Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='dbsst']
HEJ sista

własnie rum z totatola się robi:pmniam rum z tatolką ...a ja byłam w czechach i se ruma nie kupiłam .....doopa ...doopa ...doopa

mnimniuśne te koniki :loveu:

Posted

Witaj dziecie me :loveu: Chociaż Ty masz talent w rodzinie :evil_lol:
Qunie ....ech.... A Szpilotron to chyba nieustannie fruwa :diabloti: Bo ja napotykam na takie jej fotki wyłącznie ;) Czasami jeszcze się tarza :evil_lol:
Buziaki maupo jedna

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pmniam rum z tatolką ...a ja byłam w czechach i se ruma nie kupiłam .....doopa ...doopa ...doopa

mnimniuśne te koniki :loveu:

buuhahaha... ale kupiłaś vajecny sen :cool3::cool3: tez dobry

cześc debeściara ... i nie wiem co ci jeszcze napisać... bajer mi sie skończył
:evil_lol:

Posted

........przyszłam do Cię................
śliczne kunisie:loveu::loveu::loveu:
kocham koniki..............zawsze takiego chcialam miec.ale jakoś nie wyszło...........

a rum z cola i cytrynką najlepsiejszy.............zwłaszcza na dzisiejszą pogodę........:p

Posted

[quote name='clockwork']buuhahaha... ale kupiłaś vajecny sen :cool3::cool3: tez dobry
;)no mam ...ale przecie sama nie bede go pić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:rozdrapała facjate :cool1:
http://images24.fotosik.pl/66/2487ac79a70e8437.jpg

i BBeatko

miała bliskie spotkanie trzeciego stopnia z psem sąsiada :mad: TZ musiał interweniować :diabloti: dlaej nie powiem :roll: ale dzięki temu Szpilka miała tylko taka facjate :shake:

[quote name='akard']Ja musiałam te zdjęcia są cudneeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!

witka Kochnie :multi:
hihihi dziękowac cieszyć się, że zdjęcia sie nawet podobać ;)

[quote name='akard']A to obłędne kiedy na nie patrze przestaję bać się burzy

buuuuuuhahahhaha burzochrony ;)

[quote name='paula_z']
W piątek czy w sobotę? Bo muszę umówić bądź przemówić
A, i mam "normalne" filmy

a to jak Ci pasuje :cool3: ja się ustosunkuje :evil_lol:

[quote name='evaxon']witaj naprostowana zmarszczkowo babciu z odrapana Szpilkowatą psinka

Witaj ma wredna Wnusiu :diabloti:

[quote name='bonita']Ale piękne te kunie, szkoda że TZ Ci nie kupił, może następnym razem

kunie pikne to prawda :loveu: hłe hłe byłam z "kochankiem" a nie z TZ NARZECZONY wtym czasie plażował nad Bugiem z psem :evil_lol:
następna razą sama sobie kupie ;)

[quote name='bigos']

dbsst - przypomnij, bo zapewne już kiedyś o tym mówiaś, jaki posiadasz aparat foto?

Canon 350d :multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']mniam rum z tatolką ...a ja byłam w czechach i se ruma nie kupiłam .....doopa ...doopa ...doopa

chiba se dziś łyknę rumu znieczuleniowego tez :diabloti:

[quote name='Pysia']Witaj dziecie me Chociaż Ty masz talent w rodzinie
Qunie ....ech.... A Szpilotron to chyba nieustannie fruwa Bo ja napotykam na takie jej fotki wyłącznie Czasami jeszcze się tarza
Buziaki maupo jedna

Witaj mła PtYSIU
Szpila szybuje jak raz się oderwie to juz nie opada :evil_lol:
buziaki maupolubna :evil_lol:

[quote name='asher']Pięęęęęękne qnie
No i czemu nei zostałas na licytacji, no! Może TZ by się skusił...?

nio cudniaste :loveu:
1. było goraco
2. byłam głodna
3. byłam zmęczona
ledwo dojechaliśmy a ja się zawinełam na kuni6k9i

[quote name='clockwork']
cześc debeściara ... i nie wiem co ci jeszcze napisać... bajer mi sie skończył :evil_lol:

hej Clocuszku......................

[quote name='BeaC']........przyszłam do Cię................
śliczne kunisie
kocham koniki..............zawsze takiego chcialam miec.ale jakoś nie wyszło...........

a rum z cola i cytrynką najlepsiejszy.............zwłaszcza na dzisiejszą pogodę........

hihihihihihi ja jak już będe baaaaaaaardzo bogata to bede miała swoje araby :loveu:

moge poczęstować :eviltong:

[quote name='Vectra']ja poprose jesce duzo pięknych Janowskich arabów

ok ale na samym koncu zdjęc wakacyjnych ;)

[quote name='malawaszka']aaaaa jeny jak mi się chce rumku z totatolą ni mom ni mom buuuuuuu

to wpadaj mam dużo :multi:

[quote name='Alicjarydzewska'];)no mam ...ale przecie sama nie bede go pić

zaproś mnie :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']Klocek wczoraj spotkał boxerke na spacerku- ale przy jej prędkości i zajawce mojego aparatu mam 8 fotek- wrzuce jutro.
a zmierzam do tego, że on wymiękł... usiadł i patrzał jak ona szaleje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oj staruszek, staruszek :shake::shake::placz:

Maksiu też tak robi, jak spotka mega adhadowca :evil_lol: Jeśli nie może dogonić, to popiskuje i w końcu staje i czeka :lol:

Domi, dawa jeszcze foty :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)....no to jest supcio...
http://images29.fotosik.pl/66/dad1eb2d4aa69f14.jpg

oć na Vajecny sen

ubieram kiece i lece :evil_lol:

[quote name='evaxon']http://images29.fotosik.pl/66/dad1eb2d4aa69f14.jpg
Szpila chce zabic "łatke" kamieniem:placz::placz:

to nie kamien to UKRADZIONE osobiście drzewo z podpałki :mad: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='clockwork']http://images24.fotosik.pl/66/f33d317431dddf9c.jpg
buuhahahha... Szpila zdziwiona że ją wy.. tentego... wykręcił :evil_lol::evil_lol:

Klocek wczoraj spotkał boxerke na spacerku- ale przy jej prędkości i zajawce mojego aparatu mam 8 fotek- wrzuce jutro.
a zmierzam do tego, że on wymiękł... usiadł i patrzał jak ona szaleje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oj staruszek, staruszek :shake::shake::placz:

hehehhe dziś Szpila miała przypływ energii i dwa psy siedziały i na nią patrzyły a ona sie zdziwiona oglądała za siebie czy ja gonią :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
z Amigo taplała sie w kałużach i generalnie uczyła wszystkiego czego psom w okolicy robić nie wolno :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
później ona latała w koło a psy się taplały w błocie ku przerażeniu właścicieli :multi: a ja sikałam ze śmiechu bo ja wychowuje coorke bezstresowo i pozwalam jej na taplanie :cool1: :multi:

[quote name='anetta'] araby są przepiękne
kiedys jeżdziłam na takim, miło było

no ja też miałam ta przyjemność na wspaniałej klaczy Piwonii :loveu:

[quote name='paula_z']Maksiu też tak robi, jak spotka mega adhadowca :evil_lol: Jeśli nie może dogonić, to popiskuje i w końcu staje i czeka :lol:

Domi, dawa jeszcze foty :razz:

to Max może kogoś nie dogonić :-o
reszta fot na życzenie kolezanki Paoli bedzie w dugim poście bo w tym sie nie zmieści ;)

Posted

dbsst napisał(a):

to nie kamien to UKRADZIONE osobiście drzewo z podpałki :mad: :evil_lol: :evil_lol:

jak bys robila ostre foty to bym widziala ze to drzewo :shake::shake::shake::shake::roll::evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']jak bys robila ostre foty to bym widziala ze to drzewo :shake::shake::shake::shake::roll::evil_lol:

poprawię sie słowo

te zdjęcia maja jakosc hmmmm WYSOKOOKTANOWĄ już :diabloti: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='anetta']I co? dobry był łosoś?

Hhhaha, ja na ogierze :evil_lol: Kronos się zwał.

no pięknie ogiery Pani w głowie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
łosos pierwsza klasa polecam ja uwielbiam mniaaaaaaaaaaaaaaaami :sabber:

[quote name='evaxon']http://images23.fotosik.pl/66/b12bff8223ba97f5.jpg
buahahhahahaha jaka mina:evil_lol:

no co klasyczna kaczucha szpilucha