Lionees Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Kochana jak będziesz w schronie,to powiedz Miłeczkowi,że wszyscy się tu o niego bardzo martwimy [SIZE="5"]i walczymy o domek dla niego Quote
anovip1 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='Renata5']Kochana jak będziesz w schronie,to powiedz Miłeczkowi,że wszyscy się tu o niego bardzo martwimy i walczymy o domek dla niego :-( Cały czas mu szepczę do uszka ,że go zabierzemy i będzie mógł spokojnie wypoczywać u boku kogoś kto go pokocha. Tak bardzo mi go szkoda:placz: Taka z niego pierdółka,jest taki bezradny :-( Wyściskam go od Ciebie :lol: Już wyjeżdżam do niego. Quote
Lionees Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Czekam na wieści o Miłeczku,a tymczasem podniosę i [SIZE="6"]proszę o pomoc dla niego :-(:-(:-( Quote
Aska25 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Czy moge przekazac w poniedzialek Hani kase dla Milka???. Oferuje jednorazowa wplate 40 zl. Wiecej nie mam bo musze dokarmiac te nasze potwory schroniskowe. I czy mozna napisac na 1 stronie ile juz jest pieniedzy na hotel... Quote
sleepingbyday Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 mogę dorzucać 5 zł miesięcznie.... zawsze to coś... boje się, ze się nam nie uda.... :-( Quote
ciapuś Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 oczywiście zaraz uzupełnię pierwszy post :hmmmm:,tylko czy mógłby ktoś napisać ile kto deklaruje i czy są to deklaracje jednorazowe :modla: bo ja bardzo kiepsko dzisiaj stoję z czasem i nie dam rady przejrzeć całego wątku Quote
Lionees Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Asiu,SBD-bardzo,bardzo dziękujemy:Rose: Asiu pewnie,że przekaż pieniążki Hani Żeby napisać na pierwszej stronie ile mamy pieniążków,to potrzebna jest nam do tego Ciapuś.Jak wejdzie na wątek,to napewno to zrobi;) Quote
Lionees Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='sleepingbyday'] boje się, ze się nam nie uda.... :-( SBD wypluj te słowa,pluj jak najdalej umiesz.[SIZE="5"]MUSI NAM SIĘ UDAĆ Kocham tego psa,jak swojego Prysia i jakby nie daj boże się nie udało,to serce mi pęknie :shake::placz: Quote
Lionees Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Sekunda Ciapuś,zaraz "przelecę "wątek:p Quote
Lionees Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Emilia2280 - 100zł miesięcznie Izabela1982 - 20zł miesiecznie Kikou - 10zł miesięcznie Sleepingbyday - 5zł miesiecznie Aśka25 - 40zł jednorazowo :loveu::loveu:[SIZE="6"]DZIEWCZYNY JESTEŚCIE SUPER:loveu::loveu: Prosimy jeszcze o pomoc:modla::modla::modla: Quote
marysia55 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 strach jest zawsze !!!! walka z czasem okazuje sie w niektórych przypadkach z góry skazana na przegraną ( przypadek ślepego Bostona z krakowskiego wątku zagryzionego przez współtowarzyszy) ale zawsze jest szansa i trzeba bardzo mocno w nią wierzyć. Ja mam nadzieje , że Miłek będzie miał tyle samo szczęścia co ślepaczek Tadek ( równiez z krakowskiego wątku). Tam wygraliśmy z czasem i z innymi psami w schronisku- one nie zdążyły. My tak :p:p Quote
anovip1 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Renatko wytuliłam Miłeczka od Ciebie :lol: Tak bardzo mnie martwi zdrówko Miłka.Wiem, wszystkie staruszki potrzebują natychmiastowej pomocy,tak przykro patrzeć jak odchodzą w samotności :-( każdy z nich w tych chwilach powinien przebywać w domku u boku ukochanego człowieka. Bardzo,bardzo szkoda mi ich wszystkich . Ryczę ,ponieważ zabija mnie moja bezsilność. Miłeczek razem z innymi staruszkami siedzi w hoteliku. W ich boksach codziennie zmieniane są kołdry,koce,czy podusie. Powinno być jemu cieplutko,ale on jest taki zimniutki i prawie cały czas się trzęsie :-( Jemu szybciuteńko musimy pomóc,by na te ostatnie dni było mu lepiej. On uwielbia być przy człowieku. Siedząc z nim w boksie ,wytuliłam, go ,wydawałoby sie że powinno być mu cieplej,ale niestety :-( :-( :-( Proszę o ciepły kącik w sercu i w domku dla Miłka !!! Quote
Lionees Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Anovip normalnie serce mi pęka po tych Twoich opowieściach,no ale niestety takie są realia.Naprawdę [SIZE="5"]JEMU TRZEBA POMÓC NA CITO!!! Quote
anovip1 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='Renata5']Anovip normalnie serce mi pęka po tych Twoich opowieściach,no ale niestety takie są realia.Naprawdę JEMU TRZEBA POMÓC NA CITO!!! Kochana,najgorsze to że zagęszczenie w domu jest ponad normę. :-( Gdybym miała choć jedną sztukę mniej, Miłek byłby już u mnie. Wiem,że nie tylko on potrzebuje pomocy na cito, ale cóż ja mam począć,że akurat on wpadł mi w oko. On jest taki delikatny i bezradny i bezbronny. Mam wrażenie,że ratlerek w porównaniu do niego to umięśniony kolos. I jeszcze to, że on tak co jakiś czas się trzęsie .... nie mam pojęcia dlaczego : nerwy,ból,starość? ..... ryczeć mi się chce :-( Co robić? Quote
Lionees Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Kochany podniosę Cię i [SIZE="5"]PROSZĘ SERDECZNIE O POMOC DLA MIŁKA :modla::modla::modla: Jeszcze kilka deklaracji finansowych i możemy uratować psinę:-( Quote
marysia55 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Nie ma psów niepotrzebnych i niczyich, jestem święcie przekonana że każda żywa istota znajdzie tę druga dla której jest potrzebna. Kobiety mam juz kilka tymaczasowiczów na utrzymaniu ale jesli urządza was 20-30 zł miesięcznie to ja sie deklaruję. Tylko proszę wyciągnijcie go z tego schronu.... tu naprawdę liczy się każda godzina ( wiem co mówię!!!!!). Jeżeli będziecie potrzebowały tekstu do jego ogłoszeń to deklaruję swoją pomoc.... (oczywiście nie narzucam się z tym bo może juz je macie) Quote
Lionees Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Marysiu,słońce dziękujemy.:Rose:(to ile możemy wpisać od Ciebie jako deklaracja comiesięczna?:oops:) A pomoc w ogłoszeniach zawsze będzie potrzebna,bo piesek jaki jest każdy widzi,może nieprędko domek znaleźć,także ogłoszonka bardzo potrzebne:buzi: Quote
marysia55 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Renata5 napisał(a):Marysiu,słońce dziękujemy.:Rose:(to ile możemy wpisać od Ciebie jako deklaracja comiesięczna?:oops:) A pomoc w ogłoszeniach zawsze będzie potrzebna,bo piesek jaki jest każdy widzi,może nieprędko domek znaleźć,także ogłoszonka bardzo potrzebne:buzi: Wpisz mnie na 30,- miesięcznie ( ale prosze przypominaj mi o tym - za duzo na głowie) ..... a tekst do ogłoszeń napisze w ciągu tygodnia ( też brak czasu tyle tych potzrebujących psiaków ). Nr konta konta wyslij mi na pw :loveu::loveu: Quote
Lionees Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='marysia55']Nie ma psów niepotrzebnych i niczyich, jestem święcie przekonana że każda żywa istota znajdzie tę druga dla której jest potrzebna. Niestety nie zawsze tak jest,widać to chociażby po ilości zwierzaków,które w samotności,nie kochane,umieraja w schronach nie doczekawszy "swojej drugiej połówki":-( [SIZE="5"]Nie pozwólmy,żeby Miłeczek też tak odszedł:placz::placz::placz: Quote
Lionees Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 marysia55 napisał(a):Wpisz mnie na 30,- miesięcznie ( ale prosze przypominaj mi o tym - za duzo na głowie) ..... a tekst do ogłoszeń napisze w ciągu tygodnia ( też brak czasu tyle tych potzrebujących psiaków ). Nr konta konta wyslij mi na pw :loveu::loveu: Słońce-dziękujemy:loveu: Nr konta jeszcze nie mamy,bo nie wiedziałyśmy,czy ktoś będzie chciał pomóc Miłkowi:roll: A co do ogłoszeń,to Miłeczek też chyba nie ma ani jednego:-( Quote
Lionees Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [SIZE="6"]Poproszę jeszcze raz o pomoc dla Miłka :-(:-(:-( Quote
Lionees Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 :placz: :modla: :help1: :help1: :help1: :modla: :placz: Quote
Recommended Posts