Jump to content
Dogomania

HEKSA warta całego nieba. FILIP chwat i najmilsza SIENKA.

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki wielkie! Żeberka mi się zrastają dzielnie - zamiast więc pracować w domu i brać 80% pensji, zgłosiłam zdolność do pracy! ;) Łapa pogryziona przez małego Riszo :mad: mi się jątrzy, ale chyba trafiłam wreszcie w antybiotyk - więc za 3 dni mam zamiar być zdrowa jak ryba! Aha, jeszcze kardiolog stwierdził mi wypadanie zastawki aortalnej :evil_lol: i guzek na tarczycy (ponoć 50% kobiet ma). ;) Chyba zdałam szczegółową relację :roll: A czuję się świetnie!!! :eviltong: I nie zamierzam brać żadnych prochów (no poza tym antybiotykiem).

A Heksa jak nagrzeje jakieś kafelki, to robi ruch ślizgany na zimniejszą połać. Na spacrek trzeba ją przekupywać... Tylko o świcie i w nocy jest chętna na przechadzki...

Posted

Ciesze sie ze zeberka maja sie lepiej:lol: Z ta reszta to chyba da sie zyc .

Widac ze Heksa nie lubi upalow. Moj "Kruszynek" tez uklada sie na kafelkach a najlepiej to przy wylocie zimnego powietrza ( klimatyzacja ) .:cool3::cool3: Psiaki sa bardzo madre, wiedza gdzie sie chlodzic.

Posted

Dziś u nas bardzo przyzwoite 20 z hakiem - więc poszłyśmy z Heksą do parku Kościuszki. Ale wcześniej - na Placu Andrzeja spotkaliśmy takie sympatyczne psie mokradła w fotannie.

Heksa oczywiście też wchodziła do każdego bajora.

Było też tradycyjne tarzanko

Posted

Jeszcze wcale nie jestem taka stara!

w każdym razie - potrafię cieszyć się życiem!

i złościć, jak mi mucha wleci do gardła

Oj nie, ta się znowu kwiatami zachwyca :shake:

Posted

Pani upiera się na pozowanie w śmierdzących kolorowych czymsiach... Trzeba odpękać...

No i co z tego, że rododendron???

Tak Ci będę pozować!!! A masz!

Ale zaraz zaraz...

Czy tu gdzieś nie pachnie zdechła żabka???!!!!

• 1 month later...
Posted

Heksia - szczęściara, już od miesiąca cieszy się wiejskim życiem. Wpadłam ją odwiedzić i nie mogę się doczekać, kiedy pojadę tam na dłużej...