viverna Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 no właśnie, co z sunią? ktoś był w schronie? napiszcie tekst do ogłoszeń (najlepiej osoba mająca z sunią kontakt), pomogę w ogłoszeniach! Quote
nika28 Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 viverna napisał(a):pomogę w ogłoszeniach! Ja również... :roll: Quote
ruda76 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='nika28']Najgorsze jest to że... Aza była tam podobno przez 4 miesiące ( :-o ) i przez te 4 miesiące jakoś to z nią było. Teraz nagle JA mam "zapieprzać" autobusem na drugi koniec Łodzi brać psa nie wiadomo gdzie, bo grożą schroniskiem. Nie mogą poczekać do jutra wieczorem. Nie mogą. No ale co mam zrobić, pojadę jutro po nią... jak zdążę... Jesli chodzi o namiary to gdzie była sunia to STAJNIA POD DZWONKAMI. Stajnia pod dzwonkami i raczej okreslajmy to jako stajnia nie stadnina;) Znam panią B.... ktora to prowadzi i nika28 nie miej sobie za złe ze nie dały Ci czasu na odebranie suni. Dla niej widocznie nie ma znaczenia jak pies czuje sie w schronie , zreszta widziałam ostanio przewozone przez nich konie to moge stwierdzic ze w głowie totalna pustka i zero odpowiedzialnosci za zywe zwierze:shake: Quote
nika28 Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 To ta stajnia ;) Ja widziałam ich w akcji jak wyciągali przerażonego konia z boksu... szkoda gadać :-( Quote
nika28 Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Ktoś wie co z Azą ? Ja nie mogłam podjechać do schroniska bo jestem chora... :-( Quote
BasiaD Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Podnoszę Niunię na początek, trzeba ją ratować z tego schronu...:mad: Quote
viverna Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 jaka ona smutna :-(:-(:-( do kogo podawać kontakt w ogłoszeniach? Quote
nika28 Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='viverna']do kogo kontakt?[/QUOTE] Nie wiem :shake: Quote
nika28 Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Czy ktoś wie co z Azą ????????????????????????? Quote
nika28 Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Dzisiaj byłam w schronie - Aza tam nadal jest... :shake: Quote
viverna Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 matko... jak się czuje? i w końcu do kogo podawać kontakt? Quote
nika28 Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 viverna napisał(a):matko... jak się czuje? i w końcu do kogo podawać kontakt? Nie wiem, nie mieli zapisane w jakim jest boksie, a przyjechałam po innego psiaka i nie miałam czasu sprawdzać jak się czuje... :shake: Ale siedzi nadal. Kontakt może być na mnie : 502 540 078 (po 16) Dam jeszcze ogłoszenie w gazecie, bo dzwoniła masa ludzi ostatnio i trzy psy ze schronu poszły do domków. Quote
nika28 Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Dzwonił dziasiaj jakiś Pan, ale było przed 16 i nie mogłam rozmawiać. Miał zadzwonić po 16 ale nie dzwoni... :shake: Quote
nika28 Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Cekinka13* napisał(a):To może Ty do niego zadzwoń :cool3: Dzwoniłam - nie odbierał... Zadzwonię później :razz: Quote
nika28 Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Domku szukamy nadal :-( . W środę daję ogłoszenie do gazety, może wtedy się ktoś odezwie... :roll: Quote
nika28 Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 No to sobię ogłosiłam Azę tu : alegratka.pl przygarnijzwierzaka.pl psy.pl darmobranie.pl nasipupile.pl gumtree.pl adopcje.org cafeanimal.pl eoferty.com.pl mojpupil.pl gieldaogloszen.pl petsy.pl pupile.com rozglos.net adpedia.pl Podałam tylko swojego meila, bo durni ludzie dzwonią przed 16, (chociaż jest WIELKIMI literami napisane że dzwonić PO 16...) i później domki przepadają. Jeszcze dam jedno ogłoszenie w gazecie. A jak nikt się nie zgłosi to ja nie wiem... :shake: Quote
Recommended Posts