karenina Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 A my 2 lipca wysłalismy wnioski o wystawienie - 2 x Mł Ch Pl- oba skonczone w maju; 2 x Mł Ch Austrii, i INTerchampionatu skonczonego w kwietniu. Tupię nogami z niecierpliwosci :evil_lol: Quote
Judit Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 a czy ktoś wie czemu nie można dodzwonić się do głównego związku? Próbujemy od tygodnia ale nic.. :roll: Dostaliśmy championat suki i jest w nim błąd. Zamiast rasy: seter irlandzki czerwono-biały (FCI:330) mamy wpisane: seter irlandzki (red) (FCI 120) :razz: Quote
Judit Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 też tak myślałam, bo ostatnio jeszcze jakiś tam oddział miał wolne, ale oni mieli to wypisane na stronie. A w głównym związku nie ma nic na temat urlopu.. :razz: hmm....:roll: Quote
panienkabubu Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Judit - ja dzwoniłam dziś i dodzwoniłam się bez problemu, nawet jeden sygnał nie czekałam a już ktoś odebrał, więc próbuj :) Quote
Itske Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 karenina napisał(a):A my 2 lipca wysłalismy wnioski o wystawienie - 2 x Mł Ch Pl- oba skonczone w maju; 2 x Mł Ch Austrii, i INTerchampionatu skonczonego w kwietniu. Tupię nogami z niecierpliwosci :evil_lol: wysyłałam w czerwcu, pani uprzejmie poinformowała, że czas oczekiwania ok 40 dni - ale dostalismy sporo wczesniej!:multi: Quote
Talagia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Itske napisał(a):wysyłałam w czerwcu, pani uprzejmie poinformowała, że czas oczekiwania ok 40 dni - ale dostalismy sporo wczesniej!:multi: mł championat Polski? Ja wysylalam w maju i nadal nie otrzymalam :roll: Quote
Asiaczek Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Zadzwoń w takim razie i ustal, co się dzieje. Nie ma co czekać. Pzdr. Quote
Itske Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Talagia napisał(a):mł championat Polski? Ja wysylalam w maju i nadal nie otrzymalam :roll: :crazyeye: - ja bym się upomniała i poprosiła o wyjaśnienie, my dostaliśmy naprawdę szybko i w terminie. Quote
panienkabubu Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Talagia napisał(a):mł championat Polski? Ja wysylalam w maju i nadal nie otrzymalam :roll: Ja wysyłałam 4 maja i nawet chyba miesiąc nie minął jak do nas trafił. A i strajki poczty były po drodze Quote
AnkaW Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Do nas też przyszedł po 2 miesiącach. Ale szczerze mówiąć jestem rozczarowana :evil_lol: myślałam że ten dyplomik jest ładniejszy :p Quote
Elitesse Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 ja tydzien temu wyslalam papiery na Ch Austrii - zobaczymy jak szybko dyplomik dojdzie ? :roll: Quote
Asiaczek Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Elitesse, stawiam, że za 2 tygodnie będziesz miała w domu Championat.:lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 chyba wszytko zalezy od szybkosci naszej poczty :evil_lol::evil_lol: Quote
karenina Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Z wysłanych 2 lipca wniosków brak mi jeszcze tylko INTera, austriackie przyszły po 2 tygodniach, a mł polskie kilka dni po nich. Teraz czekam na nastepne 3 młodziezowe, wnioski wysłałam tydzien temu :loveu: Quote
panienkabubu Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 My dostałyśmy coś poleconym :hmmmm: może to championat polski? Czy one przychodzą poleconym? Quote
Talagia Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Mi wysłali oba championaty normalnie, znalazłam je rano wgniecione do skrzynki :roll: A na championat Lilka czekamy juz od maja i kończy mi sie cierpliwość!!! Quote
panienkabubu Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 karenina napisał(a):Moze byc, do mnie wysłali poleconymi. Rano się dowiem :cool3: Młodzieżówka przyszła zwykłym. Quote
Elitesse Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 podsumujmy Championat Austrii: - wniosek wyslany priorytetem 4 lipca - dyplom wystawiony 7 lipca - u mnie dzis czyli 13 lipca :multi::multi::multi: Quote
Elitesse Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Talagia napisał(a):Mi wysłali oba championaty normalnie, znalazłam je rano wgniecione do skrzynki :roll: wgniecione to pol biedy, Zadrowy Championat Pl doszedl w 3 kawalkach :shake::shake: teraz ma elegancko zlepiony tasma klejaca :roll: Quote
panienkabubu Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Jupi to jednak Championat Halszki :loveu: Quote
Elitesse Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 wyslalam wczoraj papierki na Show Championat wegier dla Waciaka :) skonczony miesiac temu ale ze ci zdziercy chca az 20 EUR to sie nie moglam zebrac ostatnio na dyplom czekalam dluuuugo, zobaczymy jak tym razem madziarom pojdzie :roll: Quote
Recommended Posts