EVA2406 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Dlaczego nie ma jeszcze wiadomości co u pieska? Quote
kikou Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 coś szykuje dla tego biedaka ale napisze konkretnie dopiero jak sie uda na 100%... po tych wszystkich niewypałach już boje sie zapeszać.....tyle już było adopcji na 100% z ktorych nic nie wychodziło:shake::shake: Quote
kikou Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Morelek pojechał do domku tymczasowego, który bedzie go probował leczyć....a w każdym razie przynajmniej porządnie stwierdzić co mu jest bo np wet w schronisku(rozmawiałam dzisiaj rano) twierdzi, że to raczej nieuleczalne ale też nie zagrażające życiu... są też hipotezy, że to może powikłanie po nosówce domek Quote
Edi100 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 kikou napisał(a):Morelek pojechał do domku tymczasowego, który bedzie go probował leczyć....a w każdym razie przynajmniej porządnie stwierdzić co mu jest bo np wet w schronisku(rozmawiałam dzisiaj rano) twierdzi, że to raczej nieuleczalne ale też nie zagrażające życiu... są też hipotezy, że to może powikłanie po nosówce domek Uff, dobrze jest w DT :) Zdrowiej Malutki! Quote
kikou Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 :oops:nie dokończyłam poprzedniego postu...... domek w każdym razie będzie go teraz wnikliwie obserwował..... i pokolei wszystkie pojadą na badania (bo z Morelkiem pojechało jeszcze 6 innych piesków więc kolejno wszystkie będą "do generalnego remontu"....) a jaki on jest milusi do ludzi... kładzie tak cudnie główke na kolanach.... przed podróżą byłam z nim króciutko na spacerku... jak idzie na smyczy i sie nie denerwuje to nie ma tych objawów drgawkowych.... strasznie milusi.... wybrzydzałam na początku, że ma szpetny nosek....ale teraz jestem zakochana....taki słodki biedak...komu on zaczął przeszkadzać...? Quote
Bella1 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Niedawno oddał facet 10 letnią suczkę , powód zaczęła sikać w domu , ile razy może dwa lub trzy ale nieważne on już jej nie chce , sama popłakałam się z bezsilności a ten typ do mnie że jak pani tak jej żal to niech ją pani sobie weżmie , dosłownie noż się w kieszeni otwiera Quote
kikou Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 szczególnie po obejrzeniu stanu zdrowia Poli....chce mi sie po prostu wyć.... nad tym co ludzie wyczyniają, jak oni potem uspokajają swoje sumienie po takich podłościach:crazyeye::crazyeye:?:crazyeye: ohydny potrafi być człowiek..... Quote
EVA2406 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 a może te objawy neurologiczne to ze stresu? Ciekawe jak bedzie w domku, czy też będzie miała takie objawy? Rozumiem, że jakieś wiadomości z domku będą........... Quote
kikou Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Morelek dość dobrze aklimatyzuje sie w nowym środowisku... bardzo śmiało interesuje się dziewczynkami jakie spotkał w nowym domku... próbuje swoich "sił" u każdej:eviltong::eviltong: więc chyba już nie jest w stresie.... Quote
Poker Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='kikou']s jak oni potem uspokajają swoje sumienie po takich podłościach:crazyeye::crazyeye:?:crazyeye: ohydny potrafi być człowiek.....[/quote oni nie uspokajają swojego sumienia, bo go po prostu nie mają :angryy::mad: Quote
kikou Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Morelek stracił dzisiaj jajeczka i miał odrazu zabieg w buziaku... dwa ząbki poszły do śmieci, reszta oczyszczona.... psiunio super zniósł zabieg... już wieczorem coś podjadł i ogólnie jest w dobrej formie... Quote
sleepingbyday Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 same dobre wiadomości: jajka stracił, zęby stracił... :cool1: ;) Quote
iwa77 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 sleepingbyday napisał(a):same dobre wiadomości: jajka stracił, zęby stracił... :cool1: ;) Choć brzmi to dziwnie , ale są to jednak dobre wiadomości :diabloti::diabloti: Kochany Morelek , dzielna psinka :loveu: Quote
sleepingbyday Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 iwa77 napisał(a):choć brzmi to dziwnie , ale są to jednak dobre wiadomości :diabloti::diabloti: Kochany morelek , dzielna psinka :loveu: dlatego też: ;) Quote
kikou Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Morelek ma sie dobrze... jeszcze nie znalazl nowego domku ale za to ładnie przytył... mial tez sporo roznych badan, ostatecznie po wykluczeniu innych przyczyn wydaje sie ze najbardziej prawdopodobna przyczyną jego problemów sa skutki wylewu... niemniej bez stresow, objawy te nie sa nasilone i psiak nieźle funkcjonuje.... ma teraz na imię Dorian....:cool3: Quote
sleepingbyday Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 o matko, miałam kolegę o tym imieniu w podstawówce.... Quote
Recommended Posts