Magicnesca Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Już ciężko pracuje w obróbce zdjęc "zarazków" ,:loveu: bo prąd jak prąd ale zastrzyk zadział i moge juz ręką się posługiwać :razz: Ale takie specjalne zdjęcie aby zobaczyła ,kto się do jej Sunflower przymierzał:evil_lol:
Tiramisu Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Magicnesca']Już ciężko pracuje w obróbce zdjęc "zarazków" ,:loveu: bo prąd jak prąd ale zastrzyk zadział i moge juz ręką się posługiwać :razz: Ale takie specjalne zdjęcie aby zobaczyła ,kto się do jej Sunflower przymierzał:evil_lol: Oooo, nie ma sprawiedliwości na świecie ... :shake: a mój "zarazek":loveu:?????? :angryy:
Nitencja Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Tiramisu -cierpliwosci ......... ja tez czekam :lol:
Tiramisu Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Wiem, wiem ... czekam cierpliwie :lol: :lol: Tak tylko chciałam podtrzymać wątek, bo mało ruchliwie tu dzisiaj :lol: :evil_lol: :lol: :evil_lol:
Magicnesca Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 No to juz zaraza z Urwiskowa-Zarazkowa wisi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: IV-Tydzień SANTA CLAUS- zarezerwowany-Warszawa SIDERUS- zarezerwowany wstępnie Blecky SEMIDEA - zarezerwowana -Tiramisu SWEET CHILD IN TIME- zarezerwowana -Białystok SUNFLOWER - zarezerwowana :evil_lol: Nitencja
Magicnesca Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Tiramisu']Oooo, nie ma sprawiedliwości na świecie ... :shake: a mój "zarazek":loveu:?????? :angryy: Tiramisu aby było sprawiedliwie i za cierpliwe czekanie :evil_lol:
zachraniarka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Magicnesca']SUNFLOWER - zarezerwowana :evil_lol: Nitencja Nitencjo bierzesz moją ulubienicę! To będziemy musiały się spotkać, bo ja bardzo bym chciała panienkę na żywo zobaczyć. Jeszcze takiego biszkoptowego teriera nie miziałam, muszę nadrobić :razz:
Magicnesca Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='zachraniarka']Nitencjo bierzesz moją ulubienicę! To będziemy musiały się spotkać, bo ja bardzo bym chciała panienkę na żywo zobaczyć. Jeszcze takiego biszkoptowego teriera nie miziałam, muszę nadrobić :razz: Dla fanki SUNFLOWER :loveu: :evil_lol: Zachraniarki
zachraniarka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Magicnesca napisał(a):Dla fanki SUNFLOWER :loveu: :evil_lol: Zachraniarki Dzięki wielkie :buzi: Jestem pod wrażeniem malutkiej, zjadłabym chyba taką słodycz :loveu::loveu: :evil_lol:
Tiramisu Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Magicnesca']No to juz zaraza z Urwiskowa-Zarazkowa wisi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: SEMIDEA - zarezerwowana -Tiramisu Cuda!! A moja Semidea to chyba rośnie w jednej pozycji :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Magicnesca Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Wiesz Tiramisu ona jest chyba jakas modelką:):razz: Jak tylko zobaczy flesze to "pozuje" bez ruchu do zdjęcia i patrzy swoim wzrokiem mówiący "tak dobrze czy jeszcze coś robimy i grzecznie czeka :)" bo Żółty -Siderus - od Blecky to ani na moment nie miał czasu na pozowanie :mad: no facet ciekawy świata:)
Tiramisu Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 :grin: :grin: Prawdziwa dama rośnie!! :loveu:
OMM Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 :crazyeye:jejusiu co Wy tutaj za cuda chowacie w tym topicu?:crazyeye: Magicnesca to Tobie takie zarazki rosną w miskach? Matko, jakie to-to zaraźliwe, ja też:placz::placz: chcę:placz::placz: A SUNFLOWER to malowana? czy tak sama z siebie?:crazyeye: Tfu! Tfu! Dlaczego tam na górze nie ma ostrzeżenia, że nie wolno wchodzić bez szczepień? Ja weszłam i jestem chora!!!
Magicnesca Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='OMM'] Tfu! Tfu! Dlaczego tam na górze nie ma ostrzeżenia, że nie wolno wchodzić bez szczepień? Ja weszłam i jestem chora!!! No to ostrzegam ,że wchodzisz na ten topic na swoja odpowiedzialność!!!!! Nieszczepionym na " szkocią zarazę "wstęp wzbroniony !!!!!
Magicnesca Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 puchu napisał(a):kolejna zarażona :evil_lol: Nieśmiej się tak :mad: ,bo jeszcze nie spotkałaś sie z Tiramisu i jej "zarazkiem":diabloti: Lepiej przed tym spotkaniem zaszczep sie ,bo będziesz na tej liście zarażonych:evil_lol: :evil_lol:
Magicnesca Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 No :PROXY5: niestety nie ma jeszcze żadnej szczepionki:shake: :niewiem: ale jedyne antidotum to:turn-l: :megagrin: SZKOT !!!!!!
puchu Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Magicnesca']No to ostrzegam ,że wchodzisz na ten topic na swoja odpowiedzialność!!!!! Nieszczepionym na " szkocią zarazę "wstęp wzbroniony !!!!! chba wstęp zalecany :evil_lol: [quote name='Magicnesca']Nieśmiej się tak :mad: ,bo jeszcze nie spotkałaś sie z Tiramisu i jej "zarazkiem":diabloti: Lepiej przed tym spotkaniem zaszczep sie ,bo będziesz na tej liście zarażonych:evil_lol: :evil_lol: Już jestem zarażona :eviltong: I wiem, że na jednym się nie skończy :eviltong:
SALUX Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Nieprawda...NINA WAS WPUSZCZA W MALINY:diabloti: :diabloti: :diabloti: Jeżeli szkot jest antidotum na "zarazę szkocią" to czemu Nina ma "fijołka" na punkcie tylu? czemu ja mam trzy? i Asia ma kilka i......... większość tu ma kilka lub zarzeka sie że na jednym sie nie skończy?? :multi: Ta niby szczepionka to dawka kolejnej porcji zarażającej totalnie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Magicnesca Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 bo nie dodałam wieczne antidotum - SZKOT , SZKOT,SZKOT i tak do .....:diabloti: :diabloti: :diabloti: aż będziesz miała dość . Ale tego nikt nie wie kiedy dość:megagrin: :megagrin: :megagrin: :roflt: :roflt: :roflt:
T.A.Scotties Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Oj nie wie, nie wie...A tu ciagle nowe propozycje, nowe pomysły ...To jakieś błędne koło...A może ta rasa jest obciążona jakąś celtycka klątwą typu...Raz szkot, a potem już tylko więcej i wiecej...:evil_lol:
dorota07 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Nitencja']dorota ty mialas chyba na zakupy isc czy cus ????:diabloti: :cool1: :cool1: no miałam i byłam na zakupach,w banku, w związku w Wałbrzychu składkę zapłacić i jestem teraz na dogo:diabloti: :diabloti: a tu znowu zaraza!!
dorota07 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Nitencja napisał(a):a jak sie zaszczepic ??;) to już chyba tylko pozostało odłaczyć internet...:placz: :placz: :placz:
OMM Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Ja bym powiedziała, że Szkot to nie antidotum a lekarstwo na tę chorobę:loveu: Jak ktoś zachoruje to nieuleczalnie i trzeba się leczyć szkotnikami całe życie:mad: bo inaczej kiepsko z nim. Na przykładzie Salux i Magicnesca to nawet widać, że w miarę postępowania choroby, dawki szkotów muszą być co raz to większe:diabloti: Jezzzu jestem nosicielką:placz::placz: Proszę o jeszcze zdjęć:mdleje::mdleje::mdleje:
Recommended Posts