Jump to content
Dogomania

HEKSA warta całego nieba. FILIP chwat i najmilsza SIENKA.

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Leży teraz na ciepłej kanapie i odsypia... Będzie tydzień spała - jak ją znam, a potem znowu pojedziemy... A nie... Mam zajęcie w sobotę, o cholerka...

Posted

my mamy ferie... i też zamierzamy odespać... tzn ja... Inka i Platon pewnie wybraliby wyprawę... cóż... trzeba będzie jakoś sie pogodzić... widoki, choc zamglone, przepiękne!

• 3 weeks later...
Posted

Długo mnie tu nie było bo i w sumie udało mi się dopiero w ten weekend wyrwać w góry.

A najpierw była pobudka.

- Tata, a czemu ty kładziesz koc Heksy do łóżka?
- Bo mi zimno.
- A gdzie jest twój?
- Nie wiem.
- Ale Heksy nie wpuszczasz?
- Oczywiście, że nie!

stara wyga podróżniczka kolejowa

• 3 weeks later...
Posted

Kurczę mieliśmy bardzo nieprzyjemną przygodę. Wczoraj Heksa na swoim własnym Placu Wolności poszła za budynek ubikacji sprawdzić czy nie ma tam jakiejś smacznej kupki do zjedzenia i nagle wyskoczył na nią owczarek niemiecki (ze smyczą - wyrwał się panu, który sobie sikał za kibelkiem (zawsze 50 gr zostaje w kieszeni). Heksa na szczęście nie stanęła od razu do walki (jak ma w zwyczaju) tylko dała dyla. ONek był niestety szybszy i chwycił ją za tylną nogę. Heksa zaraz pokazała brzuch. Facet wypadł z niedopiętymi gaciami i opanował ONka. A Heksa leżała jak sparaliżowana.
Noga nie była uszkodzona - ale Heksa doszła do domu kuśtykając. Chciałam z nią jechać do weta - więc zeszliśmy z tatą na podwórko po auto, a tam był nasz podwórkowy kot. I jak Heksa go pogoniła (na wszystkich 4 łapach), no to się uspokoiliśmy... Ale stres był koszmarny.

No to chodzimy teraz do Parku Kościuszki

Posted

[quote name='halbina']uśmialam się! pozdrowienia dla kochanej rodziny!

Tatuś z Heksią i Mamą dziękują za pozdrowienia!

obiad odpłynął... trzeba się obejść smakiem. Eh...

Posted

[quote name='wellington']Oczywiscie ze Tata nie wpuszcza Heksy.
Sama sobie wchodzi :)
Ale gdzie tam! Tata ją błaga i przekupuje!!! Naprawdę!
[quote name='Mysia_']Heksuniu, a to bydlak wredny z tego ONka :-( dobrze, że to tylko tak się skończyło... Bjutko koniecznie wymiziaj Heksunię ode mnie :)
Zrobione! Choć Heksa uważa, że po brzuszku było za mało! A ja się starałam!
[quote name='deer_1987']http://images8.fotosik.pl/262/e596e86c1e08d816med.jpg
ale milosc!
Tylko , gdzie ten jęzorek był wcześniej :roll:

Posted

zdjęcia piękne, obejrzałam jeszcze stare fotki z zimy....
ładnie wygląda, ale tylko na zdjęciach, ja już jestem uradowana z nadchodzącej wiosny!!!!!