Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o dzi musiałam dwa pijoki z mojego doma wypędzić i jednego motylołapa ;) :evil_lol:

ale jestem cała zdrowa trzeźwa :diabloti: :evil_lol: :evil_lol:

evaxon napisał(a):
hejjj zakochana z latajacym psem babciu

hekja
Ka-ka napisał(a):
musze się zastanowić...nie myśl, że jestem łatwa i żadne wazeliniarstwo Ci tu nie pomoże, być może Przyszła Ma Narzeczono (bo układ taki jest wybitnie obustronny )

narazie przesyłamy Ci pozdrowienia-na znak pokoju-z równie pięknie ukształtowanymi uszami

to, że cie kocham to juz mówiłam tak :diabloti: :evil_lol: moja przyszła niedoszła ale zekająca narzeczono

zakochałam się w tej focie DZI JUZ ZAPOMNIAŁAM JAKA Z CIEBIE LALA:loveu: :loveu: mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmiodzio
agabass napisał(a):
nie no konkrecior super foty a Szpila niczym ptak :evil_lol:

Maga100 napisał(a):
1. a byście się zdziwiły obydwie, bo ostatnio coraz częściej melduję się w pracy na 10.00
podobno człowiek im starszy tym potrzebuje mniej snu

2. Dominika, jaki masz fantastyczny, oryginalny plecak!!!!!
Ja też chciałabym miec taki, ale pewnie nie ma nadziei, co?

3. matko, poprzewraca ci się gdzieniegdzie
urlop i urlop, wyjazdy i wyjazdy

1. o MATKO I CÓRKO to zajebiście sie zastarzałaś w ostatnich dniach dwie godziny wcześniej nie wiem czy mam współczuc czy sie cieszyć :diabloti: w czesniej wstajesz wczesniej jestes z nami to dobrze czy żle :roll: :roll: :loveu: ale i tak stale i wciaż nie znasz godziny 06:00 :diabloti: :evil_lol:

2. Magdo mam tak zajebisty plecak, ze nawet jabys szukała dniami i nocami to takiego nie znajdziesz :diabloti: na zamówienie szyty przez samego SZEJKA :evil_lol:

3. wiesz teraz szalejemy NARZECZONY sie jeszcze reklamuje cobym nie uciekła w ostatniej minucie :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

dla Magii 100 podziwiaj :cool3:
i nie wcale moje pośladki ani moja saszetke :diabloti: :evil_lol: :evil_lol:

bonita napisał(a):
:grin:Troluś:loveu:
http://images28.fotosik.pl/53/3ba78a10a2b81f6f.jpg
Foty jak zwykle Ci sie nie udały:shake::evil_lol:
Witaj sis:multi:

nie no witaj sis wiem, że fotaski nie wyszły staram sie i wyginam a tu oooooooooooooo

zupełnie...............

N I C

Posted

Nie wstydzaj tylko fotki wstawiaj:loveu:
Qurcze cały dzień walczyłam żeby nie paść gdzieś, tak mi się spać chciało, a teraz nic:shake: spanie gdzieś odlazło:placz::evil_lol:

Posted

bonita napisał(a):
Nie wstydzaj tylko fotki wstawiaj:loveu:
Qurcze cały dzień walczyłam żeby nie paść gdzieś, tak mi się spać chciało, a teraz nic:shake: spanie gdzieś odlazło:placz::evil_lol:

mmmmmm fotki powiadasz może jakies mam :cool1: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol:

a tak serio serio zostałam tylko bowska ja

Posted

dbsst napisał(a):
o dzi musiałam dwa pijoki z mojego doma wypędzić i jednego motylołapa ;) :evil_lol:

Namolne jakieś :roll: :evil_lol:
Jeszcze na jednego w domu polował, po ścianach :angryy:

dbsst napisał(a):
a tu nauczam posłuszeństwa mego psa :mad: http://images27.fotosik.pl/54/2e84b17b6ef1556c.jpg

wiec MIEJCIE SIĘ NA BACZNOŚCI CI KTÓRYCH UCZE:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:grin: Gadżeciara :evil_lol:

:smhair2:

Posted

http://images27.fotosik.pl/54/2e84b17b6ef1556c.jpg

ach, jak miło...cóż za melodia dla mych uszu..od razu postanowiłam jeszcze raz przemyśleć BARDZO DOKŁADNIE Twą propozycję :diabloti: lepiej się z nią prześpię, żeby nie podejmować pochopnych decyzji...ja mam taki wrażliwy słuch :loveu:

P.S> może się w weekend doczekasz, Ty lizusie, naszych psio-wspólnych portrecików (tzn. Prestonowo-moich) w mej skromnej galerii :cool3: jak już wrzucę wszystkie kwiatki, bieszczadzkie widoczki bla bla bla ;)

Posted

Debe... Pawcio poogladał TWE fotecki nadmorskie i kazał napisać... uwaga cytuje-jak w oryginale

ZAJEBISTE- normalnie zrobie jej loda :diabloti:

musze tu natrzaskać ze 30 postów do 13tej... i bedzie 1000 stronka.... ktoś chętny??? :knajpa: napiłabym sie dziś u Dominiki :evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):
Debe... Pawcio poogladał TWE fotecki nadmorskie i kazał napisać... uwaga cytuje-jak w oryginale

ZAJEBISTE- normalnie zrobie jej loda :diabloti:

musze tu natrzaskać ze 30 postów do 13tej... i bedzie 1000 stronka.... ktoś chętny??? :knajpa: napiłabym sie dziś u Dominiki :evil_lol:
;)o jakim smaku ten lód....:eviltong:...

A co będziemy dziś pić;)

Posted

dbsst napisał(a):
a tu nauczam posłuszeństwa mego psa :mad:

wiec MIEJCIE SIĘ NA BACZNOŚCI CI KTÓRYCH UCZE:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

co prawda to prawda można się przestraszyć uuuuuuuu

Posted

clockwork napisał(a):
no i dupa... nie nagadały do 1000.... i ide do domu o suchym ryju :mdleje:

dupa, dupa, dupa :angryy:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....jedziesz....;)

dealer napisał(a):
przyszlam dotrzaskac posta:diabloti:
dobrze że yno posta..;)

clockwork napisał(a):
qrde... jeszcze 10 stron... to 200 postów.. chyba w przyszły łikend bedzie opijanie :eviltong::eviltong::eviltong: cosik sie machłam z obliczeniami :diabloti:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no wlłasnie to ci chciałam napisać :diabloti: