyje i nie jest rosołem :evil_lol: :evil_lol:czyzby Szpileczka pozbawiła was pościółki w wyrku bądź Tzta butków :cool3: Quote
LAZY Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Bardzo miło jest pooglądac sobie te wszsytkie sweitnie fotaski!!! Quote
e.v.a Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 witajcie dziewczynki:multi: nono widze ze Szpila niczym Tigra jest malym komputerowym pieskiem:cool3: ach moja sunia tez lezy kolo kompa :evil_lol: jak nastepnym razem TZ bedzie chcial rosol to zapraszam po mojego ptaka z ptasia grypa:evil_lol: Quote
Magda Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 LAZY napisał(a):Bardzo miło jest pooglądac sobie te wszsytkie sweitnie fotaski!!! To prawda:loveu: Szpileczka slicznie skacze. Nie moge sie napatrzec:evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 dbsst napisał(a):Aniu śmiem wątpić czy taka strasznie kochana o mały włos a TZ by ją obdarł ze skóry i zrobił z niej rosół :diabloti: w ostatnich dniach na całe szczeście gorąca atmosfera ostygła i wszystko wróciło do normy czyli Szpilka żyje i nie jest rosołem :evil_lol: :evil_lol:a to paskudny TZ!!! niech ja go dorwe w swoje rece :mad: Quote
dbsst Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 byliśmy dziś na spacerku i zrobiliśmy kilka zabłoconych fot ;) :eviltong: tylko powychodziły na maxa dziwne kolory :diabloti: Quote
dbsst Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 ta oto Szpilka zjadła telefon słuzbowy komórkowy ( z telefonu zostało wspomnienie) Quote
Alicja Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 :-(bidulka zagłodzona pewnie była :placz::placz::placz: Quote
asher Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Biedna Szpilka, nie dość, że jakieś wredne ciotki zrywają ja w niedzielę o świcie, to jeszcze jej własne panciostwo ją głodzi :shake: ps. Debe, nie narzekaj, ty się ciesz, że cę nie obudziłam w środku nocy :p Dla Piki nie byłam taka miła :diabloti: Quote
baskomaniak Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='dbsst']... ...ta oto Szpilka zjadła telefon słuzbowy komórkowy... A sioooooo! wróblowy katarku... :mad: ...czyli Szpilka zdalnie sterowana przez GSM czwartej generacji...:razz: Pozdrawiam Quote
PIKA Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 dbsst napisał(a):a oto Szpilka zjadła telefon słuzbowy komórkowy ( z telefonu zostało wspomnienie) smakowal znaczy sie :evil_lol: asher napisał(a):Debe, nie narzekaj, ty się ciesz, że cę nie obudziłam w środku nocy :p Dla Piki nie byłam taka miła :diabloti: Widzisz Debe, Ty to masz jakieś specjalne wzgledy :roll: Quote
baskomaniak Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='dbsst'] ta oto Szpilka zjadła telefon słuzbowy komórkowy ( z telefonu zostało wspomnienie) ... Dlaczego wspomnienie? Przecież teraz możesz do niej zadzwonić w każdej chwili, pamiętasz numer? :razz: Pozdrawiam Quote
PiotrekJ Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='dbsst']ta oto Szpilka zjadła telefon słuzbowy komórkowy ( z telefonu zostało wspomnienie) Biedactwo :shake: ... Pani szkoda trochę mięsa kupić :shake: ... Quote
agabass Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Coś dla Debe :eviltong: Maczo: Chłopaki Szpilosława!!!!! Gomez: Nie podniecaj się ona już tak biega od godziny. Dablik: Zupełnie zapomniała, że miała nas odwiedzić cała miska przysmaków czeka, a ona tylko biega. Gomez: Dabli tobie tylko żarcie w głowie. Dablik: No co wiesz jak ciężko powstrzymać się, a kultura wypada aby i dama coś wszamała, a nie przyjdzie a tu guzik, okruszki do wylizania. Maczunio: Ale ja lubie patrzeć na te jej krągłości i te umięśnione ciało dla mnie to ona może cały czas biegać. Maczunio: Ulalala jaka sunia piękna :loveu: Gomez: Pokarz. No przesuń się Dablik: Pokarz. Ja też chcę. Gomez: Fju fju ale dupeczka :lol: I to moja słodka. Maczunio: Chyba śnisz. Dablik: Zapomnijcie ona jest moja, poleciała na moje czarne oczy ;) Maczo: Ona jest moja i radze wam do niej nie startować, bo rozszarpię zabiję. Gomez: Wyluzuj kochasiu takich jak ty zjadam na śniadanie. Dablik: A ja się oblizuję hehehe Quote
dbsst Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 AGABASS PADŁAM a Szpilka oniemiała z wrażenia ze ma takie branie chłopaki jużżżżżżżżżżzz pędze i poleeeeeeeeciała Quote
agabass Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 cdn o miłostkach Szpilkowych u nas buziaki - a Szpilatron odlotowy hihihiiii:loveu: Quote
Patka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 ale boskie :loveu: powalające (szczególnie ogonki) :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 a teraz Szpila leci w druga strone :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: qról monotoni to ja hahhahaha Quote
dbsst Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 u Was ciag dalszy miłosci............... no to odpalam poduszki .......... i leeeeeeeeeeeeeeeeeeece................... Quote
an3czka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='dbsst']a teraz Szpila leci w druga strone :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: qról monotoni to ja hahhahaha Debe ona jest śliczna. Nawet taka brudna:evil_lol: Quote
Recommended Posts