Paulinasnake Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 Nowa cudowna lokatorka.Na zawsze:)Tak jak mowilam ! Doczekalam sie wreszcie:) Malusia Dozyca argentynska :) Ma na imie Valquiria, ma 7.5 tyg. Jest cudownym psem:) Ma temperamencik 30 Syjamow ( temperament to ja zawsze przeliczam na Syjamy ) jest przywiazana Cornisha Rexa, cicha jak Brytyjczyk...itd.... Z kotka syberyjska juz sie kochaja, a z Syjamka......hm....... najwiekszy jest ambaras zeby dwoje...... nie umiem buuuu wstawic jej zdjecia. Quote
malawaszka Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 :klacz: suuuper że już jest malutka u Ciebie :angel: pisz o relacjach i o wszystkim :wink: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Super!!!!!! :) Czekamy na zdjęcia! :P Ucałuj ją ode mnie i do Spike'go! :) Quote
Gofi Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Extra!! :D Poiedz coś wiecej!! I FOTKIII :evilbat: Quote
Paulinasnake Posted October 28, 2004 Author Posted October 28, 2004 jesli mi powiecie jak wstawic fotki to beda:) co do Valquirii jest nieprawdopodobnie madra sunia.Podobno argentyny takie sa(?). Wiem ,ze dla kazdego wlasciciela jego pies jest najmadrzejszy ale sluchajcie: - w pierwszy dzien po 2 godzinach zaczela reagowac na swoje imie - w drugo dzien pobytu u mnie zaczela chodzic przy nodze - w trzeci umie zrobic siad :) jeszcze moment i szampana nauczy sie otwierac a potem nam sama cos tutaj nastuka ! mam tylko jeden problem: mianowicie gryzie w zabawie. Nie moge jej na to pozwolic, bo co bedzie jak ugryzie za 2, 3 mce? Metody podawane w Zapomnianym Jezyku Psim nie skutkuja. Co zrobic?????? Quote
kkrzysiu Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 jesli mi powiecie jak wstawic fotki to beda:) Prześlij mi, je to ci to zrobię, albo odezwij sie do mnie na Gy Gy - w pierwszy dzien po 2 godzinach zaczela reagowac na swoje imie - w drugo dzien pobytu u mnie zaczela chodzic przy nodze - w trzeci umie zrobic siad :) Gratuluję :) mam tylko jeden problem: mianowicie gryzie w zabawie. Nie moge jej na to pozwolic, bo co bedzie jak ugryzie za 2, 3 mce? Metody podawane w Zapomnianym Jezyku Psim nie skutkuja. Co zrobic?????? Nie bój sie, z wiekiem sie nauczy gryźć dla zabawy. Psy sie tego od małego uczą, bedzie OK, nie przejmuj sie :D Quote
Paulinasnake Posted October 28, 2004 Author Posted October 28, 2004 idzie mail do ciebie teraz! dziekuje serdecznie za pomoc :) blĄdynka Quote
kkrzysiu Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Pozwoliłem sobie zmniejszyć rozmiary plików tych zdjęć, bo były za duże. Fotka 1 Fotka 2 Quote
Basenji Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Gratuluję zwierzaka. Bardzo mi się podoba określenie "malusia" w stosunku do doga. Ona jest taka malusia w tym momencie jak mój piechu :lol: :lol: Zdrówko Quote
malawaszka Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 :angel: :angel: :angel: ależ ślicne łapecki :angel: :angel: :angel: boooska niunia i faktycznie mądrutka :D a jak ją wołasz w domu? normalnie Valkiria?? Quote
Olcia P. Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Sunia booooska, slooodziutka, no przepiekna! :angel: GRATULACJE MALUCHA! Quote
Paulinasnake Posted October 28, 2004 Author Posted October 28, 2004 ano normalnie, wolam ja Valikiria:) Przyzwyczaila sie hi hi po godzinie :) Jak jest wybitnie grzeczna (czytaj nieczesto tojest Valkisia ) Wiecie,ze je wiecej niz ja ? A jest malusia tylko 6 kg wazy.....:) Postaram sie wrucic jutro jej foty z kotka Syberyjska, tzn. pewno poprosze Krzysia, bo na blĄdynke trafilo.... Quote
LAZY Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Gratulujemy nowego przyjaciela! niech sie zdrowo chowa i oczywiscie FOTY! :evilbat: Quote
malawaszka Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Paulinasnake Tu masz instrukcję do wklejania zdjęć :wink: zakładaj topic suni w galerii i dawaj mnóstwo fot 8) :wink: Quote
Ka-Vanga Posted October 29, 2004 Posted October 29, 2004 Alez ten maluch jest sliczny, no i super, ze taki madry :D . Wysciskaj ja od calej mojej sznauciej bandy :wink: , acha no i oczywiscie czekamy na kolejne sliczne foty :wink: :D . Quote
Niebieska Posted October 29, 2004 Posted October 29, 2004 A jaki ma nosek piękny i słodziutki jak by jej ktoś pomalował :lol: Proszę ją cmoknąć w ten cudny guziczek ode mnie :kiss_2: Quote
DagaP. Posted October 29, 2004 Posted October 29, 2004 Druga fotka mnie normalnie rozwaliła :boom: Sunia jest miód malina :D Pozdrawiamy :hand: Quote
Betty Posted October 29, 2004 Posted October 29, 2004 Masz śliczniutka suńke!! Gratulujemy nowego nabytku :) Asia i Beti Quote
gwiezdny-wyslannik Posted October 29, 2004 Posted October 29, 2004 Boska! I jeszcze ta druga fotka.. Piękna! :) Quote
sabina Posted October 29, 2004 Posted October 29, 2004 Nic innego nie da sie powiedziec jako MIODZIO. Cudna kluska z twojej argentynki. Napisz na molosach wiecej. A moze juz pisalas a ja nie czytalam ? Quote
Paulinasnake Posted October 29, 2004 Author Posted October 29, 2004 a patrzcie na to : jak wiadomo brudasa trzeba pilnie umyc, Syberyjka w akcji :) http://upload.miau.pl/30730.jpg Quote
Poświata Posted October 29, 2004 Posted October 29, 2004 Śliczne, słodkie maleństwo, a syberyjka jest strasznie kochana. Też pewnie jest mądrym kotkiem :P ? Quote
ajka Posted October 29, 2004 Posted October 29, 2004 piesia i kotek są i piekne i mądre, na pewno! Gratuluję cudowności :D Quote
malawaszka Posted October 29, 2004 Posted October 29, 2004 a patrzcie na to : jak wiadomo brudasa trzeba pilnie umyc, Syberyjka w akcji :) http://upload.miau.pl/30730.jpg :angel: :angel: :angel: niesamowite i wspaniałe ale czy aby na pewno legowisko suni nie jest za blisko sprzętu RTV :lol: :wink: Quote
Paulinasnake Posted October 30, 2004 Author Posted October 30, 2004 ow wysokiej kasy hi hi sprzet RTV stoi, bo stoi, bo jeszcze nikt go na zlom nie wyniosl :) Co do Syberyjki bardziej psiego kota nie widzialam w zyciu.Ona przed obcym psem, wyklada sie i każe mu sie miziać ! Wita sie z psami, ociera itd. Najgorsze jest to,ze dzisiaj Valquiria pomyslala ,ze jest kotemi usilowala za Syjamka (z nia idzie jeszcze na prychanie i warczenie) wskoczyc na parapet.... Oczywscie hm...nie badzo jej sie udalo.... Quote
Recommended Posts