wellington Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Jak wy te biedne psy meczycie, na taki mroz musza po sniegu chodzic , poodmrazaja sobie paluszki :mad: Quote
Bjuta Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Znowu wybraliśmy się w odwiedziny Łatka, Aspena i Bazylka. Nie było słońca, ale góry są zawsze wspaniałe! Quote
Bjuta Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Kiedy będzie suszone mięsko? Może być teraz? Prooooszę!!!! Quote
Bjuta Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Leży teraz na ciepłej kanapie i odsypia... Będzie tydzień spała - jak ją znam, a potem znowu pojedziemy... A nie... Mam zajęcie w sobotę, o cholerka... Quote
halbina Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 my mamy ferie... i też zamierzamy odespać... tzn ja... Inka i Platon pewnie wybraliby wyprawę... cóż... trzeba będzie jakoś sie pogodzić... widoki, choc zamglone, przepiękne! Quote
Talia Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Piękną zimę macie :) Kochany uszolek :loveu: :loveu: http://images8.fotosik.pl/207/acd44cb5222ff8b9med.jpg Quote
Bjuta Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Długo mnie tu nie było bo i w sumie udało mi się dopiero w ten weekend wyrwać w góry. A najpierw była pobudka. - Tata, a czemu ty kładziesz koc Heksy do łóżka? - Bo mi zimno. - A gdzie jest twój? - Nie wiem. - Ale Heksy nie wpuszczasz? - Oczywiście, że nie! stara wyga podróżniczka kolejowa Quote
wellington Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Oczywiscie ze Tata nie wpuszcza Heksy. Sama sobie wchodzi :) Quote
Bjuta Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 najbardziej pożądany moment wycieczki - dzielą smaczkami!!! Quote
halbina Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 uśmialam się! pozdrowienia dla kochanej rodziny! Quote
Bjuta Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Kurczę mieliśmy bardzo nieprzyjemną przygodę. Wczoraj Heksa na swoim własnym Placu Wolności poszła za budynek ubikacji sprawdzić czy nie ma tam jakiejś smacznej kupki do zjedzenia i nagle wyskoczył na nią owczarek niemiecki (ze smyczą - wyrwał się panu, który sobie sikał za kibelkiem (zawsze 50 gr zostaje w kieszeni). Heksa na szczęście nie stanęła od razu do walki (jak ma w zwyczaju) tylko dała dyla. ONek był niestety szybszy i chwycił ją za tylną nogę. Heksa zaraz pokazała brzuch. Facet wypadł z niedopiętymi gaciami i opanował ONka. A Heksa leżała jak sparaliżowana. Noga nie była uszkodzona - ale Heksa doszła do domu kuśtykając. Chciałam z nią jechać do weta - więc zeszliśmy z tatą na podwórko po auto, a tam był nasz podwórkowy kot. I jak Heksa go pogoniła (na wszystkich 4 łapach), no to się uspokoiliśmy... Ale stres był koszmarny. No to chodzimy teraz do Parku Kościuszki Quote
Bjuta Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 [quote name='halbina']uśmialam się! pozdrowienia dla kochanej rodziny! Tatuś z Heksią i Mamą dziękują za pozdrowienia! obiad odpłynął... trzeba się obejść smakiem. Eh... Quote
Mysia_ Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Heksuniu, a to bydlak wredny z tego ONka :-( dobrze, że to tylko tak się skończyło... Bjutko koniecznie wymiziaj Heksunię ode mnie :) Quote
taxelina Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 http://images8.fotosik.pl/262/e596e86c1e08d816med.jpg ale milosc! Quote
Bjuta Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 [quote name='wellington']Oczywiscie ze Tata nie wpuszcza Heksy. Sama sobie wchodzi :) Ale gdzie tam! Tata ją błaga i przekupuje!!! Naprawdę! [quote name='Mysia_']Heksuniu, a to bydlak wredny z tego ONka :-( dobrze, że to tylko tak się skończyło... Bjutko koniecznie wymiziaj Heksunię ode mnie :) Zrobione! Choć Heksa uważa, że po brzuszku było za mało! A ja się starałam! [quote name='deer_1987']http://images8.fotosik.pl/262/e596e86c1e08d816med.jpg ale milosc! Tylko , gdzie ten jęzorek był wcześniej :roll: Quote
Ingrid44 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Podczytuje sobie watek Heksy juz od jakiegos czasu. Bjutko. dziekuje za link. Heksa jest Przesliczna i Przeslodka. Zdjecia Fantastyczne . Quote
rotek_ Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 zdjęcia piękne, obejrzałam jeszcze stare fotki z zimy.... ładnie wygląda, ale tylko na zdjęciach, ja już jestem uradowana z nadchodzącej wiosny!!!!! Quote
Recommended Posts