Tola Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Wątek Poli Zagłodzona Pola prosi o własny dom! Quote
ala123 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Niteczka ma się dobrze,nazwano ją Isia. Zarządza bardzo zdecydowanie 14 letnim "szorstkowłosojamnikowatym" Mopsikiem oraz 6 kotami. Nabrała pewności siebie. Jest niekłopotliwa i bardzo pilnuje się domowników. Pozostał jej jeszcze lęk przed podniesionym głosem i energicznymi gestami. Quote
matrioszka2 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Allegro dla POLI http://www.allegro.pl/show_item.php?item=550007050 :laola::laola: Quote
jogi Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 bardzo ładne allegro:) tylko ja zamiast kup teraz daję licytację, bo jakby jakiś palant kupił, to jest potem sporo problemów z odkręceniem. Piszę formułę, przed licytacją prosze o kontakt telefoniczny i mam z głowy. No i dodaję zawsze wprowadzenie w postaci linku do zamojskiego watku, żeby każdy widział, co się tam dzieje i że takie podłe miejsca istnieją. Quote
matrioszka2 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Co mogłam - zmieniłam w informacjach dodatkowych. Dziękuję za cenną uwagę.:Dog_run: Quote
Tola Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Na razie nic nie wiadomo o mamusce i maluszku:-( A Migotka rzadzi w domu na razie tymzcasowym:cool3: Quote
wellington Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Soema napisał(a):Tu na dogo jest nawet dział poświęcony cieczką, gdzie wypowiadają się dogomaniacy bardzo przeciwni sterylizacji.. :roll: ciągle panuje taki stereotyp, że szczeniaki są dla zdrowia suki :mad: ostatnio tak jeden z wetów powiedział mojej sąsiadce... A schronisku chyba zależy na wyadoptowaniu psów, nieważne gdzie, byleby było.. Soema, prosze podaj mi gdzie ten dzial ! Ja na innym watku wlasnie walcze z tym zacofaniem. A ten wet, ktory twojej sasiadce takie bzdety powiedzial - znasz go ? Powinno sie moze zaczac nowy watek : weci na czarne kwiatki ! Quote
Tola Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 :laola: Niteczka podbiła serce swoich tymczasowych opiekunów i zostaje na zawsze:p Nazywa się teraz Isia:p Jej nowy pańcio powiedział, ze nie odda małej, bo jak ona przeżyje rozstanie:cool3: Quote
malagos Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 To ja juz kocham tego pańcia i życzę mu i Isi samych radosnych chwil! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Soema Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 wellington napisał(a):Soema, prosze podaj mi gdzie ten dzial ! Ja na innym watku wlasnie walcze z tym zacofaniem. A ten wet, ktory twojej sasiadce takie bzdety powiedzial - znasz go ? Powinno sie moze zaczac nowy watek : weci na czarne kwiatki ! Weta nie znam, sąsiadka jest starszą panią, a ja tam mieszkam od niedawna, więc nie pytałam.. Tu na dogo jest dział o cieczkach. Później postaram się Ci go podrzucić. A Isi i Państwu gratuluję :loveu: Quote
Joodith Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 A jak Pan by to przeżył? :p Uściski dla Isi i jej opiekunów. :multi: Quote
Recommended Posts