Ukryty Smok Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Ariel czule głaskany :multi:... Ariel na kanapie:multi:... Ariel w domu prawdziwym:multi: Lidko, Renato, Niteczko i Wy wszystkie, te niewymienione, a równie wielkie, które Go ratowałyście - ten widok wart jest wszystkiego!!!:loveu: Pzdr, Ukryty Smok Quote
lidka_park Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 [quote name='niteczka']Właśnie, dobrze by było wyjaśnić, bo ja się deklarowałam już w końcówce lutego i pytałam cioteczkę Lidkę, jak mam wpłacić, czy za luty czy już za marzec. I chyba nie odpowiedziała:mad:Nastawiłam wpłaty cykliczne na 14 każdego miesiąca.[/quote] oj, wybacz cioteczko :oops: Arielek w DT jest od połowy lutego, więc za luty także dziękujemy w imieniu Arielka :Dog_run: Quote
lidka_park Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 [quote name='Renata5']Niuniuś kochany,słoneczko piękne...Lidziu podziękuj Pani-Arielek wygląda rewelacyjnie.,no i te zdjęcia na łóżeczku i na rączkach...dopiero zauważyłam jaki on malutki:loveu: Arielek nie sprawia Pani kłopotu,nie siusia w domku,grzeczny z niego chłopaczek?[/quote] Arielek jest bardzo grzeczny :) Wypiekniał, jest radosniejszy. W domku się nie załatwia, a apetyt ma spory :p Chodzi na długie spacerki. Na pewno jest szczęśliwy :multi: Smoku, podziekowania należą się wszystkim, także Tobie :) ale przede wszystkim należą sie cioteczce Renacie, bo to dzięki niej zrobiło się "zamieszanie" na wątku i znalazły pieniążki na DT jeszcze raz dziękujemy w imieniu Arielka :Rose: Quote
Lionees Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='lidka_park']Arielek jest bardzo grzeczny :) Wypiekniał, jest radosniejszy. W domku się nie załatwia, a apetyt ma spory :p Chodzi na długie spacerki. Na pewno jest szczęśliwy :multi: Smoku, podziekowania należą się wszystkim, także Tobie :) [B][COLOR="Magenta"]ale przede wszystkim należą sie cioteczce Renacie, bo to dzięki niej zrobiło się "zamieszanie" na wątku i znalazły pieniążki na DT[/COLOR][/B] jeszcze raz dziękujemy w imieniu Arielka :Rose:[/QUOTE] E tam...:oops: Gdyby nie my wszystkie,to mogłabym robic sobie zamieszanie ruski rok... DZIEWCZYNY WSZYSTKIE JESTEŚMY ANIOŁAMI DLA ARIELKA:loveu::loveu::loveu: Quote
Lionees Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='lidka_park']za połowę lutego i do 15 marca, to będzie pierwszy miesiąc DT kolejny będzie liczony od 15 każdego miesiąca[/QUOTE] Acha...jest ok;) Wszystkie juz wpłaciłysmy pieniążki za luty? Quote
lidka_park Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 [quote name='Renata5']Czyli za cały luty,czy za połowę?[/quote] za połowę lutego i do 15 marca, to będzie pierwszy miesiąc DT kolejny będzie liczony od 15 każdego miesiąca Quote
Lionees Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='Maszaberla']Jakie e tam?;) Ja tez trafilam na ten watek dzieki Tobie a kto nawolywal ze potrzebna kasa?;) Ogromna [B]tu byla[/B] Twoja zasluga...[/QUOTE] Tu może i była...ale nie będziemy sie licytować o zasługi,bo przegram z kretesem;) Quote
Maszaberla Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='Renata5']E tam...:oops: Gdyby nie my wszystkie,to mogłabym robic sobie zamieszanie ruski rok... DZIEWCZYNY WSZYSTKIE JESTEŚMY ANIOŁAMI DLA ARIELKA:loveu::loveu::loveu:[/quote] Jakie e tam?;) Ja tez trafilam na ten watek dzieki Tobie a kto nawolywal ze potrzebna kasa?;) Ogromna tu byla Twoja zasluga... Quote
Lionees Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='Maszaberla']O Ty!:cool3: Na Twoim avatarku jest teraz Pryszczyk? ;)[/QUOTE] no...słonko moje,mój nunek:loveu: Quote
Maszaberla Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='Renata5']Tu może i była...ale nie będziemy sie licytować o zasługi,bo przegram z kretesem;)[/quote] O Ty!:cool3: Na Twoim avatarku jest teraz Pryszczyk? ;) Quote
Maszaberla Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='lidka_park']za połowę lutego i do 15 marca, to będzie pierwszy miesiąc DT kolejny będzie liczony od 15 każdego miesiąca[/quote] Hmmm nic nie zrozumialam:oops: Czyli jak wplacilam 22.02 to jest ok, teraz place np. po 15 marca i wtedy reguluje okres od 15.03 do 15.04 Dobrze rozumuje? Quote
Lionees Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='Maszaberla']Hmmm nic nie zrozumialam:oops: Czyli jak wplacilam 22.02 to jest ok, teraz place np. po 15 marca i wtedy reguluje okres od 15.03 do 15.04 [B][COLOR="Red"]Dobrze rozumuje?[/COLOR][/B][/QUOTE] Dobrze,dobrze...:happy1::happy1::happy1: Quote
niteczka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='Renata5']Acha...jest ok;) Wszystkie juz wpłaciłysmy pieniążki za luty?[/quote] Jeszcze nie. :p Zaprogramowałam cykliczną datę na 14 każdego miesiąca i tak już zostanie, bo daty nie mogę zmienić. Według opisanych reguł będzie OK, bo wpłaty będą wpływały przed połową miesiąca. Quote
lidka_park Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 cioteczki, w skarpecie jest tylko 200 zł mam problem z założeniem internetowego konta, dlatego nie moge sprawdzic kto wpłacił a kto nie :roll: Quote
Lionees Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Lidziu od kiedy zacząć robić Arielkowi ogłoszenia? Quote
lidka_park Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 u Arielka wszystko dobrze :) jest przeszczęśliwy w swoim DT :) co do ogłoszeń... trudno mi powiedziec cioteczki, bo nie wiem jak wygląda sprawa w prokuraturze, ale podejrzewam, ze nie szybko ona sie zakończy :shake: Quote
agailawa Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='lidka_park']u Arielka wszystko dobrze :) jest przeszczęśliwy w swoim DT :) co do ogłoszeń... trudno mi powiedziec cioteczki, bo nie wiem jak wygląda sprawa w prokuraturze, ale podejrzewam, ze nie szybko ona sie zakończy :shake:[/quote] Widać na zdjęciach z DT tą radość na jego pyszczku :loveu: Te oczka mówią to jak bardzo jest Wam wdzięcznym za to, że tak ma wspaniale na stare lata. Mówi "dziękuję". :loveu: Tamten Arielek, a ten Arielek. Inny pies normalnie . ;) Quote
Maszaberla Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Prosimy o zestawienie wplat za 1 miesiac Zbliza sie 15 marca a wiec termin drugiej wplaty za kolejny miesiac - chcialabym zobaczyc podsumowanie, czy wplacono pelna kwote 300zl itp Chodzi mi o to zeby pozniej nie bylo niejasnosci:oops: Quote
maarit Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Wpłaciłam na marzec dzisiaj - ja płacę kiedy jestem na poczcie... więc róznie bywa -raczej wcześniej... Quote
mimiś Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 ja też zrobiłam przelew za marzec-coby nie zapomnieć:cool3: Quote
mestudio Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Witam, jestem bez internetowa od dłuższego czasu, ale dziś zrobiłam przelew więc jutro będzie - za dwa miesiące. Cieszę się, że u pieseczka jest lepiej. Quote
lidka_park Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 a więc skarpeta za luty zapełniona :) jutro wypytam, co u naszego dziadziusia słychać Quote
Talia Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='lidka_park']a więc skarpeta za luty zapełniona :) jutro wypytam, co u naszego dziadziusia słychać[/quote] To czekamy na info. Mam nadzieje, że same dobre wieści. ;) Quote
Recommended Posts