Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To znaczy pierwsza strona to jest tam gdzie sa psy do adopcji.Klikasz na forum w psy znalezione/do adopcji i wyswietlają Ci sie różne wątki.Tych watków jest ze 160 coś stron.I chodzi o to,żebysmy nie spadały na drugą(albo dalej)stronę.

• Replies 450
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Renata5 napisał(a):
To znaczy pierwsza strona to jest tam gdzie sa psy do adopcji.Klikasz na forum w psy znalezione/do adopcji i wyswietlają Ci sie różne wątki.Tych watków jest ze 160 coś stron.I chodzi o to,żebysmy nie spadały na drugą(albo dalej)stronę.

No tak ale Milka nie widze :-(

Posted

Nie chcę zapeszać :lol:
Trzymajmy kciuki mocno zaciśnięte :lol:

Znalazła się cudowna osoba ,która zaoferowała [SIZE=6]Miłeczkowi
DOM TYMCZASOWY

Prosimy wszystkich,którym los Miłka nie jest obojętny o wsparcie.
Liczy się każdy grosik .

MUSIMY ZABRAĆ GO SZYBCIUTKO !!!

Posted

To ja do wtorku chyba nie zmrużę oka.
Na razie dziewczyny nie mogę was wspomóc, choć los Mika leży mi na sercu i to bardzo. Czeka mnie masa badań ( płatnych niestety) i nie mogę tego odłożyć w czasie.

Posted

[SIZE="6"]ALE SIĘ CIESZĘ
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

[SIZE="6"][SIZE="5"]Dziewczyny,jesteście SUPER:bigcool::jumpie::jumpie::bigcool:

[SIZE="3"]Miłeczku wytrzymaj skarbie do wtorku:laugh2_2::klacz::laugh2_2:

Posted

ale my go przyjmiemy bez względu na finanse :oops: choć jakieś wsparcie finansowe na pewno się przyda, choćby na leczenie staruszka i na jakąś lepszą karmę, może suplementy... zobaczymy co dokładnie będzie potrzebne za kilka dni. Chłopak dostanie do dyspozycji pokój, a jeśli dogada się z kotami, będzie mógł swobodnie sobie chodzić po całym mieszkaniu. nie możemy się doczekać :)

Posted

[quote name='karoluch']ale my go przyjmiemy bez względu na finanse :oops: choć jakieś wsparcie finansowe na pewno się przyda, choćby na leczenie staruszka i na jakąś lepszą karmę, może suplementy... zobaczymy co dokładnie będzie potrzebne za kilka dni. Chłopak dostanie do dyspozycji pokój, a jeśli dogada się z kotami, będzie mógł swobodnie sobie chodzić po całym mieszkaniu. nie możemy się doczekać :)

:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:
to dla ciebie i wszystkich których kochasz

Posted

bosko :loveu:
czy ja juz deklarowałam wpłaty miesięczne?
dziewczyny, może jakas rekapitulacja w pierwszym poście, zwłaszcza sprawy finansów.

w każdym razie, jak nie deklarowałam, to deklaruję:eviltong:, choc tylko 5zł. rozumiem, że dom u karolucha nie byłby płatny, krótko mowiąc wspracie na karme i leczenie, czyli za rozliczeniem wydatków.... byłoby super, może jakies nadwyżki dla innego dziadka zostaną?

alez mi ulży, jak dziadunio trafi do domku....

Posted

sleepingbyday napisał(a):
bosko :loveu:
czy ja juz deklarowałam wpłaty miesięczne?
dziewczyny, może jakas rekapitulacja w pierwszym poście, zwłaszcza sprawy finansów.

w każdym razie, jak nie deklarowałam, to deklaruję:eviltong:, choc tylko 5zł

Sbd w pierwszym poście już są zapisane deklaracje(na końcu postu);)

Posted

Ja tu z duszą na ramieniu wchodzę a... dziadunio jedzie do DT :multi: Renatko, dziewczyny, jestescie wspaniale, ze ruszylyscie ten wątek skutecznie :loveu:

EDIT: Doczytalam juz wszystko. Karoluch, poklony kobieto :Rose:

Posted

tak, tymczas jest niepłatny, ale gdyby znalazło się jakieś choćby drobne wsparcie na leczenie i jedzonko, będziemy bardzo wdzięczni :) oczywiście rozliczenie będzie prowadzone w wątku. Nie możemy się doczekać Miłka :) jak dotrzemy jutro do domu, wszystko napiszę. to nasz pierwszy psi tymczas, o wszystko wypytałam dziś dr Ewę, choć po drodze pewnie pojawi się jeszcze ze 100 pytań. W tym tygodniu kończę zajęcia i zaczyna mi się sesja, a pracuję w domu, więc będę miała dla Miłka dużo czasu. Do tej pory zajmowaliśmy się adopcjami kotow, z niedawnej 11tki ostało nam się 6, więc postanowiliśmy sprobować z psem. Miłek nie będzie musiał wspinać się po schodach, mieszkamy na parterze, będzie mu wygodniej.
Wyposażyłam się w jedzenie dla psiaka, szampon hipoalergiczny. Jeśli nie będzie kichał, wykąpiemy i ostrzyżemy go. Jak duży jest Miłek? nie wiem, czy mam szykować mu ubranko na spacery. Pokoj ma już przygotowany, posłanie czeka.

Posted

Już nie mogę się doczekać,kiedy Miłeczek znajdzie sie w domku:loveu:
Dziewczynki ,ponieważ nie mogę decydowac o Waszych pieniążkach,tymbardziej,że nic nie wpłaciłam:oops:,a tylko darłam jape na watku o pomoc:roll:,to jednak spytam sie Was,czy to co zostało zebrane,to mogłoby być przekazane na wizytę u weta,na jakies leki,witaminy,karmę dla Miłeczka?Bo mimo,ze tymczas niepłatny,ale napewno psinkę trzeba doprowadzić do stanu "używalności":razz:

Posted

[quote name='Maszaberla']Jesli chodzi o mnie to tak jak zadeklarowalam - dokladam sie do tego co bedzie potrzebne dla Miłka

[SIZE="3"]Dziękujemy:calus:

[SIZE="1"]Idę teraz na watek naszych dziewczynek