blaira Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='Asiaczek']Nie roztrząsaj tego problemu, tylko ciesz się, że certyfikat masz już w łapkach... [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=SeaGreen][B]GRATULACJE! Pzdr.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Dziekujemy...zycze innym tez zeby tak szybko poszlo..wiem ze jakas duuuuza porcja championatow mialabyc rozsylana w ta srode ;););) Quote
sylrwia Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='jefta']Z ciekawości zapytam jak Ci się udało zgłosić psy do czempionów bez kopii dyplomu?[/quote] Można psa zgłosić do championów ale jak sie papieru nie dostarczy to psa przerzucą automatycznie do otwartej. Quote
jefta Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='sylrwia']jak sie papieru nie dostarczy to psa przerzucą automatycznie do otwartej.[/quote] ale chyba trzeba go dostarczyć przed zamknięciem katalogu? Tuż przed wystawą też przenoszą? Quote
sylrwia Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='jefta']ale chyba trzeba go dostarczyć przed zamknięciem katalogu? Tuż przed wystawą też przenoszą?[/quote] tak, tak, przed zamknieciem katalogu :) Quote
jefta Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='sylrwia']tak, tak, przed zamknieciem katalogu :)[/quote] dzięki :buzi:. Post Cloe jest z 20.VI wystawa 23-24.VI, dlatego się tak zdziwiłam:crazyeye: Quote
bursztynki Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Ja wysłałam pocztą elwktroniczną i po 10 dniach dostałam ...Szok:multi: Quote
Asiaczek Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [B]bursztynki[/B] - to sama radość dostać tak szybko potwierdzenie. GRATULUJĘ!!! Pzdr. Quote
bursztynki Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Dokładnie,bo na młodzieżowy czekałam 6 mies:razz: Quote
Błyskotka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ci co ukończyli Championaty w Bytomiu to sobie jeszcze trochę poczekają bo Bytom oceny dopiero w zeszłym tygodniu posłał :mad:. Quote
daga10011 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 mi przyszedl ostatnio championat po dwoch miesiacach-niestety z..bledem w przydomku:roll:.Przechrzcili mi suske z Bavarois na Bavaria:lol: Quote
Noelani Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 W jaki sposob placicie za Championaty Czech i Wegier? Czy gotowka w kopercie przejdzie tak jak na Slowacji i na Lotwie? :cool3: Quote
nefre Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 do nas młodzieżowy doszedł po równych 2 miesiącach :) Quote
Asiaczek Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='Noelani']W jaki sposob placicie za Championaty Czech i Wegier? Czy gotowka w kopercie przejdzie tak jak na Slowacji i na Lotwie? :cool3:[/quote] Championaty [B]Węgier[/B] - jak do tej pory były bezpłatne. Po prostu kopie kart ocen + kopie wniosków CAC + kopia rodowodu na Węgry i oni b.szybko wysyłają Championat. [B] Czechy[/B] - nie mam pojecia. [B] Słowacja[/B] - pieniądze + oryginały kart ocen + oryginały CAC wysłałam w jednej kopercie poleconym priorytetem i po ok. 2 tyg. dostałam Championaty + potwierdzenie wpłaty. [B] Łotwa [/B]- zrobiłam przelew na ich konto + wysłałam kopie kart ocen. I tez jakoś szybko dostałam Championat. Pzdr. Quote
Noelani Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='Asiaczek']Championaty [B]Węgier[/B] - jak do tej pory były bezpłatne. Po prostu kopie kart ocen + kopie wniosków CAC + kopia rodowodu na Węgry i oni b.szybko wysyłają Championat.[/quote] Od tego roku sa niestety plate 20€ :( Ja dotychczas wszystkie oplaty za championat wysylalam poczta razem z kopiami ocen i nie zdarzylo mi sie zeby cos zaginelo, mam nadzieje ze Czesi i Wegrzy rowniez zaakceptuja ta forme platnosci (moze przynajmniej oszczedze na kosztach bankowych :razz: ) Quote
Błyskotka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Tydzień temu złożyłam wniosek o Mł Ch Sułtana. Ciekawe kiedy przyjdzie :roll:. Quote
Asiaczek Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 A ja ostatnio dostałam taki oto prezencik od Związku Słowackiego: [IMG]http://img237.imageshack.us/img237/1167/resizeofimg5912rl5.jpg[/IMG] [IMG]http://img233.imageshack.us/img233/8831/resizeofimg5913lf8.jpg[/IMG]Strrrasznie się cieszę z osiągnięć moich chłopakw! Pzdr. Quote
cotons rule! Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Strrrasznie się cieszę z osiągnięć moich chłopakw! Pzdr.[/quote] Asiaczku - gratulacje dla Ciebie i Twoich chłopców. Cieszymy się razem z Tobą:loveu: :loveu: :loveu: Quote
d_orka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Ja wysyłałam o Mł. Ch 31 maja i otrzymałam wczoraj:p , czyli jak dla mnie OK. Tyyylko mam pytanko- zauważyłam pomyłkę: na jednej z wystaw wpisano nam innego sedziego / nie wiem skąd oni go wzięli bo w życiu nas nie sędziował , sędzia chyba z Argentyny a powinna być babka z Czech:diabloti: / Czy prostować to ? Jak myślicie??? Quote
Śnieżynka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Hejo, mam do Was pytanko bo do młodzieżowego Chempiona odstępu czasu nie trzeba wiec może byc nawet 3 tyg pod rząd wygrac Zw. Mł i ma sie chempiona młodzież, natomiast u doroslych jest odstęp czasu (6miesięcy), ale ten odstep czasu musi być między pierwszy a trzecim CWC(CAC), czy kiedy ?? Quote
blaira Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Sniezynka w kl ml. majac zw.ml min jedno z miedzynarodowej badz klubowej wystawy ztego co pamietam musza byc chyba min u 2 roznych sedziow w doroslych to miedzy pierwszym wnioskiem CWC, a ost musi minac min 6 miesiecy...ale mi nie uznali np jak pierwszy dostaalm 1.10 a ost 1.04 to mi nie uznali :shake: a jak dla mnie jest rowne 6 miesiecy no ale to nie ja przyznaje championaty :roll: Quote
blaira Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Zapomnialam dodac , ze oczywiscie musi byc min 1 miedzynarodowka lub klubowka tzn cwc z jednej z tych wystaw :razz: Quote
Śnieżynka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Blaira dzieki za odpowiedź co do rodzaju wystaw, sedziów wiem :) zastanawiał mnie ten odstep czasu przy CWC. Puki co to walczymy o Mł. Ch. a potem bedziemy jeżdzic po dorosłego Ch. Teraz przynajmniej wiem ze mam duzo czasu zeby zdobyc te 3 CWC :) Quote
blaira Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 W kl. ml. mozesz walczyc az do 18 miesiaca psa by ukonczyc ml.ch. Oczywscie najlepsza sytuacja byloby 3 wystawy pod rzad wygrac i dostac z kazdego zw.ml :cool3: Quote
Asiaczek Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='blaira'] w doroslych to miedzy pierwszym wnioskiem CWC, a ost musi minac min 6 miesiecy...ale mi nie uznali np jak pierwszy dostaalm 1.10 a ost 1.04 to mi nie uznali :shake: a jak dla mnie jest rowne 6 miesiecy no ale to nie ja przyznaje championaty :roll:[/quote] A mnie się wydaje, że nie uznali Twojego wniosku, bo pomiędzy pierwszy a ostatnim CWC powinno minąć 6 miesięcy i 1 dzień. A Tobie zabrakło właśnie tego jednego dnia. Tak mi się wydaje... Pzdr. Quote
Recommended Posts