Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest bernulka
Posted

Ojej jak ja się za tymi cudownymi pozami stęskniłam :loveu:
Ale superr :loveu: Nom debeściarko koffana na dwór ze Szpilcią sioo!! I fotki robić dla Bernulki specjalnie :eviltong: :cool3: Nom czekamy czekam! Ja chce wiecej :razz:

paździoszki

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='dbsst']Aniu śmiem wątpić czy taka strasznie kochana o mały włos a TZ by ją obdarł ze skóry i zrobił z niej rosół :diabloti: w ostatnich dniach

na całe szczeście gorąca atmosfera ostygła i wszystko wróciło do normy czyli Szpilka żyje i nie jest rosołem :evil_lol: :evil_lol:czyzby Szpileczka pozbawiła was pościółki w wyrku bądź Tzta butków :cool3:

Posted

witajcie dziewczynki:multi:
nono widze ze Szpila niczym Tigra jest malym komputerowym pieskiem:cool3: ach moja sunia tez lezy kolo kompa :evil_lol:
jak nastepnym razem TZ bedzie chcial rosol to zapraszam po mojego ptaka z ptasia grypa:evil_lol:

Posted

LAZY napisał(a):
Bardzo miło jest pooglądac sobie te wszsytkie sweitnie fotaski!!!

To prawda:loveu: Szpileczka slicznie skacze. Nie moge sie napatrzec:evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
Aniu śmiem wątpić czy taka strasznie kochana o mały włos a TZ by ją obdarł ze skóry i zrobił z niej rosół :diabloti: w ostatnich dniach

na całe szczeście gorąca atmosfera ostygła i wszystko wróciło do normy czyli Szpilka żyje i nie jest rosołem :evil_lol: :evil_lol:
a to paskudny TZ!!! niech ja go dorwe w swoje rece :mad:

Posted

Biedna Szpilka, nie dość, że jakieś wredne ciotki zrywają ja w niedzielę o świcie, to jeszcze jej własne panciostwo ją głodzi :shake:

ps. Debe, nie narzekaj, ty się ciesz, że cę nie obudziłam w środku nocy :p Dla Piki nie byłam taka miła :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']...

...ta oto Szpilka zjadła telefon słuzbowy komórkowy...

A sioooooo! wróblowy katarku... :mad:
...czyli Szpilka zdalnie sterowana przez GSM czwartej generacji...:razz:

Pozdrawiam

Posted

dbsst napisał(a):
a oto Szpilka zjadła telefon słuzbowy komórkowy ( z telefonu zostało wspomnienie)

smakowal znaczy sie :evil_lol:

asher napisał(a):
Debe, nie narzekaj, ty się ciesz, że cę nie obudziłam w środku nocy :p Dla Piki nie byłam taka miła :diabloti:

Widzisz Debe, Ty to masz jakieś specjalne wzgledy :roll:

Posted

[quote name='dbsst']

ta oto Szpilka zjadła telefon słuzbowy komórkowy ( z telefonu zostało wspomnienie)
...

Dlaczego wspomnienie?
Przecież teraz możesz do niej zadzwonić w każdej chwili, pamiętasz numer? :razz:
Pozdrawiam

Posted

[quote name='dbsst']ta oto Szpilka zjadła telefon słuzbowy komórkowy ( z telefonu zostało wspomnienie)

Biedactwo :shake: ... Pani szkoda trochę mięsa kupić :shake: ...

Posted

Coś dla Debe :eviltong:

Maczo: Chłopaki Szpilosława!!!!!

Gomez: Nie podniecaj się ona już tak biega od godziny.

Dablik: Zupełnie zapomniała, że miała nas odwiedzić cała miska przysmaków czeka, a ona tylko biega.

Gomez: Dabli tobie tylko żarcie w głowie.
Dablik: No co wiesz jak ciężko powstrzymać się, a kultura wypada aby i dama coś wszamała, a nie przyjdzie a tu guzik, okruszki do wylizania.

Maczunio: Ale ja lubie patrzeć na te jej krągłości i te umięśnione ciało dla mnie to ona może cały czas biegać.

Maczunio: Ulalala jaka sunia piękna :loveu:

Gomez: Pokarz. No przesuń się
Dablik: Pokarz. Ja też chcę.

Gomez: Fju fju ale dupeczka :lol: I to moja słodka.
Maczunio: Chyba śnisz.
Dablik: Zapomnijcie ona jest moja, poleciała na moje czarne oczy ;)

Maczo: Ona jest moja i radze wam do niej nie startować, bo rozszarpię zabiję.
Gomez: Wyluzuj kochasiu takich jak ty zjadam na śniadanie.
Dablik: A ja się oblizuję hehehe

Posted

[quote name='dbsst']a teraz Szpila leci w druga strone :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

qról monotoni to ja hahhahaha
Debe ona jest śliczna. Nawet taka brudna:evil_lol: