Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak moje psiaki zdobywały tytul championa Węgier, to certyfikaty były bezpłatne i nie było pucharków. a teraz 20 Euro + pucharek...

Jak dobrze pójdzie, to w tym roku czeka mnie taki własnie wydatek....
Pzdr.

Posted

Parę dni temu do właścicielki I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek FCI doszedł oficjalny certyfikat na Championa Polski!!!!

BTW - ostatnia wystawa - Wrocław (wrzesień 2007 r.).
Pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

dzamal napisał(a):
Na jakie konto przesłałyście pieniążki na Championat Czech?

Za Championat Czech wpłaca się 15 Euro - bank: Komercni banka Praha, IBAN: CZ7901000000000087135011, SWIFT: KOMBCZPP

• 2 weeks later...
Posted

Własnie przed chwila otrzymalam odmowe przyznania dyplomu CH Polski dla mojej suczki :angryy::angryy:

Biuro Zarzadu Głownego twierdzi ze wystawa w Krosnie w 2007 roku odbyla sie w 01.07:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Rece opadaja :shake: Jakbym wiedziala kto sie podpisal pod tym wnioskiem to :mad::mad::mad:.
Tu link to watku wystawy w Krosnie w 2007 rokuhttp://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=55327&highlight=krosno

Posted

panienkabubu napisał(a):
Czyli trzeba liczyć, na młodzieżówkę średnio 1 miesiąc, a na dorosłego ok 2 miesięcy? :) o Polsce mowię :cool3:

W elektronicznym potwierdzeniu jest napisane, ze od daty otrzymania ostatniego wniosku (niezaleznie czy to Młodziezowy championat czy dorosły) trzeba liczyć 45 dni oraz +/- 2 tygodnie.

musia napisał(a):
po 2,5 miesiąca od złożenia wniosku - dostaliśmy dziś ( 13.03) CHAMPIONAT CZECH dla Opusa Kłusujaca Sfora

BRAWO Opusik i Musia!:loveu:
Pzdr.

Posted

Anurek napisał(a):
Za Championat Czech wpłaca się 15 Euro - bank: Komercni banka Praha, IBAN: CZ7901000000000087135011, SWIFT: KOMBCZPP

wielkie dzieki

• 2 weeks later...
Posted

Asiaczek napisał(a):
W elektronicznym potwierdzeniu jest napisane, ze od daty otrzymania ostatniego wniosku (niezaleznie czy to Młodziezowy championat czy dorosły) trzeba liczyć 45 dni oraz +/- 2 tygodnie.

czyli cos ok. 2 m-cy. :roll:..My już zaczeliśmy 5ty miesiąc czekania:shake: (ostatnie CWC z Poznania).

Posted

sylrwia napisał(a):
Nor(a) zadzwoń do nich, może nie doszło :roll:

No tak własnie zamierzam :roll:, chociaż słyszałam juz o dyplomach które szły prawie rok, ale moze też kwestia zaginięcia po drodze.