Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100']tak, też jestem zdegustowana sama sobą :cool1:

a to nie jest tak, że karta jest przynależna do aparatu? :niewiem:
ja mam jedną CompactFlash i generalnie jest do d... :cool1: Już zaczyzna szwankować przy przerzucaniu zdjęć na komputer :cool1:
Resztę mam Olympus XD i te są super :p

hłe hłe już lepiej coraz bardziej mi przypominasz Skierdowską Nimfe ;)

jak to przynależna??

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Ja mam każdą karte z innej firmy :diabloti: Toshiba, Sandisk i chyba Sony :cool3: Na co dzień i najczęściej używam Sandisk i nie narzekam ;)

Posted

[quote name='dbsst']hłe hłe już lepiej coraz bardziej mi przypominasz Skierdowską Nimfe ;)

wdrażam się każdego dnia :p
już rano chodzę po bułeczki w wałkach na głowie i dobrze mi z tym :evil_lol:

[quote name='dbsst']
jak to przynależna??

no bo na mojej jest napisane Olympus, więc może ona tylko do Olympusa? :hmmmm: :niewiem:

Posted

[quote name='BBeta']Ja mam każdą karte z innej firmy :diabloti: Toshiba, Sandisk i chyba Sony :cool3: Na co dzień i najczęściej używam Sandisk i nie narzekam ;)

hahaha no tak anajlepiej sie zabezpieczyć ;)

[quote name='Maga100']wdrażam się każdego dnia :p
już rano chodzę po bułeczki w wałkach na głowie i dobrze mi z tym :evil_lol:

no bo na mojej jest napisane Olympus, więc może ona tylko do Olympusa? :hmmmm: :niewiem:

hahahahaha RANO znasz takei słowo czy chodzi ci o twoje rano czyli od 12 w góre hahahhahaha

a tego to nie wiem :shake:

Posted

dbsst napisał(a):

dziękuje Baskowa Ago :D
hahahaha data jeszcze nie podana do oficjala bo jeszcze sie zastanawiamy czy to bedzie w gronie naj czy to jednak będzie duża impreza pt ślub ;)

heheh legala na 100%

dzięki ;)

czemu nie mam twego gie eeeeeeeeeeeee??

jak to nie masz :roll: wykasowałaś pewnie :eviltong: podam Ci oczywiście gg433730

Czekam na zaproszenien ślubne :cool3:
foty flażowe Szpilkowej rewelka

Posted

[quote name='dbsst']buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahahaha

AMEN hahahahhahaha ja tez z wakacyjnych zdjęć mam psa psa psa TZ psa psa spa i widoczek a i czasem gdzieś ja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

o to to to
moja cór się zburzyła, jak na całej nagranej płycie...................nie było ani jednego JEJ zdjęcia..............
chyba bardziej kocham psa??????

witaj posiadaczko narzopierścienie...................

Posted

[quote name='dbsst']hahaha no tak anajlepiej sie zabezpieczyć ;)

hahahahaha RANO znasz takei słowo czy chodzi ci o twoje rano czyli od 12 w góre hahahhahaha

a tego to nie wiem :shake:

tia....u Madzi rano...to jest cos kolo poludnia......znaczy sie skoro swit:diabloti:

Posted

RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jak odlepić klej kropelka ze wskaziciela :roll:
włąśnie lepiłam żaluzję i się do okna przylepiłam jak się juz oderwałam to na palcu została mi skorupa kleju........................a na oknie moja skóra. dla zainteresowanych to co dyndało stale i wciąż dydna a ja trace czucie w prawym palcu grzebalcu :roll: to co zerwałam to zerwałam ze skórą reszta puścić sie nie chce :evil_lol: (a nie rozumiem czemu puszczanie to takie przyjemne podobno :evil_lol: )
acha nie posiadam w domu rozpuszczalnika a jak jest to go mój NARZECZONY tak schował, że nie ma ch....w mieście nie do znalezienia, a aceton nie działa :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='Vectra']Sandisk są dobre ....

Fotki burzowe zajebiste

dziękować :p

[quote name='Cimi']A ja mam karte o malej pojemnosci i moge zrobic tylko ponad 100 zdjec .. musze poprosic tatusia albo mamusie

hihihi to pisz zapotrzebowanie ;) jak można życ ze świadomościa, że tylko 100 zdjęć wchodzi na karte ;) :lol: :lol: :lol:

[quote name='agabass']jak to nie masz wykasowałaś pewnie podam Ci oczywiście gg433730

Czekam na zaproszenien ślubne
foty flażowe Szpilkowej rewelka

pewnie mi nie zameldowałaś się jak mi kiedyś gadu padło :eviltong:
hehehe zobaczymy co da sie zrobić ;) z tym ślubem dzis miałam koszmary suknie kupiłam za 4,5 koła a NARZECZONY mi powiedział, że po co i tak wesela nie będzie więc nikt mnie w niej nie zobaczy o pani o ludzie ale mokra się obudziłam :evil_lol:

hłe hłe dzięki za foty flażowe ;)

[quote name='BeaC']o to to to
moja cór się zburzyła, jak na całej nagranej płycie...................nie było ani jednego JEJ zdjęcia..............
chyba bardziej kocham psa??????

witaj posiadaczko narzopierścienie...................

hahahha czyli, ze JESTEŚMY NORMALNE TO ONI SĄ FE hahahahhaha

witam Cię oto ja NARZECZONA mego osobistego MARZECZONEGO :loveu:

[quote name='clockwork']

1. ZAJEBIOZA

2. debe... czy ja już Ci mówiłam że ZAZDROSZCZE Ci zmysłu fotografa

3. pewnie Ci nie mówiłam .. więc mówie
4. ZAZDROSZCZE Ci zmysłu fotografa , aparat aparatem...najważniejsze są TE ujęcia

5. wazelinka

1. dziękuje :D :multi:
2. nie bo jaki tam ze mnie fotograf :eviltong:
3. a nie mów nie mów :diabloti: :evil_lol:
4. ujełaś mnie
5. ta wazeliną :evil_lol: :evil_lol:
alez różowo sie zrobiło :evil_lol:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']tia....u Madzi rano...to jest cos kolo poludnia......znaczy sie skoro swit
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']wow i jeszcze jedna fastazja.......sis ...zabrałaś w naszym bliźniaczym teamie....cały talent
http://images30.fotosik.pl/53/8dc1984cd9248a3b.jpg

hahaha goopol :evil_lol:

[quote name='dealer']napaslam me zle oczyska fotami i wychodze pamietajac ciagle ze zazdrosc to niedobre uczucie:shake:

a nie słyszałaś kobieto o złym spojrzeniu o zazdrości konstuktywnej :roll: :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jak odlepić klej kropelka ze wskaziciela :roll:
włąśnie lepiłam żaluzję i się do okna przylepiłam jak się juz oderwałam to na palcu została mi skorupa kleju........................a na oknie moja skóra. dla zainteresowanych to co dyndało stale i wciąż dydna a ja trace czucie w prawym palcu grzebalcu :roll: to co zerwałam to zerwałam ze skórą reszta puścić sie nie chce :evil_lol: (a nie rozumiem czemu puszczanie to takie przyjemne podobno :evil_lol: )
acha nie posiadam w domu rozpuszczalnika a jak jest to go mój NARZECZONY tak schował, że nie ma ch....w mieście nie do znalezienia, a aceton nie działa :placz: :placz: :placz: :placz:
:razz:.... o mazs....
Sisters ..pozostała Ci chyba tylko woda:razz:...albo odciąć...
a było zostawić R. żeby przykleił:cool3:
bidulko ty moja...

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:.... o mazs....
Sisters ..pozostała Ci chyba tylko woda:razz:...albo odciąć...
a było zostawić R. żeby przykleił:cool3:
bidulko ty moja...

wiesz chciała dobrze bo się boje, że jak przyjdzie i cos bedzie nie tak to mi kamien z pierścienia zabierze hahahahhahaha ;) :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='agabass'][sny to Ty masz piękne widać, że żyjesz ślubem :lol:
a co do palucha tyo jedyny ratunek amputować :eviltong:

no dziękuje za takie "piękne" sny dziękuje hahahaha

no tak TY MOJE POCIESZENIE :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']konstruktywna zazdrosc mi nie wychodzi.....jestem podla i zla....:diabloti:

to może kreatywna :roll:
Podła i zła kobieto :loveu:

chodz przytule Cie i popracujemy nad ta zazdroscia :diabloti: :evil_lol:

geometrycznie podeszłam do tematu :roll:

Posted

jupijajeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jade i nie będzie mnie
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

czyli juz kończa mi sie zdjęcia z tego wyjazdu ale w niedziele rano znowu wybywam i kolejne miliardy nudnych zdjęć będe robić :multi: :multi: :multi: :multi:

ale burza kto mnie przytuli :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']jupijajeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jade i nie będzie mnie
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

czyli juz kończa mi sie zdjęcia z tego wyjazdu ale w niedziele rano znowu wybywam i kolejne miliardy nudnych zdjęć będe robić :multi: :multi: :multi: :multi:

ale burza kto mnie przytuli :evil_lol::multi::multi::multi:to ja czekam na twe nowe fotaski ...a może do mła podjedziesz...:razz:

Posted

teraz jedziemy nad Bug więc to raczej nie podrodze ;)
do Sereplic :roll: nie byłam tam ale właśnie się dowiedzialam ,ze NARZECZONY zaklepał nam domek :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='dbsst']teraz jedziemy nad Bug więc to raczej nie podrodze ;)
do Sereplic :roll: nie byłam tam ale właśnie się dowiedzialam ,ze NARZECZONY zaklepał nam domek :multi: :multi: :multi:
;)oki ...macie odpuszczone....bedę czekać na fotaski:p...ale NARZEczony obiecał ze dojedziecie kiedyś do NAS:p