Nitencja Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 psom jak psom .....ale na pewno wlascicielom ;)
Wojenka Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Nitencja']psom jak psom .....ale na pewno wlascicielom ;) :thumbs: :thumbs: :thumbs: Muzyczkę polecam www.outoftune.pl :) Chłopaki dziś koncertosa grają,nawet w gazecie zaproszeni było :cool3: .
Lexie Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Witam przy południowej :kaffee_2: ;) Przeczytanie wczorajszej dyskusji troszkę mi zajęło. I nie zgadzam się że zawsze atmosfera przy ringu westów jest taka jak opisujecie.Myślę,że jednak w każdej rasie są osoby które potrafią zepsuć atmosferę. Ale w jednym się zgadzam-wystawy powinny być okazją do spotkań,wymiany doświadczeń i pogaduch,uwielbiam wystawy piknikowe i chyba przerzucę się kiedyś na nagie chińskie grzywacze,cobym nie musiała tak długo przygotowywac psa do (jakby nie patrząc) konkursu piękności :evil_lol:, a poświęcić go na pogaduchy i piwko :D Nina tak nasunęło mi się pytanie... czy w tym roku również organizujesz Urwiskowo? I czy w związku z tym,że 'zaraziłaś' się szkotami będzie to impreza tylko szkocia? Bo wiesz...w zeszłym roku mnie ominęło to miałam nadzieję się załapać w tym roku,ale nie mam szkota....:placz:
Magicnesca Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Lexie']Witam przy południowej :kaffee_2: ;) Przeczytanie wczorajszej dyskusji troszkę mi zajęło. I nie zgadzam się że zawsze atmosfera przy ringu westów jest taka jak opisujecie.Myślę,że jednak w każdej rasie są osoby które potrafią zepsuć atmosferę. Ale w jednym się zgadzam-wystawy powinny być okazją do spotkań,wymiany doświadczeń i pogaduch,uwielbiam wystawy piknikowe i chyba przerzucę się kiedyś na nagie chińskie grzywacze,cobym nie musiała tak długo przygotowywac psa do (jakby nie patrząc) konkursu piękności :evil_lol:, a poświęcić go na pogaduchy i piwko :D Nina tak nasunęło mi się pytanie... czy w tym roku również organizujesz Urwiskowo? I czy w związku z tym,że 'zaraziłaś' się szkotami będzie to impreza tylko szkocia? Bo wiesz...w zeszłym roku mnie ominęło to miałam nadzieję się załapać w tym roku,ale nie mam szkota....:placz: Kasiu jak najbardziej będzie w tym roku organizowane ,ale tym razem Zarazkowo-Urwiskowo -Petitowo:evil_lol: ,wiec wszyscy sa mile widziani nie zaleznie od koloru....sierści:) Wiesz może sie zaraziłam szkotami ,ale we mnie jeszcze "siedzi" charakter westie ,co dało się wczoraj poznać:diabloti: A co do wystaw (odzywa się we mnie westie) a ilu wystawa Kasiu byłaś? Nowa Ruda, Częstochowa i .....? to troche mało aby mówic jak jest przy ringach westie ,wystaczy tez wejść na forum westikowe i poczytać po wystawach posty ,które ooddaja atmosfere przy ringu westie ( owszem są jak zywlke wyjątki od reguły np: Nowa Ruda )
Lexie Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 To w Urwiskowie będzie w tym roku bardzo... KOLOROWO !!!!:evil_lol: Jesli chodzi o wystawy to w zeszłym roku byłam na ok.15 :p Oczywiście nie zawsze wystawiając, więc miałam trochę czasu na obserwacje :) Myślę, że to i tak dużo biorąc pod uwagę fakt że 'siedzę' w temacie dużo mniej czasu niż niektórzy i mając na głowie małe dziecko. Jest to dla mnie i tak wielkie 'kombinowanie' jak się wyrwać z domu. Atmosferę na wystawach czasem trzeba sobie zrobić samemu...jak ktoś nie podchodzi do mnie,to ja podchodzę do niego-choć właściwie to sprzeczne z moim charakterem :oops: Pozdrowienia!! I w tym roku proszę o wcześniejsze info z datą tegorocznego spotkania w Urwiskowie,żeby się nie okazało że znowu być nie mogę, a bardzo bym chciała...:oops:
Magicnesca Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Lexie']Atmosferę na wystawach czasem trzeba sobie zrobić samemu...jak ktoś nie podchdozi do mnie,to ja podchodzę do niego-choć właściwie to sprzeczne z moim charakterem :oops: To jest to oczym pisaliśmy wcześniej A co do podchodzienia tojak sie jeździ jako kibic to może ma się czas na podchodzenie ,ale przy westie jak masz zgłoszonego psa (westie) to nie masz czasu na podchodzenie i pogaduszki a po wszystkim to każdy ucieka do domu a w szkotach jest inaczej :evil_lol:
dorota07 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Wojenka']:calus: Miło mi,ale jakoś czasem już niewyrabiam w tym wątku :diabloti: . Szkotom też możnaby zrobić testy psychiczne :p .Ciekawe ile byłoby nadmiernie bojaźliwych,a ile agresywnych :cool1: . :lol: kurcze !! Wojenka ja bym nie ryzykowała z tymi testami na szkotach:shake: ja już wolę żyć w świadomości ,że jestem co nie co mądrzejsza i sprytniejsza od niego, bo jak by mnie wyprowadził w pole na tych testach i wyszła na idiotkę to tylko... :flaming: kto to wie co im po główach chodzi:shake: :niewiem: :niewiem: :niewiem:
T.A.Scotties Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Magicnesca']Hej wstawać, HaNisia już wypiła swoją kawę a reszta :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: a może na taka kawę się skusicie:-) Wy popołudnowa kawusia a Ori...
dorota07 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 cholera ma ochote na browarka i nie moge ,czekam na kolędę, piorun wie kiedy dojdą do nas,
dorota07 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 chyba trzasnę o podłoge jak Emilka zacznie śpiewać z nimi . bo jej się zdarza śpiewać....:multi: :multi:
Ibolya Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Hej Szkociarze !! Zobaczcie co kupiłam w LIDL-u dzisiaj: Bodryś oczywiście pierwszy musiał swojego nochala wsadzić Te obróżki są po 7,99/szt.
HaNisia Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 To ja osoba uzależniona:cool3: Na stronie oddziału Głogowa jest już stawka szkocików ( i nie tylko) i plan sędziowania Miłego szukania staweczki ;) A ja w ramach walki z uzależnieniem pojechałam na wieś do tatusia po wałówkę :p Tatuś jest dobrym kucharzem . Już został westomaniakiem. Myślę, że bardzo łatwo można by go Zeszkocić :diabloti: Idę spać, :sleep2: Ps a propo rzygania... będzie ciężkostrawnie osoby wrażliwe proszonę są o nie czytanie. Mój Maślaczek nigdy nie był fanem podróży, ale dzisiaj przeszedł samego siebie. Strasznie się zrzygał, a potem się cały w tym wytarzał ...
Wojenka Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Dla rozluźnienia proponuję zabawę teścik-jaką rasa psa jesteśmy :lol: http://www.gone2thedogs.com/ . (Po lewej,druga od góry zakładka game).
puchu Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Już mam czerwoną obróżke :) Tylko dziurke trzeba dorobić według testu jestem Basenij :lol:
Czarna_Owieczka Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Hmm w niektórych nie wiedziałam co zaznaczyć ;p ale wyszło że jestem Terrier Tybetański ;D
dorota07 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 ja też się przetestuję ale jak znam życie to pewnie wielorasowiec wyjdzie....
kkasik Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Nooo, ładnie, a ja jestem grzywacz chiński :roll: , wprawdzie kolor i długość moich włosów odpowiadają, ale reszta, hihihi, nieźle... Czego to się człowiek w dniu swych urodzin dowiaduje :razz:
dorota07 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 kkasik dużo zdrówka i sukcesów w kynologii i w :Rose: :Rose: :new-bday: :new-bday: :tort: :tort: :cunao: :cunao: życiu osobistym
dorota07 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 a mi wyszło że nie taki kundelek bo Bearded Collie
kkasik Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='dorota07']kkasik dużo zdrówka i sukcesów w kynologii i w :Rose: :Rose: :new-bday: :new-bday: :tort: :tort: :cunao: :cunao: życiu osobistym Ojej, bardzo, bardzo mi miło :oops: i... nie dziękuję :bye:
kkasik Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 dorota07 napisał(a):ok!!! torcik był? Oczywiście i ze świeczkami :tort: , hihi, i juz nie osiemnastoma :lol:
kkasik Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='puchu'] zabójcze!, również nie dziękuję :multi: , ale ten koleś w niczym nie przypomina moich szkotków, no może w tym, że jest równie nienażarty:eating:
Magicnesca Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='kkasik']Nooo, ładnie, a ja jestem grzywacz chiński :roll: , wprawdzie kolor i długość moich włosów odpowiadają, ale reszta, hihihi, nieźle... Czego to się człowiek w dniu swych urodzin dowiaduje :razz: kkasik WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Właśnie powstała lista urodzin :cool3: pozwolisz ,że Cię dołączę:loveu:
Recommended Posts