Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jagoodka']Oooo, to może i my się w końcu doczekamy w niedługim czasie. Perrutek skończył Mł.Ch.Pl dokładnie 2 tygodnie później w Bytomiu.[/QUOTE]
Doczekacie się, doczekacie:)

pzdr.

• 3 weeks later...
Posted

Elitesse napisał(a):
18.07 wyslalam wniosek o Ch Weteranow Austrii dla Tess - poprzednie dyplomy dostawalam z OKV w ekspresowym tempie - zobaczymy jak bedzie tym razem

Na pewno będzie szybko:) austriacy sa niezawodni;)

Kisses napisał(a):
Ja w zeszłym tyg. wysłałam na Ch.PL, ciekawe czy mi przed końcem zgłoszeń do Kielc dojdzie...

Kisses, policz 2-2,5 miesiąca od ostatniego CWC.

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Kisses, policz 2-2,5 miesiąca od ostatniego CWC.

pzdr.

Zgłoszenia są do 28.10 na Kielce, ostatnie CWC to Wa-wa 17.07, teoretycznie nawet 3 mies. mogą być i zdążę, ale znajoma czekała z pół roku kiedyś na swój, więc spodziewam się wszystkiego ;)

Posted

Ja mam taki zwyczaj, że kilka dni po wysłaniu on-line wniosku doZG - dzwonię do ZG i pytam, czy wniosek doszedł. Najczęściej panie tam pracujące mówią, że nic takiego nie dostały(!), więc wysyłam ponownie i tez dzwonię z prośba o potwierdzenie, że doszło. Wtedy juz paniusie potwierdzają.... zycie;)

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja mam taki zwyczaj, że kilka dni po wysłaniu on-line wniosku doZG - dzwonię do ZG i pytam, czy wniosek doszedł. Najczęściej panie tam pracujące mówią, że nic takiego nie dostały(!), więc wysyłam ponownie i tez dzwonię z prośba o potwierdzenie, że doszło. Wtedy juz paniusie potwierdzają.... zycie;)

pzdr.

hmm ja się nie mogłam dodzwonić (nie odbierano telefonu) i wysłałam maila... ale pewnie skonczy sie na tym, ze i tak trzeba będzie dzwonić...

Posted

An_ki napisał(a):
hmm ja się nie mogłam dodzwonić (nie odbierano telefonu) i wysłałam maila... ale pewnie skonczy sie na tym, ze i tak trzeba będzie dzwonić...

Dzwoń do skutku...

Pzdr.

Posted

;) ja początkiem czerwca złożyłam wniosek Mellki na Ch.Pl. , po chyba 5 dniach dostałam maila z potwierdzeniem, że wpłynął ..teraz czekamy na pocztę, a że Warszawka sie urlopuje do 15-stego sierpnia to po cichu mam nadzieję, że do końca sierpnia dostanę ;) żeby od wrocka młoda w Ch. szła...

Posted

betka-sp napisał(a):
;) ja początkiem czerwca złożyłam wniosek Mellki na Ch.Pl. , po chyba 5 dniach dostałam maila z potwierdzeniem, że wpłynął ..teraz czekamy na pocztę, a że Warszawka sie urlopuje do 15-stego sierpnia to po cichu mam nadzieję, że do końca sierpnia dostanę ;) żeby od wrocka młoda w Ch. szła...

Licz 40 dni na rozliczenie wystawy a potem dodatkowo jeszcze coś około miesiąca na opracowanie wniosku w ZG....

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Licz 40 dni na rozliczenie wystawy a potem dodatkowo jeszcze coś około miesiąca na opracowanie wniosku w ZG....

pzdr.

;)) noo...to teoretycznie do końca sierpnia powinno przyjść ;)

kurcze....z Mł.Ch. nie było takich problemów...dyplomy przychodziły bardzo szybko..

Posted

Jagoodka napisał(a):
Ja 23 maja wysyłałam wniosek na Mł.Ch.Pl. Perrutka i do dzisiaj ani żadnej informacji z ZG ani dyplomu :(

Wiesz, może jakies problemy z ostatnią wystawa? Może oddział coś tam pokiełbasił...?

Pzdr.

Posted

Około 18.07. wysłałam wniosek na Mł.Ch. ale do tej pory nic nie wiadomo. Czy powinno przyjść jakieś potwierdzenie? Co radzicie wysłać jeszcze raz czy dzwonić ?