Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maga100 napisał(a):
a byście się zdziwiły obydwie, bo ostatnio coraz częściej melduję się w pracy na 10.00 :p :p :p
podobno człowiek im starszy tym potrzebuje mniej snu :cool1: :cool1: :cool1:

z ta geriatia to mozesz miec racje:diabloti: ....to juz odstaw to spanie w formalinie wystarczajaco sie zakonserwowalas....:cool3: .

matko, poprzewraca ci się gdzieniegdzie :cool1:
urlop i urlop, wyjazdy i wyjazdy :diabloti:

zazdrościsz Dominice???

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...Asiaczku ....za długo przed kompkiem kombinujesz...;)
A wiesz ...że na Starówce przyszło nam do głowy ze trzeba było do Cia dzwonić o spotkano ......gapy jedne my :shake:

Nieeee, to nie przed komputerem... Gorzej, przed wyjsciem do pracy...
No, gapy, gapy... A kiedy będzie następny raz? Ewentualnie może w Chorzowie na wystawie?
Pzdr.

Posted

Debeściaku, gratulacje! Chociaż stare mądre przysłowie mówi, że "Gdy dziewczynę zowią żono, już ją żywcem pogrzebiono" :evil_lol:

Zdjęcia jak zwykle b.b.b.b ładne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
(strasznie się stęskniłam, za tą ikoną :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: )

Posted

[quote name='Asiaczek']
No, gapy, gapy... A kiedy będzie następny raz? Ewentualnie może w Chorzowie na wystawie?
Pzdr.:oops::oops::oops:no gapy gapy ...przyznaję się bez bicia.....

Co do Chorzowa to nie wiem ........:shake:

Posted

Gratuluje narzopierścionka! :cool3:

Chciałam napomknąć, że się plażowałyśmy w tym samym czasie w tym samym (no prawie) miejscu :mad: Zamieszkiwałam w Karwii, a chadzałam do Karwieńskich Błot żesz Ty!

Posted

[quote name='clockwork']wiem że cie nie ma bo zmierzasz ciągle do tej białorusi... ale co tam, se przybyłam, se pisze..... se pozdrawiam.... se jeszcze zaglądne :cool1::razz:..no i widzisz jak słuchałaś ......przeca mowiłam ,że doszli do domeczku i pili pedalskie piffo ;):eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:..no i widzisz jak słuchałaś ......przeca mowiłam ,że doszli do domeczku i pili pedalskie piffo ;):eviltong:

a to wtedy... ale po pifie PEDALSKIM :diabloti: pewnie znów poszli na bielorus :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']a to wtedy... ale po pifie PEDALSKIM :diabloti: pewnie znów poszli na bielorus :eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...o masz .....o tym nie pomyślałam....:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:taaa a ty wiesz tyle co ja :eviltong:

ooo nie nie... nie znam ich ruchów.. wszystkich... nie znam tych posuwisto zwrotnych np :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']ooo nie nie... nie znam ich ruchów.. wszystkich... nie znam tych posuwisto zwrotnych np :diabloti:
ciiiiiiiiiiiii....nie o tych myślałam .....:diabloti:

Posted

jestem wróciłam, wypoczęta opalona, zadowolona ze "starym" NARZECZONYM i z psem total zmęczonym.
Właśnie skończyłam prace papierowo-porządkowe czyli mam luz do poniedziałku w tym temacie.
Ale jak juz wróciłam do domu to postanowiłam iść na całość i jutro od 8 do 18 w robocie i pojutrze od 10 - 18 w robocie :roll: jak to sie nazywa :diabloti:

zdjęć z wakacji nie wstawiam bo juz na foto patrzec nie moge na swoje foto ofkors :evil_lol:

*luthien* staram się manualnie nie zawsze to mi wychodzi :placz: ale wydaje mi się,ze manualne są ostrzejsze :p

ASHERKO Ty moje POCIESZENIE :diabloti: :evil_lol: dziękuej za tak MIŁE słówko :mad: :evil_lol:

OLCHA :mad: :mad: :mad: :mad: nie bede tego nawet komentować. Moze jeszcze powiesz, że mnie widziałaś jak ostatnio i nie podeszłaś..............:diabloti:

Agga jak Cie nie kocham jak mogłam sie odzywać jak mnie nie było hahahha

Asiaczku Wariacie wróciłam ze "starym" pierścieniem i "starym" narzeczonym i nowego nawet nie szukałam

WIADOMOŚCI Z WAKACJI

Szpilka pływała w kajaku :multi: niestety nie mam zdjęć bo nie wziałam aparatu ze względu na możliwość pójścia na dno naszego kajaka - to Szpili pierwszy raz :evil_lol:
co więcej w drugim kajaku płyneła Telma i Szpilka do niej przechodziła przez kajak jak bylismy blisko :multi:
tak sie Szpili to kajakowanie spodobało, że jak zasneła to ja dostałam zawału jak zaczeła chrapać mój pirat :loveu: :multi:

dochodze do wniosku, że Szpila jest jedna jedyna i niepowtarzalna.

W tym roku nie spadła ze skały, nie wpadła na rowerzystę, nie zeskoczyła ze skarpy, nie utopiła się, WAKACJE ZAKOŃCZONE SUKCESEM :evil_lol: