Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja w tym miesiącu jestem troszkę biedna, więc wpłacę tylko 10zł na DT. Kasę przeleję jak mi koleżanka odda za obrożę od taks;)

• Replies 598
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja dałam kasę koleżance żeby przelała ze swojego konta, ale na razie nie mogę jej złapać na gadu. :shake: Ostatnio jestem tak zalatana (a niby ferie mam). Jeszcze dziś moja sucz sobie łapę rozwaliła.
Postaram się jak najszybciej wysłać kasę.

Posted

niteczka napisał(a):
Ja mogę proszę ciotek. Wątek poleciła mi ciotka emilia2280:razz:

No..czylo już macie cioteczki potrzebna kwote dla Psiunia???CZemu nikt nic nie pisze???Niteczka złożyła deklaracje:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='niteczka']Ja mogę proszę ciotek. Wątek poleciła mi ciotka emilia2280:razz:

[SIZE="2"]Niteczko,Emilko i wszystkie dziewczynki-jesteście Aniołami dla tego zmęczonego życiem psiny.Dzięki Wam Arielek ma w końcu normalny domek ze swoim człowiekiem,ze swoim posłankiem i ze swoją miseczką.Do tej pory tułało sie biedactwo w poszukiwaniu schronienia i jedzenia,mimo,że miał swojego właściciela,który go porzucił:angryy:
Jeszcze raz wszystkim bardzo dziękujemy w imieniu Arielka:buzi:

Ps.Lidziu dopisz Niteczkę do deklaracji comiesięcznych-30zł:Rose: i pyknij Jej pw z nr konta

Posted

Zrobiłam nowe bannerki dla Arielka:
1.
[url=http://www.dogomania.pl/forum/f28/wyrzucone-staruszkowe-psie-serduszko-zbieramy-na-dt-ostroda-129112/]
[url=http://www.dogomania.pl/forum/f28/wyrzucone-staruszkowe-psie-serduszko-zbieramy-na-dt-ostroda-129112/][IMG]http://images49.fotosik.pl/72/7540de17ae263b44m.jpg[/IMG ][/URL ]
W linkach trzeba tylko dołączyć dwa ostatni ']' nawiasy (usunąć spacje).

Posted

Renata5 napisał(a):
Czytasz w moich myslach kochana...właśnie miałam prosić Cię o nowy banerek dla Arielka,bo ten dotychczasowy juz nieaktualny;)

Już mam nowy banerek:razz:

Widać oby dwie cały czas myślimy o Arielku.:loveu:

Posted

niteczko, dziękujemy :Rose:
mamy deklaracje na 300zł na DT dla Arielka, do tej pory wpłacono 180zł
nasz dziadizuś zmienił sie nie do poznania, na spacerkach chodzi dumny z podniesionym ogonkiem, poszczekuje na inne psy
ma bardzo duży apetyt ;)
za domek założyliśmy narazie, a wpłaty prosze dokonywać ok. 15-20 każdego miesiąca, tak będzie najwygodniej
jeszcze raz bardzo wszystkim dziekuje w imieniu Arielka

Posted

Dołączam się do prośby o zdjęcia, bo muszę poznać mojego nowego wspieranego psiaka.
Dane do przelewu dostałam. Jak na konto wpłynie wpłata od Marka Cośtam, to jestem ja niteczka :user: a Marek to mój TZ :evil_lol:

Posted

Renata5 napisał(a):
Niteczko to w tytule przelewu wpisz swój nick,będzie dziewczynom łatwiej ogarnąć wpłaty;)
Marek Cośtam---dobre:grin:

Nick powiadasz!? A nie wiesz dlaczego pani na poczcie tak dziwnie na mnie patrzy?:hmmmm:

Posted

niteczka napisał(a):
Dołączam się do prośby o zdjęcia, bo muszę poznać mojego nowego wspieranego psiaka.
Dane do przelewu dostałam. Jak na konto wpłynie wpłata od Marka Cośtam, to jestem ja niteczka :user: a Marek to mój TZ :evil_lol:

Niteczko to w tytule przelewu wpisz swój nick,będzie dziewczynom łatwiej ogarnąć wpłaty;)
Marek Cośtam---dobre:grin: