BUDRYSEK Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Dawno,dawno temu.... nie,to nie ta bajka :-( choć mogło być pięknie :-( Niestety rzeczywistośc jest beznadziejna!!! Mama z maleństwem trafiła do schronu :-( do rozlatujacej się,zimnej budy :-( do miski z zamarzniętą wodą :-( do zycia za kratami :-( Czy mozna odmienić Im życie? Czym sobie tak zawinili? Kto pokocha Lejdi? ma 2 lata I Jej Córeczkę Pchełkę ma 7 miesięcy Biedaki siedzą na -20 st.C w zimnej budzie :-( trzęsą się.... Pomóżmy Im!!! Quote
togaa Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Matko jedyna...!!!! Takie ciupeństwa z króciutką sierścią!!! Jak one muszą cierpieć z zimna.......:-( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 A zarówno mamusia, jak i jej synek mają takie urzekające spojrzenia... Jak długo będzie jeszcze gościł w nich smutek? Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Rany, rany. Nie moge patrzeć na te budy. Ale rzeczywistość jest taka , ze pilnie te domki muszą się znaleźć!!!:placz: Quote
zuzlikowa Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Elżbietka_Cieszyn napisał(a):Rany, rany. Nie moge patrzeć na te budy. Ale rzeczywistość jest taka , ze pilnie te domki muszą się znaleźć!!!:placz: Boże...gdzie znaleść te domki??? A ogłaszałyście już te pieski? Pchełka jest przecudny...ta postawa...piękny! A Lejdi...ludzie, tak smętnie patrzące ślipka...doświadczone i bez wiary... a ma dopiero dwa lata!!! Quote
_bubu_ Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Pchełka to córeczka, nie synek ;) , była jeszcze druga pchełka siostrzyczka ale już znalazła domek. A tej Pchełki nikt nie chce .. Quote
peate Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 no tak właśnie coś mi z tym chłopczykiem nie pasowało ;) ale już się wszystko wyjaśniło .. mała ma przecudne uszka, takie dwa radarki :lol: ale mamusia strasznie smutna :-( trochę podobna do Loli .. może też w jakiś cudowny sposób uda jej się znaleźć choćby dt .. :kciuki: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Tak, zawsze gdy patrzę na to zdjęcie Lejdi to łzy same zaczynają się kręcić. A Pchełka jest nieśmiała, ale pełna życia. To są dwa doskonałe psy. Czemu ludzie nie potrafią tego docenić? :( Quote
zuzlikowa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 BUDRYSKU,jak możesz daj aktualne fotki Pchełki i kilka Lejdi. Przydałyby się do ogłoszeń!!!! Wiem,że to nie tu, ale za jednym zamachem proszę też o fotki siostrzyczki Okruszka! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Zuzlikowa, te zdjęcia są aktualne, robione zaraz przed świętami(zanim napadał śnieg). Quote
zuzlikowa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 zuzlikowa napisał(a):BUDRYSKU,jak możesz daj aktualne fotki Pchełki i kilka Lejdi. Przydałyby się do ogłoszeń!!!! Wiem,że to nie tu, ale za jednym zamachem proszę też o fotki siostrzyczki Okruszka! Rozumiem...zmyliła mnie ta soczysta zieleń:oops: Już zapisałam! Robię! Quote
BUDRYSEK Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 w budzie zero słomy gołe dechy Lejdi i Pchełka trzęsa się masakra :angryy: włozyłam tam dzisiaj koc i słomę Pchełka tak się cieszyła,skakała lezała do góry brzuszkiem Quote
peate Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 bidulki dwie :placz: Budrysku Ty tam powinnaś zostać kierowniczką! albo strażnikiem jakimś ;) a już na pewno powinni Ci ze swoich wypłat co najmniej połowę oddawać :evil_lol: Quote
BUDRYSEK Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 jak na razie to chyba nie przepadaja tam za mną :p Quote
peate Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 personel może i nie, ale za to zwierzaki na pewno :loveu: Quote
Maruda666 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Budrysku podziwiam Cię, że masz jeszcze zdrowie i siły ( szczególnie te psychiczne). Co te wszystkie biedy zrobiłyby bez Ciebie? A personel to rzeczywiście powinien przelewać połowę pensji na Twoje konto. Dobrze, że przynajmniej trochę cieplej będą psiaki miały w budzie, ale że wcześniej przed zapowiadanymi mrozami nikt z personelu na to nie wpadł? Quote
BUDRYSEK Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 na dużum wybiegu psy raczej maja słomę chociaz trzeba ja ciagle wymieniac bo wilgotnieje,zbija się ale małym wybiegiem kto inny się zajmuje i niestety jest tragedia Quote
nika28 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Moge tylko porobić ogłoszenia... inaczej nie mogę pomóc :-( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Nie spadamy! Szukamy pilnie domku na zimę! Quote
zuzlikowa Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Ogłoszenie dla Lejdi Oddam za darmo - LEJDI-oddam, by nie zamarzła w schronie | darmowe ogłoszenia na Darmobranie.pl ...dalej jutro! Quote
zuzlikowa Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Allegro Lejdi _LEJDI_bez ciepłego futra_ ZAMARZA w schronisku! (526083081) - Aukcje internetowe Allegro Ogłoszenia na Gumtree-katowickim,krakowskim,warszawskim,wrocławskim,poznańskim 2l_LEJDI_bez ciepłego futra_ ZAMARZA w schronisku!_Pomocy! - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Katowice BUDRYSKU,jakby Ci się udało zrobić jakieś fotki to mogę dołożyć! Dziś jeszcze Pchełka! Quote
Recommended Posts