BUDRYSEK Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Wizyty nie było-zepsuło się auto czarno to widzę Lejdi była dzisiaj szczepiona Quote
zuzlikowa Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Oj:oops: niecierpliwie czekam na wieści z ew. domku!!!! I jak tam? A co z Pchełką? Quote
zuzlikowa Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 W Leszczynach-Czerwionce mieszka dogomaniaczka. Natknęłam się na nią na którymś wątku!!! Może Wam coś się skojarzy! Quote
zuzlikowa Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Napisałam do magdy_z z pytaniem ,czy może zrobić wizytę! Jest z Leszczyn(zaraz obok Czerwionki)! Poprosiłam,żeby odezwała się do BUDRYSKA! Quote
zuzlikowa Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Napisałam też do madzia828!Mieszka w Czerwionce. Przecież domek nie może się zmarnować:shake: Quote
magda_z Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Ja niestety pomóc nie mogę :shake: Może madzi828 uda się coś załatwic. Quote
madzia828 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 dziewczyny niestety nie pomogę:shake: nie dam rady, kurcze myślę kto by mógł pomóc moze Alicja ona jest z Rybnika albo Pandisia też jest z Rybnika z Żor jest jeszcze zerduszko :roll: Quote
peate Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 może w tytule wpisać, że potrzebny ktoś na wizytę .. inaczej faktycznie domki mogą przepaść :-( Quote
zuzlikowa Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 madzia828 napisał(a):dziewczyny niestety nie pomogę:shake: nie dam rady, kurcze myślę kto by mógł pomóc moze Alicja ona jest z Rybnika albo Pandisia też jest z Rybnika z Żor jest jeszcze zerduszko :roll: Napiszcie może na pw do dziewczyn! Mnie komp siada i nim co napiszę( a najpierw znajdę:-(), to mnie dogo wylogowuje! Na allegro Lejdi obserwowały 2 osoby...do wczoraj! dziś nie ma nikogo! Quote
jkp Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Napisałam PW do wszystkich podanych osób. CZEKAMY !!!!:razz: Quote
Pandisia Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Dostałam PW. Niestety ja też teraz odpadam bo moje dziecko jest chore a że ma 5 lat to samo w domu nie może zostać. Na dodatek nie jestem zmotoryzowana :shake: a czas widzę nagli. Quote
Alicja Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Bez auta nie dojade do Czerwionki , niestety . Mieszkam w Boguszowicach . Do Czerwionki mogłabym tylko z Centrum Rybnika pociągiem w kierunku Katowic . Jeżeli madzia828 się nie zgłosi to mogłabym potwierdzić dopiero jutro cokolwiek jak dostanę plan pracy na ferie , czyli w piątek . Póki co nie mogę obiecywać . Quote
zerduszko Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Nie ma czasu czytać całego tematu: kiedy ta wizyta by była potrzebna?? Zobaczę gdzie ta czerwionka, czy daleko, czy trafię i odpiszę ;) Ps. Madzia - ja sem jest z Rybnika :razz: Quote
zuzlikowa Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Zerduszko...najdroższe:loveu:....nie czytaj,nie czytaj!!! Wizyta potrzebna na ...przedwczoraj...ZARTUJĘ,ale to pilna sprawa! Suczka czeka już ponad 2tygodnie?...w każdym razie długo na wizytę...a może już byłaby w domku! Dzwonię do Budrysek! Napisz jej na pw nr telefonu to zadzwoni! Kochana...powiedz,że możesz!!!!!:modla: Już dzwonię! Quote
zerduszko Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Już pisze nr telefonu. Postaram sie pojechac, o ile się nie zgubię :razz: co niestety wysoce prawdopodobne przy moich zdolnościach, GPS - zdrajca, coś mi się psuje. Najlepiej byłoby w sobotę. Ps. Muszę wsio wiedzieć co Wy od tych ludzi wymagacie. Quote
BUDRYSEK Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 wizyta u Lejdi w poniedz domek spr dziewczyna która miała iśc tam wczesniej zerduszko wielkie dzieki za chęc pomocy!!!:loveu: jeszcze domek dla Pchełki trzeba spr Quote
zerduszko Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Cieszę się, że nie musiałam jechać; ale polecam się na przyszłość. Powodzenia dla suczek :p Quote
zuzlikowa Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Zerduszko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
zerduszko Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 zuzlikowa napisał(a):Zerduszko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Hihihi, tylko to nie ja tam pojadę :p Quote
zuzlikowa Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 I co z tymi domkami dla Lejdi i Pchełki? Czy znalazł się ktoś na wizyty? Quote
peate Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 no, dzisiaj poniedziałek :cool3: kolejny :-( czy wizyta w Czerwionce się odbyła? Quote
zerduszko Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Domek wziął wczoraj innego pieska, z Rybnickiego schroniska. A całkiem fajny domek. Szkoda, bo Pani fajna. Trochę była zła... A mówiłam, ze przez weekend pojadę :razz: Quote
Recommended Posts