Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='doddy']Ja w Warszawie znam 3 osoby, które dają DT dorosłym bullowatym. Reszta jest w innych rejonach PL.
[/QUOTE]

a w tej pozostałej części?

doddy a może fundacja..... nie ma tam miejsca dla suczki?

Posted

Fundacja ma za dużo o 6 psów. Jak one pójdą to może w końcu będzie miejsce na kolejne... Niestety marne szanse, bo są to psy starsze albo z nowotworami...
jesteśmy zapchani starszymi psiakami z małymi szansami na adopcje.

Posted

[quote name='lilith27']a tymczasiki?
można by ewentualnie pomyśleć o wsparciu kogoś kto dał by dt.[/quote]

Lilith - to szukajcie! dt dla bullowatych jak na lekarstwo:shake:

a o psach fundacyjnych możesz poczytać tu:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/fundacja-ast-watek-zbiorczy-1-zamiast-fiskusowi-daj-amstaffowi-105978/[/url]

z tego 7 chorych, 2 z powodu swej choroby prawie nieadopcyjne, Baster został na dozywocie, 7 psów jest w hotelu - licząc tylko po 400 zł za sam hotel daje nam ok. 3000 za same hotele licząc po najtanszych kosztach...

nie ma dt, nie ma funduszy na to, zeby ratować następne...czekające np. jak pobity cieżko astus w schronie w klatce 1 x 1 z wątku z mojego podpisu...przykre:-(

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Przeczytałam cały wątek i widzę,że nawet do mojego DT nie mam szans jej zabrać . Jeżeli ona nie toleruje innych psów, nie zgadza się z sukami /gryzą się/- to gdzie ją umieścić? Tylko Dt dla jednego psa- dla niej. Tak to zrozumiałam.

Posted

[quote name='mmlasowice']Pozwoliłam sobie napisać o pomoc do Pani Prezes Fundacji "Adopcje Bullowatych".[/quote]

Adopcje bullowatych o niej wiedzą....tylko jak na razie nic nie wiemy co z sunią:shake:

a chciałaś jej dać dt? moze innemu bullkowi dałabys dt?

Posted

Ktoś chyba ma kontakt - namiary na osobę dokarmiającą psa? Ja nie mam doświadczenia z bullowatymi. Ponadto jest u mnie rottweiler , sunia z Krężla i rotacja mix jamników. Nie dałabym rady. DT wymaga odpowiedzialności.

• 5 weeks later...
Posted

Sunia jest śliczna, szkoda że nie ma dla niej DT chociaż. Brzóza to taka wies , moze osoba dokarmiająca znajdzie jej jakies podwórko chocby z kojcem np. za karmę ...... do czasu znalezienia czegos lepszego.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...