Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A my 2 lipca wysłalismy wnioski o wystawienie - 2 x Mł Ch Pl- oba skonczone w maju; 2 x Mł Ch Austrii, i INTerchampionatu skonczonego w kwietniu. Tupię nogami z niecierpliwosci :evil_lol:

• 3 weeks later...
  • Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a czy ktoś wie czemu nie można dodzwonić się do głównego związku? Próbujemy od tygodnia ale nic.. :roll:
Dostaliśmy championat suki i jest w nim błąd. Zamiast rasy: seter irlandzki czerwono-biały (FCI:330) mamy wpisane: seter irlandzki (red) (FCI 120) :razz:

Posted

też tak myślałam, bo ostatnio jeszcze jakiś tam oddział miał wolne, ale oni mieli to wypisane na stronie. A w głównym związku nie ma nic na temat urlopu.. :razz: hmm....:roll:

Posted

karenina napisał(a):
A my 2 lipca wysłalismy wnioski o wystawienie - 2 x Mł Ch Pl- oba skonczone w maju; 2 x Mł Ch Austrii, i INTerchampionatu skonczonego w kwietniu. Tupię nogami z niecierpliwosci :evil_lol:

wysyłałam w czerwcu, pani uprzejmie poinformowała, że czas oczekiwania ok 40 dni - ale dostalismy sporo wczesniej!:multi:

Posted

Itske napisał(a):
wysyłałam w czerwcu, pani uprzejmie poinformowała, że czas oczekiwania ok 40 dni - ale dostalismy sporo wczesniej!:multi:

mł championat Polski? Ja wysylalam w maju i nadal nie otrzymalam :roll:

Posted

Talagia napisał(a):

:crazyeye: - ja bym się upomniała i poprosiła o wyjaśnienie, my dostaliśmy naprawdę szybko i w terminie.

Posted

Talagia napisał(a):

Ja wysyłałam 4 maja i nawet chyba miesiąc nie minął jak do nas trafił. A i strajki poczty były po drodze

Posted

Z wysłanych 2 lipca wniosków brak mi jeszcze tylko INTera, austriackie przyszły po 2 tygodniach, a mł polskie kilka dni po nich.

Teraz czekam na nastepne 3 młodziezowe, wnioski wysłałam tydzien temu :loveu:

Posted

Talagia napisał(a):
Mi wysłali oba championaty normalnie, znalazłam je rano wgniecione do skrzynki :roll:

wgniecione to pol biedy, Zadrowy Championat Pl doszedl w 3 kawalkach :shake::shake: teraz ma elegancko zlepiony tasma klejaca :roll:

Posted

wyslalam wczoraj papierki na Show Championat wegier dla Waciaka :) skonczony miesiac temu ale ze ci zdziercy chca az 20 EUR to sie nie moglam zebrac
ostatnio na dyplom czekalam dluuuugo, zobaczymy jak tym razem madziarom pojdzie :roll: