gagata Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Niewielka ,nakolankowa czarna suczka o krótkiej sierści, wysterylizowana. O jej pochodzeniu nie wiemy nic,poza tym,że została uwolniona z piekła w Krężelu. Na początku miała numer K-1,a teraz ma imię - Zabka. Takie imię zyskała dlatego,że porusza się troszke koslawo - widac,że dawno temu musiała mieć połamane łapy,które same się zrosły.Sunia bardzo lubi towarzystwo człowieka, lubi być głaskana, choc nie jest natarczywa ani głośna.Dobrze tez znosi towarzystwo innych zwierząt. Każdy, kto byłby nia zainteresowany proszony jest o kontakt: 604 640 761 - gagata albo mail: iwolewinska@ gmail.com Ogłoszenia: kupie psa Quote
sleepingbyday Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 znam żabkę :-). rozmair nakolankowy, fakt :eviltong: Quote
Osiolek Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 sleepingbyday napisał(a):znam żabkę :-). rozmair nakolankowy, fakt :eviltong: No wlasnie. Ona sie powinna nazywac "Kaczuszka" bo sie sajta na tych swoich lapinach - ale jesli ktos chce miec psiaka do kochania a nie do pokazywania sie z nim - to ona jest SWIETNA!!!!!!! Quote
Saphira Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Osiołek ! A czemu Ty owieczki masz w awatorku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Ma na imię Zabka czy Żabka? :evil_lol:;) Gdzie sunia teraz przebywa? Quote
gagata Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Zabka z kropką dochodzi do siebie przy Emirowym boku póki co, ale już się rozgląda za jakimś swoim własnym,ukochanym ludziem...:eviltong::lol: Quote
Saphira Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Gagatko ! Widzę, że twoje dziecię śpi a Ty korzystasz z okazji i po kompie buszujesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gagata Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 A skąd! Dziecię o świcie wyrwało z domu.dlatego mam wreszcie kompa dla siebie:diabloti: Quote
Osiolek Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Saphira napisał(a):Osiołek ! A czemu Ty owieczki masz w awatorku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A to dla zmylenia przeciwnika :diabloti: A zeby jeszcze bardziej zmylic, to te owieczki maja na imie: Dzidzius i Maciora :evil_lol: Mamy jeszcze Ciote i Frytke :loveu: Osiolek to byla moja sp. kroliczka (jedna z 11) Teraz to Ci dopiero zakrecilam, co? ;-) Quote
gagata Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Wiecie? Dzis rano na spacerku spotkałam panią z pieskiem takim samym jak Zabka, troche pogadałysmy i pytam sie jej, czy nie miałaby ochoty przyjąc do domu jeszcze suczki tak podobnej do jej pupilka. Pani sie nawet ucieszyła, ale radośc jej przeszła, gdy powiedziałam,że Zaba sterylizowana...Okazało się, że ona uważa iz jej pieszczoch ma świetne GENY, bo jest miły i grzeczny i że ona chce te GENY powielić...:angryy: Jak pokazałam jej mojego przemyskiego briarda mniejszego Fredzia, który biegał obok i powiedziałam,że to syn prawie jamniczki i że z tymi genami to niekoniecznie tak jak ona mysli, to mi zwyczajnie nie uwierzyła....Nie mam siły do ludzkiej głupoty - gdzie nie spojrzeć, to kwitnie... Quote
Osiolek Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 gagata napisał(a):Wiecie? Dzis rano na spacerku spotkałam panią z pieskiem takim samym jak Zabka, troche pogadałysmy i pytam sie jej, czy nie miałaby ochoty przyjąc do domu jeszcze suczki tak podobnej do jej pupilka. Pani sie nawet ucieszyła, ale radośc jej przeszła, gdy powiedziałam,że Zaba sterylizowana...Okazało się, że ona uważa iz jej pieszczoch ma świetne GENY, bo jest miły i grzeczny i że ona chce te GENY powielić...:angryy: Jak pokazałam jej mojego przemyskiego briarda mniejszego Fredzia, który biegał obok i powiedziałam,że to syn prawie jamniczki i że z tymi genami to niekoniecznie tak jak ona mysli, to mi zwyczajnie nie uwierzyła....Nie mam siły do ludzkiej głupoty - gdzie nie spojrzeć, to kwitnie... A moze bys tak zaczela pokazywac tej pani co sie dzieje z psami ktore takie idiotki naprodukowaly? Moze by zrobic jakas taka ulotke w stylu tego co Grazyna w Siedlcach miala "nie rozmnazaj - adoptuj"? Mozna by ja dopracowac, zeby wlasnie trafila do takich odmozdzonych nieswiadomych :mad: Quote
gagata Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Już nawet gadałam z Siedlcami na ten temat..:lol: Quote
Saphira Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Dziewczyny ! Tyle zdolnych osób chodzi na dogo. Gdyby ktoś zechciał zrobić plakat uświadamiający o konieczności sterylizacji i kastracji i ograniczania rozrodu zwierząt. Można oblepić za pośrednictwem dogomaniaków lecznice w całym kraju. Każdy wziąłby na siebie po parę lecznic w najbliższej okolicy. Przecież to też w interesie weta żeby ludzie te zabiegi wykonywali. Quote
gagata Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Oj,Zabko...Krężel się skończył, a krężelaki zostały....Pies z kulawą nogą ,że tak powiem, tu nie zajrzy...:shake: Quote
clo Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 melduje sie na watku:))ja tez znam zabke osobiscie i polecam taka sunke to ze swieca szukac:))) Quote
gagata Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Zabko, pomyślimy o nowych zdjęciach i o ogłoszonkach - domek będziesz miała że hej! A te plakaty do dobra rzecz..niech choć przemówią do tych nie znających się na rzeczy i niezdecydowanych, to już będzie coś.. Quote
Saphira Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Przypominamy Żabcie w objęciach Gagatki ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gagata Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Saphira napisał(a): Przypominamy Żabcie w objęciach Gagatki ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hihi ,nie trafiłaś Saphirko....ale też ładnie:lol: Quote
gagata Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 A jak kogoś skusi perspektywa poznania koleżanki Zabki, to zapraszam: http://www.dogomania.pl/forum/f28/teraz-pepega-siostra-pigulki-130030/#post11662162;) i jeszcze jeden wateczek zabkowej kolezanki; http://www.dogomania.pl/forum/f28/ksenia-dzidzia-130036/#post11662649 Quote
gagata Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Chodż Zabko, przewietrzymy się.... Quote
malagos Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Taka sama bieda jak i te moje olkusiaki :shake: I zainteresowanie też takie olbrzymie :diabloti: Quote
Hotel KADIF Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 To i ja zabiorę Zabkę z kropeczką nad "z" na spacerek! :evil_lol: Quote
gagata Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Dzięki DIF, jeden kurs dla mnie mniej....:evil_lol: Quote
Recommended Posts