Justa Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 dbsst napisał(a):jeszcze 4 cycochy wystawione sa na zimno trzeba cos z tym zrobic ;) zapuścić futerko ;) Quote
sayma Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 dbsst napisał(a):jeszcze 4 cycochy wystawione sa na zimno trzeba cos z tym zrobic ;) sayma juz nie wstydze sie z nia isc ;) w takim branku to sie nie dziwie wypasik na całego :-D :-D a na cycochy na szydełku biustonosik wydziergasz i bedzie cieplusio ;-) ;-) Quote
sylwiaskalska Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Znalazłam jeszcze dziewczyne co szyje ubranka także na boksie :) No a Szpila ; no cóż ładnemu we wszystkim ładnie :) Quote
Maga100 Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Debe, Szpilka wygląda bardzo efektownie 8) i się nie dziwię, że już się nie wstydzisz 8) ;-) Quote
asher Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Szpila wygląda... debeściarsko :ylsuper: Debe, a nie da się ubranka wymienić na większe? Quote
mrowka Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 [quote name='sylwiaskalska']Znalazłam jeszcze dziewczyne co szyje ubranka także na boksie :) No a Szpila ; no cóż ładnemu we wszystkim ładnie :) Sylwia jesli chodzi o ta dziewczyne to ja polecam, kupilam od niej bluze dla mojej bestyji :jumpie: Ubranko dostalam po paru dniach od zamowienia i jest bardzo dobrze uszyte ;-) Ogolnie rzecz biorac jestem zadowolona :) CHCEMY ZDJECIA SZPILCI!!!!! Quote
sylwiaskalska Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Dziekuje Mróweczko - ja jeszcze chyba swojemu dokupie sweteros :) Quote
PIKA Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 ŚWIATECZNE ŻYCZENIA DLA WIELOIMIENNEJ SZPILI PRZESYLA SABA I ZIUTA Quote
agabass Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 W te święta i dni pełne cudów składamy wszystkim najsedreczniejsze życzenia marzeń spełnienia, radości, uśmiechów i dobroci serca. Pysznego jadła i miłości wiele, niech każdy w ten dzień będzie przyjacielem. I pomyślności w nadchodzącym roku, i ciepła, i życzliwośc, niech to co w nas najlepsze przez cały rok gości. Aga, Gom i Dabli :x-mas: Quote
Jureja Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Uwielbiam boksery z niekopiowanymi uszami :-D Śliczna jest Twoja Szpila!!! Wesołych Świat:x-mas: Quote
Teklunia Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 [SIZE=+3]Wszystkiego co najpiękniejsze, dużo ciepła i miłości w czasie zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia, a także w nadchodzącym 2006 roku życzą Kasia i Tenulek... Quote
asiunia Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Mikołaja w kominie Prezentów ile sie nawinie Cukierków skrzynki Do nieba choinki Przed domem bałwana I Sylwestra do rana Asia&Rocky&Metka Quote
Recommended Posts