Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ULV , wiem jak ciężko podzielic mała tablete . Nam na świnkach radzą , zeby całą tabletke pokruszyc , a potem podzielic żyletką na części jak ................zapomniałam jak co :evil_lol:

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mruczka :loveu: dziekuję!!!!!!!

Na razie jakoś daję radę, choć ostatnio mój własny Pałek zastrajkował i nie chce wychodzić na dwór, a potem robi w domu :mad: Wyniesiony, stoi jak pokraka, nie kupka, a potem... robi w domu :shake:

Bianka ja tak robiłam np. z beta glukanem dla kociat, inaczej bym nie dała rady... najlepiej jest na śliskim, np na lusterku (jak w filmach :evil_lol:)

• 2 weeks later...
Posted

Ulvehedinn, już mamy potwierdzone, że jedziemy na weekend do Wrocławia, przyjeżdżamy późnym wieczorem w piątek i wyjeżdżamy w niedzielę rano, więc najbardziej by nam pasowało odwiedzić Was w sobotę, o dowolnej porze. Czy będziesz miała chwilkę czasu? :cool3:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Magada bardzo prosi o pomoc w szukaniu domku dla Jancia.
Biedna jest dalej bez kompa, Jancio potrzebuje ogłoszeń, a potem nowego domku.
Jak to Magda okresliła to starszy bezproblemowy Pan, który duża cześc dnia przesypia, do tego potrzeba trochę głaskania i skromny posiłek, czyli tak nie wiele, albo aż tak wiele

• 4 weeks later...
Posted

Dodam jeszcze, że Janek pomimo wieku jest czyściutki. Załatwia się szybko i wyłącznie na trawce. Jak tylko poczuje, że stoi na trawniku od razu siu i ku, a potem sobie drepta po omacku.

Lubi drapanko po plecach, potrafi tymi 4 zębami obrobić mięso z kości i śmiesznie warczy, jak mu jakieś inne psie próbuje coś zabrać. Ten warkot jest naprawdę inny, taki jak z filmu "Przyjaciel wróg", heh

• 4 weeks later...
Posted

Bardzo ślicznie dziękuję!!!!

Janeczek ostatnio czuje sie słabiej :-( Może od pogody, albo po prostu jest coraz starszy... więcej pokasłuje, mniej drepta.... apetyt jednak ma ciągle świetny :evil_lol:

Posted

Przez przypadek zajrzałam na ten wątek i wpadłam... Jańcio jest przecudny, gdyby mój Jamniol nie był taki zazdrosny, już by u mnie był. Prześladuje mnie wyobrażenie jego pajączkowatych nóżynek na mrozie - po raz kolejny wstydzę się za ludzki gatunek...

Ulv - je nie wiem, jak Ty sobie z tym zwierzyńcem dajesz radę :mdleje: Trzymaj sie, kobieto :thumbs:

Posted

W zasadzie nie trzeba..... :cool3: Janek juz ma. Prywatny. Trzyosobowy.....

Tak, dobrze kombinujecie. Janek ma od dziś nowy domek ;)
Oczywiście się martwię jak sto (Kikou twierdzi, że jestem mama-kwoka), jak Janek odnajdzie sie w nowej rzeczywistości, jak jego nowe Pańcie go pokochają i wogóle....

Domek we Wrocławiu, więc gdyby cokolwiek to jestem na miejscu. Starsza Pani, "potrzebujaca kogoś do opiekowania". Dwie młodsze Panie. Całe stado kotów (syjam, devon i dachowce, wszystkie kastrowane, zadbane, żeby nie powiedzieć rozpuszczone :evil_lol:), sympatyczna owczarkowata sunia (dostałam buzi), duży dom, ogród.....
Oczywiście uczuliłam na to, że Janus nie widzi (schody etc...), że marznie (pojechał z wyprawką, w tym z ubrankami), dałam pachnacy domem koszyczek......

....eeeech..... i już tęsknię........... :placz: