Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niewielka ,nakolankowa czarna suczka o krótkiej sierści, wysterylizowana.

O jej pochodzeniu nie wiemy nic,poza tym,że została uwolniona z piekła w Krężelu. Na początku miała numer K-1,a teraz ma imię - Zabka.
Takie imię zyskała dlatego,że porusza się troszke koslawo - widac,że dawno temu musiała mieć połamane łapy,które same się zrosły.Sunia bardzo lubi towarzystwo człowieka, lubi być głaskana, choc nie jest natarczywa ani głośna.Dobrze tez znosi towarzystwo innych zwierząt.

Każdy, kto byłby nia zainteresowany proszony jest o kontakt:
604 640 761 - gagata
albo mail: iwolewinska@ gmail.com

Ogłoszenia:
kupie psa

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sleepingbyday napisał(a):
znam żabkę :-). rozmair nakolankowy, fakt :eviltong:

No wlasnie.
Ona sie powinna nazywac "Kaczuszka" bo sie sajta na tych swoich lapinach - ale jesli ktos chce miec psiaka do kochania a nie do pokazywania sie z nim - to ona jest SWIETNA!!!!!!!

Posted

Saphira napisał(a):
Osiołek ! A czemu Ty owieczki masz w awatorku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A to dla zmylenia przeciwnika :diabloti:

A zeby jeszcze bardziej zmylic, to te owieczki maja na imie: Dzidzius i Maciora :evil_lol:

Mamy jeszcze Ciote i Frytke :loveu:

Osiolek to byla moja sp. kroliczka (jedna z 11)

Teraz to Ci dopiero zakrecilam, co? ;-)

Posted

Wiecie? Dzis rano na spacerku spotkałam panią z pieskiem takim samym jak Zabka, troche pogadałysmy i pytam sie jej, czy nie miałaby ochoty przyjąc do domu jeszcze suczki tak podobnej do jej pupilka. Pani sie nawet ucieszyła, ale radośc jej przeszła, gdy powiedziałam,że Zaba sterylizowana...Okazało się, że ona uważa iz jej pieszczoch ma świetne GENY, bo jest miły i grzeczny i że ona chce te GENY powielić...:angryy: Jak pokazałam jej mojego przemyskiego briarda mniejszego Fredzia, który biegał obok i powiedziałam,że to syn prawie jamniczki i że z tymi genami to niekoniecznie tak jak ona mysli, to mi zwyczajnie nie uwierzyła....Nie mam siły do ludzkiej głupoty - gdzie nie spojrzeć, to kwitnie...

Posted

gagata napisał(a):
Wiecie? Dzis rano na spacerku spotkałam panią z pieskiem takim samym jak Zabka, troche pogadałysmy i pytam sie jej, czy nie miałaby ochoty przyjąc do domu jeszcze suczki tak podobnej do jej pupilka. Pani sie nawet ucieszyła, ale radośc jej przeszła, gdy powiedziałam,że Zaba sterylizowana...Okazało się, że ona uważa iz jej pieszczoch ma świetne GENY, bo jest miły i grzeczny i że ona chce te GENY powielić...:angryy: Jak pokazałam jej mojego przemyskiego briarda mniejszego Fredzia, który biegał obok i powiedziałam,że to syn prawie jamniczki i że z tymi genami to niekoniecznie tak jak ona mysli, to mi zwyczajnie nie uwierzyła....Nie mam siły do ludzkiej głupoty - gdzie nie spojrzeć, to kwitnie...

A moze bys tak zaczela pokazywac tej pani co sie dzieje z psami ktore takie idiotki naprodukowaly?

Moze by zrobic jakas taka ulotke w stylu tego co Grazyna w Siedlcach miala "nie rozmnazaj - adoptuj"?
Mozna by ja dopracowac, zeby wlasnie trafila do takich odmozdzonych nieswiadomych :mad:

Posted

Dziewczyny ! Tyle zdolnych osób chodzi na dogo. Gdyby ktoś zechciał zrobić plakat uświadamiający o konieczności sterylizacji i kastracji i ograniczania rozrodu zwierząt. Można oblepić za pośrednictwem dogomaniaków lecznice w całym kraju. Każdy wziąłby na siebie po parę lecznic w najbliższej okolicy. Przecież to też w interesie weta żeby ludzie te zabiegi wykonywali.

Posted

Zabko, pomyślimy o nowych zdjęciach i o ogłoszonkach - domek będziesz miała że hej!

A te plakaty do dobra rzecz..niech choć przemówią do tych nie znających się na rzeczy i niezdecydowanych, to już będzie coś..