Agunia-Pańciunia) Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Maga100 napisał(a):a byście się zdziwiły obydwie, bo ostatnio coraz częściej melduję się w pracy na 10.00 :p :p :p podobno człowiek im starszy tym potrzebuje mniej snu :cool1: :cool1: :cool1: z ta geriatia to mozesz miec racje:diabloti: ....to juz odstaw to spanie w formalinie wystarczajaco sie zakonserwowalas....:cool3: . matko, poprzewraca ci się gdzieniegdzie :cool1: urlop i urlop, wyjazdy i wyjazdy :diabloti: zazdrościsz Dominice??? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 no trudno tez sama do siebie napisze...Dominik udanych wakacji :loveu: ...foty piekne, pies latajacy extra...a ta posłusznosc i wyraz pyska przy sluchaniu Twoich koment do pozazdroszczenia.....:diabloti: Quote
Asiaczek Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...Asiaczku ....za długo przed kompkiem kombinujesz...;) A wiesz ...że na Starówce przyszło nam do głowy ze trzeba było do Cia dzwonić o spotkano ......gapy jedne my :shake: Nieeee, to nie przed komputerem... Gorzej, przed wyjsciem do pracy... No, gapy, gapy... A kiedy będzie następny raz? Ewentualnie może w Chorzowie na wystawie? Pzdr. Quote
Mi. Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 czesc Debee:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: daaawno u was nie bylam:-( :oops: nie spodziewalam, sie ze bedzie tu tyle wspanialych zdjec:loveu: a to wymiata:razz: http://images27.fotosik.pl/53/54b849db41724ca4.jpg a do zdjec w ruchu jak ustawiasz ostrosc? manualnie czy cyfrowo?:eviltong: Quote
Medorowa Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Bomba, rewelacja,ewenement:loveu::loveu: http://images29.fotosik.pl/53/73e45849022394c6.jpg Quote
agabass Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 dbsst napisał(a):Koniec zdjęć z nad morza :multi: a teraz ŻEGNAM SIĘ Z WAMI i IDĘ SIĘ PAKOWAĆ :hand: jadę na WAKACJE znowu :diabloti: http://images27.fotosik.pl/55/67ba37be750144ec.jpg takiej to dobrze Quote
Alicja Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 :multi::multi::multi:a ja wiem gdzie jest i co robi nasz Debe :eviltong: Quote
asher Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Debeściaku, gratulacje! Chociaż stare mądre przysłowie mówi, że "Gdy dziewczynę zowią żono, już ją żywcem pogrzebiono" :evil_lol: Zdjęcia jak zwykle b.b.b.b ładne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: (strasznie się stęskniłam, za tą ikoną :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ) Quote
Alicja Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='Asiaczek'] No, gapy, gapy... A kiedy będzie następny raz? Ewentualnie może w Chorzowie na wystawie? Pzdr.:oops::oops::oops:no gapy gapy ...przyznaję się bez bicia..... Co do Chorzowa to nie wiem ........:shake: Quote
agabass Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:a ja wiem gdzie jest i co robi nasz Debe :eviltong: ciekawe co wiesz ?:razz: Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='agabass']ciekawe co wiesz ?:razz: :grins:....dużo wiem ....:eviltong: Quote
olcha Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Gratuluje narzopierścionka! :cool3: Chciałam napomknąć, że się plażowałyśmy w tym samym czasie w tym samym (no prawie) miejscu :mad: Zamieszkiwałam w Karwii, a chadzałam do Karwieńskich Błot żesz Ty! Quote
clockwork Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 wiem że cie nie ma bo zmierzasz ciągle do tej białorusi... ale co tam, se przybyłam, se pisze..... se pozdrawiam.... se jeszcze zaglądne :cool1: Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='clockwork']wiem że cie nie ma bo zmierzasz ciągle do tej białorusi... ale co tam, se przybyłam, se pisze..... se pozdrawiam.... se jeszcze zaglądne :cool1::razz:..no i widzisz jak słuchałaś ......przeca mowiłam ,że doszli do domeczku i pili pedalskie piffo ;):eviltong: Quote
clockwork Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:..no i widzisz jak słuchałaś ......przeca mowiłam ,że doszli do domeczku i pili pedalskie piffo ;):eviltong: a to wtedy... ale po pifie PEDALSKIM :diabloti: pewnie znów poszli na bielorus :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='clockwork']a to wtedy... ale po pifie PEDALSKIM :diabloti: pewnie znów poszli na bielorus :eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...o masz .....o tym nie pomyślałam....:razz: Quote
Agga Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Dbsst juz mnie nie lubi nie koffa buuuuuuuuu Nie odzywa się do mnie chlip:placz: Quote
agabass Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :grins:....dużo wiem ....:eviltong: ale nie powiem ;) Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='agabass']ale nie powiem ;):p...no i zgadłaś....;) Quote
clockwork Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:p...no i zgadłaś....;) :razz::razz:znasz każdy ich r u c h ?? :diabloti: Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='clockwork']:razz::razz:znasz każdy ich r u c h ?? :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:taaa a ty wiesz tyle co ja :eviltong: Quote
clockwork Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:taaa a ty wiesz tyle co ja :eviltong: ooo nie nie... nie znam ich ruchów.. wszystkich... nie znam tych posuwisto zwrotnych np :diabloti: Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='clockwork']ooo nie nie... nie znam ich ruchów.. wszystkich... nie znam tych posuwisto zwrotnych np :diabloti: ciiiiiiiiiiiii....nie o tych myślałam .....:diabloti: Quote
dbsst Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 jestem wróciłam, wypoczęta opalona, zadowolona ze "starym" NARZECZONYM i z psem total zmęczonym. Właśnie skończyłam prace papierowo-porządkowe czyli mam luz do poniedziałku w tym temacie. Ale jak juz wróciłam do domu to postanowiłam iść na całość i jutro od 8 do 18 w robocie i pojutrze od 10 - 18 w robocie :roll: jak to sie nazywa :diabloti: zdjęć z wakacji nie wstawiam bo juz na foto patrzec nie moge na swoje foto ofkors :evil_lol: *luthien* staram się manualnie nie zawsze to mi wychodzi :placz: ale wydaje mi się,ze manualne są ostrzejsze :p ASHERKO Ty moje POCIESZENIE :diabloti: :evil_lol: dziękuej za tak MIŁE słówko :mad: :evil_lol: OLCHA :mad: :mad: :mad: :mad: nie bede tego nawet komentować. Moze jeszcze powiesz, że mnie widziałaś jak ostatnio i nie podeszłaś..............:diabloti: Agga jak Cie nie kocham jak mogłam sie odzywać jak mnie nie było hahahha Asiaczku Wariacie wróciłam ze "starym" pierścieniem i "starym" narzeczonym i nowego nawet nie szukałam WIADOMOŚCI Z WAKACJI Szpilka pływała w kajaku :multi: niestety nie mam zdjęć bo nie wziałam aparatu ze względu na możliwość pójścia na dno naszego kajaka - to Szpili pierwszy raz :evil_lol: co więcej w drugim kajaku płyneła Telma i Szpilka do niej przechodziła przez kajak jak bylismy blisko :multi: tak sie Szpili to kajakowanie spodobało, że jak zasneła to ja dostałam zawału jak zaczeła chrapać mój pirat :loveu: :multi: dochodze do wniosku, że Szpila jest jedna jedyna i niepowtarzalna. W tym roku nie spadła ze skały, nie wpadła na rowerzystę, nie zeskoczyła ze skarpy, nie utopiła się, WAKACJE ZAKOŃCZONE SUKCESEM :evil_lol: Quote
Recommended Posts