Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już odpisałam ;)

Ponieważ Janeczek marzł, to zrobiłam mu na szybko sweterek... z rękawa od swetra :oops: Ściągacz pełni rolę golfika :evil_lol: Wygląda w nim słodko no i jest mu cieplej, bo futerko, aczkolwiek mięciutkie i błyszczące, to ma po prostu... pinczerkowe....

Posted

Jańcio ZNÓW choruje :placz:

Przestraszył mnie okropnie, dostając ataku kaszlu/rzężenia.... w te pędy poleciałam do weta, na nocny dyżur. Niestety Janeczek ma nawrót zapalenia oskrzeli, plus zapalenie krtani i katar :-(
Został pokłuty jak poduszka do szpilek, dostał kupe leków i kropelki do łzawiących oczu.... Zbadane ma też serduszko i jak na swój wiek i choróbska jest bardzo fajne ;)

Cała impreza kosztowała 95 zł... :-(

Posted

Jest troszkę lepiej, ale wyglada że mu się zbiera woda, nie wiedomo, czy jednak od serca, czy od płuc :shake: RTG to dylemat- Jańcio boi sie zabiegów, wiec przymuszony do bezruchu będzie w wielkim stresie, a głupi jaś czy narkoza to za duze ryzyko.... :shake:
Na razie więc leczymy "co się da" ;)

Janeczek wczoraj w lecznicy zasnął mi tak słodko na rękach, że wszyscy w poczekalni mówili szeptem :loveu: żeby dziadzia nie budzić.

Posted

Janek-zmarzlak stał sie dziś posiadaczem lux ubranka :evil_lol:
Kupiłam na giełdzie kombinezonik, z jednej strony ortalion, z drugiej cieplutkie futerko- z mysla, że długość pasuje na Piki, Piesię i Janka i zobaczymy komu podpasuje... I Janek w związku ze swoją piekną figurą i szczupłymi nogami bezapelacyjnie konkurencję wygrał :cool3: Piesia-beczułka sie nie zmieściła, a Piku ma za szeroką klatę :eviltong:

Tak więc Janeczkowi spacery juz nie straszne, będzie szpanował wypasionym wdziankiem :p

Posted

Przyszło już jedzonko dla Jańcia i zastanawiam się, czy w weekend w lutym (21-22 luty) możemy wpaść z paczuszką dla Dziadzia? Jak nie, to poślę pocztą.

Posted

[quote name='Emiś']Przyszło już jedzonko dla Jańcia i zastanawiam się, czy w weekend w lutym (21-22 luty) możemy wpaść z paczuszką dla Dziadzia? Jak nie, to poślę pocztą.[/quote]
Ależ oczywiście, zapraszamy serdecznie, poznacie Janeczka osobiście!!!!!! :multi: Będą fotki, bedą ;)

Posted

Foty przesuperaśne :loveu:

A jak Jańcio się czuje? Co z tą wodą w płucach?

Mamy już potwierdzone, że w piątek 20 wieczorem przyjeżdżamy do Wrocławia na weekend. Czy będzie Ci jakoś w tych dniach pasować, żebyśmy wpadli w odwiedzinki na chwilkę? Jakie leki bierze Jańcio? Może uda mi się dorzucić je do paczuszki.

Posted

Janek troszke lepiej, dostaje minimalne porcje furosemidu- spróbujcie podzielić małą tabletke na 10 części :evil_lol: Poza tym ciagle jest na antybiotykach, plus rutinoscorbin i syropek....

Niestety biedny zgredek jest często napastowany przez Piki, która nie moze pojąć, czemu taki fajny mały kolega nie chce sie bawić ;) czasem nawet stoicyzm Janka nie wytrzymuje próby i Piki jest oburkiwana, ale równie często śpią razem przytulone....

Emiś, zapraszam oczywiscie, w zasdzie cały weekend mi pasuje, może sobota ciut bardziej :lol:

Posted

Ulv, od jakiegoś czasu czytam na tym forum o twoich działaniach i jestem pełna podziwu, że mimo przeciwności i trudnej sytuacji dalej miotasz się z tymi wszystkimi sikającymi, demolującymi czy (tylko) kaszlącymi stworami, które nawet nie są świadome, że wygrały los na loterii trafiając pod twoja opiekę. I na przykład się gubią :cool3:. Masz wielka determinację i poczucie misji - mało jest takich ludzi. Zagadka, jak dajesz radę i się nie załamujesz. Poniewaz mam tylko jednego, bardzo grzecznego psa z dogomanii i dwa koty, to co miesiąc na Janka
[FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]50 zł przeleję. Wiem, że to kropla w morzu. Głaski dla wszystkich zwierzaczków. [/FONT] [/FONT]