Paula Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='dbsst']nie oddam chce żebys cuchneła przed pójściem na striptiz ŻEBYŚ NIE MOGŁA MI STRIPTIZERÓW WYRYWAĆ :diabloti: :roflt: Nie ma deszczu, idę do Cia, umyjesz mi plecki :grins: http://images13.fotosik.pl/45/a3a9f090abff9a08.jpg :loveu: Quote
clockwork Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='dbsst']uuuuu moje kochanie jedne jedyne sie denerwuje chodz dam :buzi: i poczęstuje :morning: kawe zaproponuj Pauli- ja MAM wode :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zajebiste foty,,... zajebiste... aaaa.... mówiłam już że zajebiste foty???? zajebioza:mdleje: ide kupic se aparat.... Quote
Paula Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='clockwork']kawe zaproponuj Pauli- ja MAM wode :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :mad: W czajniczku jeszcze mam na jedną kawkę :eviltong: Quote
dbsst Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja myślałąm ze chcesz Pauli pleca umyć.....jak się pójdzie pławic do kanałku ;) a gdzie tam słyszałam, że tam w okolicach cuchnie podobno ktos sie nie myje :roll: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:zaje2biste http://images13.fotosik.pl/45/a3a9f090abff9a08.jpg dziewczyny no wiem ;) [quote name='paula_z']:roflt: Nie ma deszczu, idę do Cia, umyjesz mi plecki :grins: http://images13.fotosik.pl/45/a3a9f090abff9a08.jpg :loveu: musisz przynieść mi tylko zatyczki do nosa :evil_lol: :evil_lol: podlizuch ;) :evil_lol: :evil_lol: [quote name='clockwork'] kawe zaproponuj Pauli- ja MAM wode :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zajebiste foty,,... zajebiste... aaaa.... mówiłam już że zajebiste foty???? zajebioza:mdleje: ide kupic se aparat.... no bez przesady kawe będe proponowac ;) :evil_lol: że co jest zajebiste bo nie dosłyszałam :diabloti: [quote name='paula_z']:mad: W czajniczku jeszcze mam na jedną kawkę :eviltong: to Ci starczy alebo na kawe albo na przepłukanie tego i owego wybieraj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='dbsst'] że co jest zajebiste bo nie dosłyszałam :diabloti: JA!!!! Ja jestem zajebista !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :diabloti: Quote
dbsst Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='clockwork']JA!!!! Ja jestem zajebista !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :diabloti: aaaaaaaaaaaaaaaaa, ŻE JA JESTEM ZAJEBISTA tak to fakt ZGODZĘ SIE Z TOBA MA DROGA :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: [quote name='paula_z'] aaaaaaaaaa rozbroiłas mnie jak stara bombe :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='clockwork']JA!!!! Ja jestem zajebista !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :diabloti:;)no ja nie wiem ...jak Debe mogłaś tego nie wiedzieć ........ Ale foty też:eviltong:....zajebiste ;) Quote
clockwork Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='paula_z'] PANCERŻABA :evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)no ja nie wiem ...jak Debe mogłaś tego nie wiedzieć ........ Ale foty też:eviltong:....zajebiste ;) to i TY ALA JESTEŚ ZAJEBISTA o kurcze mam konkurencje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jakie ploty zajebiste ;) Quote
Alicja Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='dbsst']to i TY ALA JESTEŚ ZAJEBISTA o kurcze mam konkurencje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jakie ploty zajebiste ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:jakie zajebiste dziewczyny w zajebistym blogasku ;) Quote
dbsst Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jakie zajebiste dziewczyny w zajebistym blogasku ;) hłe hłe hłe ale się zrobiło zajebiście normalnie zajebiście ;) Quote
Alicja Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='dbsst']hłe hłe hłe ale się zrobiło zajebiście normalnie zajebiście ;)...no zajebiście jak nie wiem no nie...... może do 1000 dociągniemy :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='dbsst']u mnie jest magiczne 666 :diabloti: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz i Magdy tu jeszcze nie było :diabloti: .....a u mła 998 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='dbsst']u mnie jest magiczne 666 :diabloti: a u mnie jest szestansta dwadzieścia siedm :) witanko:multi: Quote
dbsst Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz i Magdy tu jeszcze nie było :diabloti: .....a u mła 998 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hehehhehehe Ty to wymiatacz jestes i tyle ;) oby nie przywiało tu tej duszy złej bo mi się zasiedzi i nabijanie stron zastopuje :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='evaxon']a u mnie jest szestansta dwadzieścia siedm :) witanko:multi: hłe hłe hłe witanko moja wnusiu wariatko :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='dbsst']u mnie jest magiczne 666 :diabloti: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='dbsst']hehehhehehe Ty to wymiatacz jestes i tyle ;) oby nie przywiało tu tej duszy złej bo mi się zasiedzi i nabijanie stron zastopuje :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :razz:...nic nie wymiatam .....dość się nasprzątałam w tym tygodniu :roll: Quote
clockwork Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 dbsst napisał(a):hehehhehehe Ty to wymiatacz jestes i tyle ;) oby nie przywiało tu tej duszy złej bo mi się zasiedzi i nabijanie stron zastopuje :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
dbsst Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='clockwork']:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: no nie :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:...nic nie wymiatam .....dość się nasprzątałam w tym tygodniu :roll: hahahaha wpadnij do mnie trzeba odkurzyć wczorajsze sprzatanie na niewiele się zdało :placz: Szpila faflun mi wode poroznosiła w faflach i ja pozadeptywała i do tego rozwaliła zabawke i jest hmmmmmmmmm mało ciekawie u mnie teraz :evil_lol: [quote name='clockwork']:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :shake: :shake: :shake: szatanica przlazła i ma anielska dusze neka :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='dbsst']no nie :eviltong: hahahaha wpadnij do mnie trzeba odkurzyć wczorajsze sprzatanie na niewiele się zdało :placz: Szpila faflun mi wode poroznosiła w faflach i ja pozadeptywała i do tego rozwaliła zabawke i jest hmmmmmmmmm mało ciekawie u mnie teraz :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja wczoraj Ozzym pozamiatałam :diabloti:...fajnie sie nim froteruje po panelach:diabloti:które sam wiecznie paskudzi:cool1: :shake: :shake: :shake: szatanica przlazła i ma anielska dusze neka :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:janielica......... Quote
dbsst Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:janielica......... jak z kuriera wycięta :diabloti: biedny frotozzy :diabloti: [quote name='clockwork'] ooo nie boj eise boje diabelska postac widze przed soba ja anioł czysty i taki cnotliwy nie wiem co robic mam teraz :diabloti: Quote
e.v.a Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='clockwork'] ale dziwna mucha:razz: Quote
Recommended Posts