Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Renata5']Maszaberla zgodziła się zbierać wpłaty jednorazowe i na leczenie Antka:calus:
Maszaberlko jak uzbierasz wszystkie pieniążki to dopiero przelejesz do mnie.Nie ma sensu po jednej wpłacie przelewać;)

Ok, tak bede robic w takim razie:-)

Cioteczki wspisujcie tez swoj nick w tytule wplaty - znacznie ulatwi mi to wpisywanie info na watku od kogo jest przelew

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Renata5 napisał(a):
Gdy Antoś będzie już miał umówioną wizytę u lekarza to z nim pojadę,żeby się chłopaczek nie stresował z obcą osobą.Tylko prosiłabym wtedy o dowóz do Warszawy i odwóz,żeby się nie tłuc z nim pociągiem,autobusami,tramwajami i na pieszo.Pieniążki na paliwo doliczymy do kosztów leczenia.

Jak nie masz nic przeciwko to poprosze Krisa zeby zajal sie transportem - nawet sobie nie wyobrazam zebys tlukla sie Antkiem pociagiem czy inna machina;)

Posted

Ale się dzieje u Antosia,zrobił się jeden z bogatszych psiaków na dogo:cool3:
No więc tak...Maszaberla zgodziła się zbierać wpłaty jednorazowe i na leczenie Antka:calus:
Ja zbieram na dt.

Maszaberlko jak uzbierasz wszystkie pieniążki to dopiero przelejesz do mnie.Nie ma sensu po jednej wpłacie przelewać;)
Kto chce wpłacić na dt,to proszę dać mi znać,to wyślę konto.
Mój numer telefonu na w razie co...793-505-810

Posted

Reno2001 napisał(a):
Koszty leczenia to będą znane za jakis czas dopiero. Byłoby super, gdyby Renatka mogła się tym zając. Będzie najbliżej tematu ;).

Gdy Antoś będzie już miał umówioną wizytę u lekarza to z nim pojadę,żeby się chłopaczek nie stresował z obcą osobą.Tylko prosiłabym wtedy o dowóz do Warszawy i odwóz,żeby się nie tłuc z nim pociągiem,autobusami,tramwajami i na pieszo.Pieniążki na paliwo doliczymy do kosztów leczenia.

Posted

[quote name='Maszaberla']Jak nie masz nic przeciwko to poprosze Krisa zeby zajal sie transportem - nawet sobie nie wyobrazam zebys tlukla sie Antkiem pociagiem czy inna machina;)
Byłoby super:loveu:

Posted

ohohoho, ale tan nasz Antos teraz posażny kawaler na wydaniu:evil_lol:;)
tylko dobre wieści na tym wątku:multi: i tak trzymać:happy1:
Pani od Lary chce całość kosztów leczenia pokryć:multi::multi::multi: żeby tak u wszystkich biedaków-psiaków na dogo było:roll:

Renatko, choć watek Nikosia śledzę:razz: pobieżnie, to też się cieszę, że już się wymiksował od Pani Marty do nowego domku stałego:multi: tylko on coś tam rozrabia, w "łapę" capnął nowego Pana:diabloti: oby był już grzeczny:roll:

ale z tą suczką owczarka, TOSCĄ, temat offowała Irenka, to istna masakra z tym długiem i on wciąż rośnie:-( mogę podrzucić grosik, ale to będzie na prawdę kropla w morzu, czy są perspektywy na opanowanie tej trudnej sytuacji?:-(

Posted

[quote name='bico']ohohoho, ale tan nasz Antos teraz posażny kawaler na wydaniu:evil_lol:;)
tylko dobre wieści na tym wątku:multi: i tak trzymać:happy1:
Pani od Lary chce całość kosztów leczenia pokryć:multi::multi::multi: żeby tak u wszystkich biedaków-psiaków na dogo było:roll:

Renatko, choć watek Nikosia śledzę:razz: pobieżnie, to też się cieszę, że już się wymiksował od Pani Marty do nowego domku stałego:multi: tylko on coś tam rozrabia, w "łapę" capnął nowego Pana:diabloti: oby był już grzeczny:roll:

ale z tą suczką owczarka, TOSCĄ, temat offowała Renatka, to istna masakra z tym długiem i on wciąż rośnie:-( mogę podrzucić grosik, ale to będzie na prawdę kropla w morzu, czy są perspektywy na opanowanie tej trudnej sytuacji?:-(
To nie ja offowałam,tylko Irenaka,ale tak czy siak tam są pieniażki baaardzo potrzebne:-(

Posted

anciaahk napisał(a):
Proszę numer konta.

Dziewczynki piszcie proszę od kogo chcecie nr konta,bo zbieramy pieniążki we dwie.Ja na dt,a Maszaberla jednorazowe wpłaty i na leczenie.A najlepiej dajcie znać na pw tej od której chcecie konto;)

Posted

[quote name='Renata5']Ale się dzieje u Antosia,zrobił się jeden z bogatszych psiaków na dogo:cool3:
No więc tak...Maszaberla zgodziła się zbierać wpłaty jednorazowe i na leczenie Antka:calus:
Ja zbieram na dt.

Kto chce wpłacić na dt,to proszę dać mi znać,to wyślę konto.
Mój numer telefonu na w razie co...793-505-810

Dziewczyny, ale na leczenie Antka nie zbierajcie, bo ta Pani wszystko opłaci, lepiej żeby trafiło się to innej potrzebującej psinie.

Sorry za duże litery, ale nie chciałam żeby to umknęło.

Posted

[quote name='__Lara']
Dziewczyny, ale na leczenie Antka nie zbierajcie, bo ta Pani wszystko opłaci, lepiej żeby trafiło się to innej potrzebującej psinie.

Sorry za duże litery, ale nie chciałam żeby to umknęło.

Lara ale ta Pani pokryje KAZDE koszty?
Bo jak by sie okazalo ze jest jednak szansa na leczenie oczu?

Ja zbieram wplaty jednorazowe - na pewno na transport

Posted

Renata5 napisał(a):
To nie ja offowałam,tylko Irenaka,ale tak czy siak tam są pieniażki baaardzo potrzebne:-(

Pomerdało mi się, bo i do Renatki i do Irenki w jednym poście pisałam:evil_lol:
ale już poprawiłam;)

Posted

[quote name='Maszaberla']Lara ale ta Pani pokryje KAZDE koszty?
Bo jak by sie okazalo ze jest jednak szansa na leczenie oczu?

Ja zbieram wplaty jednorazowe - na pewno na transport

Tak, powiedziała, że tak. Dla pewności niech się jeszcze z nią Renata5 skontaktuje.

Posted

[quote name='__Lara']Upewniłam się, Pani pokryje każdy koszt leczenia Antosia, więc na leczenie nie zbierajcie! :)
Pani -Anioł Antosia,dzwoniła dzisiaj do mnie i powiedziała,że WSZYSTKIE koszta leczenia Antka pokryje:multi::loveu:
Dodatkowo jeszcze Pan Robert jest chętny na dofinansowanie leczenia Antosia,tylko czeka na znak:multi::loveu:

Posted

Renata5 napisał(a):
Pani -Anioł Antosia,dzwoniła dzisiaj do mnie i powiedziała,że WSZYSTKIE koszta leczenia Antka pokryje:multi::loveu:
Dodatkowo jeszcze Pan Robert jest chętny na dofinansowanie leczenia Antosia,tylko czeka na znak:multi::loveu:

Niesamowici ludzie...
Nawet sie nie spodziewalam ze tak to wszystko sie potoczy, Antos nawet nie wie co go czeka...

Posted

[quote name='Maszaberla']Niesamowici ludzie...
Nawet sie nie spodziewalam ze tak to wszystko sie potoczy, Antos nawet nie wie co go czeka...

To mało powiedziane. Takiego łańcuszka gorących serc w życiu bym się nie spodziewała.

DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ,

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Ja bym poprosiła nr Renatkowego konta, z tego co zrozumiałam to do Niej lecą miesięczne deklaracje:p

Tak,pieniążki na dt lecą do mnie.Już wysyłam konto;)