Jump to content
Dogomania

maluch ze zmianami neurologicznymi...Morelek ma swój domek :o))

Recommended Posts

Posted

coś szykuje dla tego biedaka ale napisze konkretnie dopiero jak sie uda na 100%...
po tych wszystkich niewypałach już boje sie zapeszać.....tyle już było adopcji na 100% z ktorych nic nie wychodziło:shake::shake:

Posted

Morelek pojechał do domku tymczasowego, który bedzie go probował leczyć....a w każdym razie przynajmniej porządnie stwierdzić co mu jest bo np wet w schronisku(rozmawiałam dzisiaj rano) twierdzi, że to raczej nieuleczalne ale też nie zagrażające życiu... są też hipotezy, że to może powikłanie po nosówce

domek

Posted

kikou napisał(a):
Morelek pojechał do domku tymczasowego, który bedzie go probował leczyć....a w każdym razie przynajmniej porządnie stwierdzić co mu jest bo np wet w schronisku(rozmawiałam dzisiaj rano) twierdzi, że to raczej nieuleczalne ale też nie zagrażające życiu... są też hipotezy, że to może powikłanie po nosówce

domek

Uff, dobrze jest w DT :)
Zdrowiej Malutki!

Posted

:oops:nie dokończyłam poprzedniego postu......

domek w każdym razie będzie go teraz wnikliwie obserwował.....
i pokolei wszystkie pojadą na badania (bo z Morelkiem pojechało jeszcze 6 innych piesków więc kolejno wszystkie będą "do generalnego remontu"....)

a jaki on jest milusi do ludzi... kładzie tak cudnie główke na kolanach....
przed podróżą byłam z nim króciutko na spacerku... jak idzie na smyczy i sie nie denerwuje to nie ma tych objawów drgawkowych....
strasznie milusi....

wybrzydzałam na początku, że ma szpetny nosek....ale teraz jestem zakochana....taki słodki biedak...komu on zaczął przeszkadzać...?

Posted

Niedawno oddał facet 10 letnią suczkę , powód zaczęła sikać w domu , ile razy może dwa lub trzy ale nieważne on już jej nie chce , sama popłakałam się z bezsilności a ten typ do mnie że jak pani tak jej żal to niech ją pani sobie weżmie , dosłownie noż się w kieszeni otwiera

Posted

szczególnie po obejrzeniu stanu zdrowia Poli....chce mi sie po prostu wyć.... nad tym co ludzie wyczyniają,
jak oni potem uspokajają swoje sumienie po takich podłościach:crazyeye::crazyeye:?:crazyeye: ohydny potrafi być człowiek.....

Posted

Morelek dość dobrze aklimatyzuje sie w nowym środowisku...
bardzo śmiało interesuje się dziewczynkami jakie spotkał w nowym domku... próbuje swoich "sił" u każdej:eviltong::eviltong: więc chyba już nie jest w stresie....

Posted

[quote name='kikou']s
jak oni potem uspokajają swoje sumienie po takich podłościach:crazyeye::crazyeye:?:crazyeye: ohydny potrafi być człowiek.....[/quote
oni nie uspokajają swojego sumienia, bo go po prostu nie mają :angryy::mad:

Posted

Morelek stracił dzisiaj jajeczka i miał odrazu zabieg w buziaku... dwa ząbki poszły do śmieci, reszta oczyszczona....
psiunio super zniósł zabieg...
już wieczorem coś podjadł i ogólnie jest w dobrej formie...

Posted

sleepingbyday napisał(a):
same dobre wiadomości: jajka stracił, zęby stracił... :cool1:

;)

Choć brzmi to dziwnie , ale są to jednak dobre wiadomości :diabloti::diabloti:
Kochany Morelek , dzielna psinka :loveu:

• 3 weeks later...
Posted

Morelek ma sie dobrze...
jeszcze nie znalazl nowego domku ale za to ładnie przytył...
mial tez sporo roznych badan, ostatecznie po wykluczeniu innych przyczyn wydaje sie ze najbardziej prawdopodobna przyczyną jego problemów sa skutki wylewu... niemniej bez stresow, objawy te nie sa nasilone i psiak nieźle funkcjonuje....
ma teraz na imię Dorian....:cool3: