anhata Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 a w tym przypadku kto odpowiada za sunie??? zajmuje sie jej adopcja itd ?????na hotel mozna sie zlozyc.....tylko ktos mujsi sie reszta zajac.... Quote
t_kasiek Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 a moze u EMIR zanalazłoby sie dla niej miejsce ?? nie wiem czy ona sie zajmuje takimi psiakami...... Quote
lilith27 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='doddy']Ja w Warszawie znam 3 osoby, które dają DT dorosłym bullowatym. Reszta jest w innych rejonach PL. [/QUOTE] a w tej pozostałej części? doddy a może fundacja..... nie ma tam miejsca dla suczki? Quote
doddy Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Fundacja ma za dużo o 6 psów. Jak one pójdą to może w końcu będzie miejsce na kolejne... Niestety marne szanse, bo są to psy starsze albo z nowotworami... jesteśmy zapchani starszymi psiakami z małymi szansami na adopcje. Quote
lilith27 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 a tymczasiki? można by ewentualnie pomyśleć o wsparciu kogoś kto dał by dt. Quote
andzia69 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='lilith27']a tymczasiki? można by ewentualnie pomyśleć o wsparciu kogoś kto dał by dt.[/quote] Lilith - to szukajcie! dt dla bullowatych jak na lekarstwo:shake: a o psach fundacyjnych możesz poczytać tu: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/fundacja-ast-watek-zbiorczy-1-zamiast-fiskusowi-daj-amstaffowi-105978/[/url] z tego 7 chorych, 2 z powodu swej choroby prawie nieadopcyjne, Baster został na dozywocie, 7 psów jest w hotelu - licząc tylko po 400 zł za sam hotel daje nam ok. 3000 za same hotele licząc po najtanszych kosztach... nie ma dt, nie ma funduszy na to, zeby ratować następne...czekające np. jak pobity cieżko astus w schronie w klatce 1 x 1 z wątku z mojego podpisu...przykre:-( Quote
lilith27 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='andzia69']Lilith - to szukajcie! [/QUOTE] aha rozumiem Quote
t_kasiek Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='wtatara']muszę napisać co z sunią[/quote] wiesz cos ???? pisałas ?? Quote
mtf zalesie Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 ............................................................................... Quote
andzia69 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 no i co z sunią? potrzeba jej czegoś oprócz domu? a moze dom znalazła?:cool3: Quote
wtatara Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 nic nie wiem i się nie dowiem, chyba ze sie ktos odezwie na Dogo. Numer tel. miałam w komórce. Padła karta SIM i poszły wszystkie kontakty. Quote
mmlasowice Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Przeczytałam cały wątek i widzę,że nawet do mojego DT nie mam szans jej zabrać . Jeżeli ona nie toleruje innych psów, nie zgadza się z sukami /gryzą się/- to gdzie ją umieścić? Tylko Dt dla jednego psa- dla niej. Tak to zrozumiałam. Quote
mmlasowice Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Pozwoliłam sobie napisać o pomoc do Pani Prezes Fundacji "Adopcje Bullowatych". Quote
andzia69 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 [quote name='mmlasowice']Pozwoliłam sobie napisać o pomoc do Pani Prezes Fundacji "Adopcje Bullowatych".[/quote] Adopcje bullowatych o niej wiedzą....tylko jak na razie nic nie wiemy co z sunią:shake: a chciałaś jej dać dt? moze innemu bullkowi dałabys dt? Quote
mmlasowice Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Ktoś chyba ma kontakt - namiary na osobę dokarmiającą psa? Ja nie mam doświadczenia z bullowatymi. Ponadto jest u mnie rottweiler , sunia z Krężla i rotacja mix jamników. Nie dałabym rady. DT wymaga odpowiedzialności. Quote
marlenka Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Sunia jest śliczna, szkoda że nie ma dla niej DT chociaż. Brzóza to taka wies , moze osoba dokarmiająca znajdzie jej jakies podwórko chocby z kojcem np. za karmę ...... do czasu znalezienia czegos lepszego. Quote
t_kasiek Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 cos nie moze sie ruszyc sprawa suni :( czy ona tam wogole jeszcze jest ??? Quote
t_kasiek Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 jakoś nie może sie rozkrecic sprawa pomocy....nie ma kto pomóc :( Quote
Recommended Posts