dbsst Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 o dzi musiałam dwa pijoki z mojego doma wypędzić i jednego motylołapa ;) :evil_lol: ale jestem cała zdrowa trzeźwa :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: evaxon napisał(a):hejjj zakochana z latajacym psem babciu hekja Ka-ka napisał(a):musze się zastanowić...nie myśl, że jestem łatwa i żadne wazeliniarstwo Ci tu nie pomoże, być może Przyszła Ma Narzeczono (bo układ taki jest wybitnie obustronny ) narazie przesyłamy Ci pozdrowienia-na znak pokoju-z równie pięknie ukształtowanymi uszami to, że cie kocham to juz mówiłam tak :diabloti: :evil_lol: moja przyszła niedoszła ale zekająca narzeczono zakochałam się w tej focie DZI JUZ ZAPOMNIAŁAM JAKA Z CIEBIE LALA:loveu: :loveu: mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmiodzio agabass napisał(a):nie no konkrecior super foty a Szpila niczym ptak :evil_lol: Maga100 napisał(a):1. a byście się zdziwiły obydwie, bo ostatnio coraz częściej melduję się w pracy na 10.00 podobno człowiek im starszy tym potrzebuje mniej snu 2. Dominika, jaki masz fantastyczny, oryginalny plecak!!!!! Ja też chciałabym miec taki, ale pewnie nie ma nadziei, co? 3. matko, poprzewraca ci się gdzieniegdzie urlop i urlop, wyjazdy i wyjazdy 1. o MATKO I CÓRKO to zajebiście sie zastarzałaś w ostatnich dniach dwie godziny wcześniej nie wiem czy mam współczuc czy sie cieszyć :diabloti: w czesniej wstajesz wczesniej jestes z nami to dobrze czy żle :roll: :roll: :loveu: ale i tak stale i wciaż nie znasz godziny 06:00 :diabloti: :evil_lol: 2. Magdo mam tak zajebisty plecak, ze nawet jabys szukała dniami i nocami to takiego nie znajdziesz :diabloti: na zamówienie szyty przez samego SZEJKA :evil_lol: 3. wiesz teraz szalejemy NARZECZONY sie jeszcze reklamuje cobym nie uciekła w ostatniej minucie :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 :grin:Troluś:loveu: http://images28.fotosik.pl/53/3ba78a10a2b81f6f.jpg Foty jak zwykle Ci sie nie udały:shake::evil_lol: Witaj sis:multi: Quote
dbsst Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 dla Magii 100 podziwiaj :cool3: i nie wcale moje pośladki ani moja saszetke :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: bonita napisał(a)::grin:Troluś:loveu: http://images28.fotosik.pl/53/3ba78a10a2b81f6f.jpg Foty jak zwykle Ci sie nie udały:shake::evil_lol: Witaj sis:multi: nie no witaj sis wiem, że fotaski nie wyszły staram sie i wyginam a tu oooooooooooooo zupełnie............... N I C Quote
bonita Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Postaraj się więcej:loveu:duuuuuuużo więcej:loveu::diabloti: Quote
dbsst Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 bonita napisał(a):Postaraj się więcej:loveu:duuuuuuużo więcej:loveu::diabloti: wstydzam się Quote
bonita Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Nie wstydzaj tylko fotki wstawiaj:loveu: Qurcze cały dzień walczyłam żeby nie paść gdzieś, tak mi się spać chciało, a teraz nic:shake: spanie gdzieś odlazło:placz::evil_lol: Quote
dbsst Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 bonita napisał(a):Nie wstydzaj tylko fotki wstawiaj:loveu: Qurcze cały dzień walczyłam żeby nie paść gdzieś, tak mi się spać chciało, a teraz nic:shake: spanie gdzieś odlazło:placz::evil_lol: mmmmmm fotki powiadasz może jakies mam :cool1: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: a tak serio serio zostałam tylko bowska ja Quote
dbsst Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 a tu nauczam posłuszeństwa mego psa :mad: wiec MIEJCIE SIĘ NA BACZNOŚCI CI KTÓRYCH UCZE:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 dbsst napisał(a):o dzi musiałam dwa pijoki z mojego doma wypędzić i jednego motylołapa ;) :evil_lol: Namolne jakieś :roll: :evil_lol: Jeszcze na jednego w domu polował, po ścianach :angryy: dbsst napisał(a):a tu nauczam posłuszeństwa mego psa :mad: http://images27.fotosik.pl/54/2e84b17b6ef1556c.jpg wiec MIEJCIE SIĘ NA BACZNOŚCI CI KTÓRYCH UCZE:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :grin: Gadżeciara :evil_lol: :smhair2: Quote
Ka-ka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 http://images27.fotosik.pl/54/2e84b17b6ef1556c.jpg ach, jak miło...cóż za melodia dla mych uszu..od razu postanowiłam jeszcze raz przemyśleć BARDZO DOKŁADNIE Twą propozycję :diabloti: lepiej się z nią prześpię, żeby nie podejmować pochopnych decyzji...ja mam taki wrażliwy słuch :loveu: P.S> może się w weekend doczekasz, Ty lizusie, naszych psio-wspólnych portrecików (tzn. Prestonowo-moich) w mej skromnej galerii :cool3: jak już wrzucę wszystkie kwiatki, bieszczadzkie widoczki bla bla bla ;) Quote
Paula Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 A to wcześniej miałam zacytować, ale przez Szpilowe foty zapomniałam :oops: http://img120.imageshack.us/img120/6505/pict0250mg3.jpg :loveu: szczęście na ryjkach ;) Quote
Asiaczek Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 dbsst napisał(a): To nie przysiad, to LąDOWANIE!!!:loveu: pZDR. Quote
Alicja Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 :loveu:sis ...podobuja się mnie fotki z Twoją osobą;) Quote
e.v.a Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 dbsst napisał(a):a tu nauczam posłuszeństwa mego psa :mad: http://images27.fotosik.pl/54/2e84b17b6ef1556c.jpg wiec MIEJCIE SIĘ NA BACZNOŚCI CI KTÓRYCH UCZE:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: buahahahahhahahahah widze ze jestes niezla w tym co robisz:grin: Quote
clockwork Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Debe... Pawcio poogladał TWE fotecki nadmorskie i kazał napisać... uwaga cytuje-jak w oryginale ZAJEBISTE- normalnie zrobie jej loda :diabloti: musze tu natrzaskać ze 30 postów do 13tej... i bedzie 1000 stronka.... ktoś chętny??? :knajpa: napiłabym sie dziś u Dominiki :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 clockwork napisał(a):Debe... Pawcio poogladał TWE fotecki nadmorskie i kazał napisać... uwaga cytuje-jak w oryginale ZAJEBISTE- normalnie zrobie jej loda :diabloti: musze tu natrzaskać ze 30 postów do 13tej... i bedzie 1000 stronka.... ktoś chętny??? :knajpa: napiłabym sie dziś u Dominiki :evil_lol:;)o jakim smaku ten lód....:eviltong:... A co będziemy dziś pić;) Quote
malawaszka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 ooo i tu sie picie szykuje :mdleje: ja sie wykoncze :drinking: :evil_lol: cze gadżeciaro z super zaje...ymi fotami :loveu: :loveu: :loveu: Quote
clockwork Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 no i dupa... nie nagadały do 1000.... i ide do domu o suchym ryju :mdleje: dupa, dupa, dupa :angryy: Quote
agabass Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 dbsst napisał(a):a tu nauczam posłuszeństwa mego psa :mad: wiec MIEJCIE SIĘ NA BACZNOŚCI CI KTÓRYCH UCZE:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: co prawda to prawda można się przestraszyć uuuuuuuu Quote
agbar Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 a teraz przyszlam przekonac sie po raz tysieczny ze zazdrosc to bardzo niedobre uczucie:shake: Quote
agbar Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 a tera jestem zeby ci powiedziec ze normalnie robisz zajebiscie zajebiste foty :loveu: Quote
clockwork Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 i ja se coś szkryfne... coraz bliżej 1000... bedzieta pic w łikend.. a ja przyjde w poniedziałek z CZYMŚ na kaca :razz: Quote
clockwork Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 qrde... jeszcze 10 stron... to 200 postów.. chyba w przyszły łikend bedzie opijanie :eviltong::eviltong::eviltong: cosik sie machłam z obliczeniami :diabloti: Quote
Alicja Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 clockwork napisał(a):no i dupa... nie nagadały do 1000.... i ide do domu o suchym ryju :mdleje: dupa, dupa, dupa :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....jedziesz....;) dealer napisał(a):przyszlam dotrzaskac posta:diabloti:dobrze że yno posta..;) clockwork napisał(a):qrde... jeszcze 10 stron... to 200 postów.. chyba w przyszły łikend bedzie opijanie :eviltong::eviltong::eviltong: cosik sie machłam z obliczeniami :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no wlłasnie to ci chciałam napisać :diabloti: Quote
Recommended Posts