BIANKA1 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 ULV , wiem jak ciężko podzielic mała tablete . Nam na świnkach radzą , zeby całą tabletke pokruszyc , a potem podzielic żyletką na części jak ................zapomniałam jak co :evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Mruczka :loveu: dziekuję!!!!!!! Na razie jakoś daję radę, choć ostatnio mój własny Pałek zastrajkował i nie chce wychodzić na dwór, a potem robi w domu :mad: Wyniesiony, stoi jak pokraka, nie kupka, a potem... robi w domu :shake: Bianka ja tak robiłam np. z beta glukanem dla kociat, inaczej bym nie dała rady... najlepiej jest na śliskim, np na lusterku (jak w filmach :evil_lol:) Quote
Emiś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Ulvehedinn, już mamy potwierdzone, że jedziemy na weekend do Wrocławia, przyjeżdżamy późnym wieczorem w piątek i wyjeżdżamy w niedzielę rano, więc najbardziej by nam pasowało odwiedzić Was w sobotę, o dowolnej porze. Czy będziesz miała chwilkę czasu? :cool3: Quote
Mruczka Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Co słychać u Jancia? Jak samopoczutko ? Quote
Charly Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 ulv podaj jakis kontakt do wklejenia na wątek slepkow i jesli jakies nowe zdjęcia czy informacje to prosze powiedz która strona. Quote
yewcia1 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Magada bardzo prosi o pomoc w szukaniu domku dla Jancia. Biedna jest dalej bez kompa, Jancio potrzebuje ogłoszeń, a potem nowego domku. Jak to Magda okresliła to starszy bezproblemowy Pan, który duża cześc dnia przesypia, do tego potrzeba trochę głaskania i skromny posiłek, czyli tak nie wiele, albo aż tak wiele Quote
kikou Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 dziewczyny bardzo prosze zagłosujcie na Ulv w ankiecie Krakvetu... od kiedy ma zepsuty komputer już niemal w ogóle nikt nie zajmuje się pieskami, które u Niej są... nie mówiąc o kotach królikach, gołębiach i innych proszę zagłosujcie i prześlijcie znajomym, żeby też zagłosowali!!! http://www.dogomania.pl/forum/f402/ankieta-wybieramy-kandydata-do-krakvetu-na-maj-137108/ Quote
yewcia1 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Rozmawiałam wczoraj z Ulv Jancio ma grzybice uszu byli wczoraj u weta - sponsor wypadów Jancia do weta mile widziany Quote
diuna_wro Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Dodam jeszcze, że Janek pomimo wieku jest czyściutki. Załatwia się szybko i wyłącznie na trawce. Jak tylko poczuje, że stoi na trawniku od razu siu i ku, a potem sobie drepta po omacku. Lubi drapanko po plecach, potrafi tymi 4 zębami obrobić mięso z kości i śmiesznie warczy, jak mu jakieś inne psie próbuje coś zabrać. Ten warkot jest naprawdę inny, taki jak z filmu "Przyjaciel wróg", heh Quote
ulvhedinn Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Bardzo ślicznie dziękuję!!!! Janeczek ostatnio czuje sie słabiej :-( Może od pogody, albo po prostu jest coraz starszy... więcej pokasłuje, mniej drepta.... apetyt jednak ma ciągle świetny :evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Emis przestała się odzywać a z miau wiem, ze teraz ma na głowie ślub i przeprowadzkę...... Quote
Ghanima Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Przez przypadek zajrzałam na ten wątek i wpadłam... Jańcio jest przecudny, gdyby mój Jamniol nie był taki zazdrosny, już by u mnie był. Prześladuje mnie wyobrażenie jego pajączkowatych nóżynek na mrozie - po raz kolejny wstydzę się za ludzki gatunek... Ulv - je nie wiem, jak Ty sobie z tym zwierzyńcem dajesz radę :mdleje: Trzymaj sie, kobieto :thumbs: Quote
Ghanima Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 hm, hm,hm mam pewne obawy, że nikt do Jańcia nie zagląda... Janeczek przypomina się! Quote
Ghanima Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 kikou napisał(a):...a ja też jestem fanką Janeczka;) Kikou, to trzeba rozkręcić Jańciowi fanklub z prawdziwego zdarzenia ;) Quote
ulvhedinn Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 W zasadzie nie trzeba..... :cool3: Janek juz ma. Prywatny. Trzyosobowy..... Tak, dobrze kombinujecie. Janek ma od dziś nowy domek ;) Oczywiście się martwię jak sto (Kikou twierdzi, że jestem mama-kwoka), jak Janek odnajdzie sie w nowej rzeczywistości, jak jego nowe Pańcie go pokochają i wogóle.... Domek we Wrocławiu, więc gdyby cokolwiek to jestem na miejscu. Starsza Pani, "potrzebujaca kogoś do opiekowania". Dwie młodsze Panie. Całe stado kotów (syjam, devon i dachowce, wszystkie kastrowane, zadbane, żeby nie powiedzieć rozpuszczone :evil_lol:), sympatyczna owczarkowata sunia (dostałam buzi), duży dom, ogród..... Oczywiście uczuliłam na to, że Janus nie widzi (schody etc...), że marznie (pojechał z wyprawką, w tym z ubrankami), dałam pachnacy domem koszyczek...... ....eeeech..... i już tęsknię........... :placz: Quote
Charly Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 ojej współczuje- ale cudownie, że ma domek. Wszystko brzmi bardzo fajnie:loveu: Quote
Ghanima Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Ojoj, Jańciunia nie będzie? No ok, wiem, że to super, praktycznie cud, ale tęsknić się będzie... Jańciu, trzymaj się w nowym domku! Quote
ulvhedinn Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Co nie będzie? ;) Mam twardy zamiar wprosić się na wizytę poadopcyjna celem cyknięcia fotek.... ;) Quote
kikou Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 cholera... paradoksalnie troche smutno mi że Janeczek znalazl dom.... Quote
Recommended Posts