Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 598
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DZiewczyny ja spróbuję w najbliższych dniach wysłać obiecaną 100 dla Arielka , na konto AFN prawda?? Trzymaj się Niuniu i zdrowiej szybciutko , tyle Cioteczek się o Ciebie martwi...

Posted

Arielku wskakujemy na 1 stronkę przypominać o sobie cioteczkom... A jeśli chodzi o kaskę to w takim razie czekam na sygnał kiedy wpłacać i na jakie konto..

Posted

Słońce moje kochane,piękny psiaczk,zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia:loveu::loveu::loveu:
Lidziu,jak masz watpliwości,to nie dawaj tam Arielka.Lepiej jeszcze poczekać,niż dać go byle gdzie.On w schronie nie ma tak tragicznie.Jest w ciepłym pomieszczeniu,ma sucho,ma pełną miseczkę.Krzywda mu sie nie dzieje.Tylko człowieka na stałe brak:-(.No ale Lidziu rozglądajcie się za domkiem,bo pieniążki są.;)
Ucałujcie siwy pyszczek mojego słodziaka:loveu:
I powiedzcie,że ciocie go bardzo kochają:loveu:

Posted

Renata5 napisał(a):
Podniosę Arielka i proszę o pomoc...brakuje nam jeszcze 80zł deklaracji,że by psinek mógł iść do dt płatnego...:-(

Żebym miała pracę.... ech...:shake::shake::shake:

Posted

[quote name='Renata5']Czy ktoś jeszcze pomoże dziadziusiowi?:-(

Renia zerknij na 14 strone watku - tam sa moje i Krzysia deklaracje, w pierwszym poscie jest blad (nie uaktualnione dane) -> bo tam jest wpisane Maszaberla - 20 jednorazowo + Krzys 10 miesiecznie

Jednorazowo wplacilam 20 zl oczywiscie ale teraz ma byc tak jak pisalam wczesniej:

Krzys 30 zl miesiecznie
Ja 10 zl miesiecznie

Od razu bedzie wiecej