Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

600, co przy samochodzie palącym 8 na 100 wychodzi 200 złotych ;-)....

No tak, nie pomyślałam jakoś że ktos kto będzie psa wiózł musi też wrócić.... no cóż, zobaczymy co na to rodzice, nie wiem czy dadzą radę finansowo.
I nie wiem czemu mi się odpowiedź wcisnęła nad Twój post... ech Ciężkie początki nowicjusza forumowego

• Replies 633
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no więc tak. Patsi umowi się i sprawdzi ten domek. dzis wieczorem pewnie da mi znac. mysle ze jakos przyszly weekend planujmy. jesli oczywiscie tata rybci moze pojechac. zapytam rybcie jak przyjdzie.

no i te km. elblag bytom/katowice to chyba jakies 700 km (???). I to samo do góry. Nie jestem pewna. sprawdze zaraz

to jest w obie strony 1040 km wedlug mapy Targeo. biorąc 40 gr za km to jest yhm yhm yhm ???? hihihi

okolo 208 zl od osoby przy dwóch osobach?

edit: nie wiem tylko skąd teraz wytrzaslam te 40 gr. moze i jest 50 gr

Posted

[quote name='Dzika_Figa']600, co przy samochodzie palącym 8 na 100 wychodzi 200 złotych ;-)[/quote]

no czyli tak jak myslalam ok. 200 zl.

no to juz wyslalismy tatę Rybci:evil_lol:

no to teraz czekamy czekamy

Posted

[quote name='Dzika_Figa']600, co przy samochodzie palącym 8 na 100 wychodzi 200 złotych ;-)....

No tak, nie pomyślałam jakoś że ktos kto będzie psa wiózł musi też wrócić.... no cóż, zobaczymy co na to rodzice, nie wiem czy dadzą radę finansowo.
I nie wiem czemu mi się odpowiedź wcisnęła nad Twój post... ech Ciężkie początki nowicjusza forumowego[/quote]

lepiej cytuj. bo forum ma jakies problemy od dluzszego czasu i posty przeskakują. No wlanie okolo 208 zl od osoby, jesli na dwóch. To zapytaj. A poza tym czekamy dalej.

Posted

[quote name='Charly'] No wlanie okolo 208 zl od osoby, jesli na dwóch. To zapytaj. A poza tym czekamy dalej.[/QUOTE]

Okej, rodzice dadzą radę. Czyli to by miałoby być w przyszły weekend? Jak tak, to moze nawet Aśka z wystawy w Katowicach by skoczyła do Bytomia po sunie.
A niewykluczone że się znajdzie jakiś trzeci piesek do partycypowania.... (Kordonia wie, o czym mówię)

Posted

JA tez sie dołożę ....w końcu Sonia -to "moje dziecko:lol::evil_lol:.", a poza tym obiecywałam Państwu ,ze transport mozliwy ...lubię dotrzymywać słowa ...:oops:

Posted

[quote name='koss']JA tez sie dołożę ....w końcu Sonia -to "moje dziecko:lol::evil_lol:.", a poza tym obiecywałam Państwu ,ze transport mozliwy ...lubię dotrzymywać słowa ...:oops:[/QUOTE]

Dziękujemy bardzo, ale wszyscy uważamy, że zrobisz lepiej przeznaczając tą kwotę na jakiegoś bardziej potrzebującego psa. Tyle ich jest.

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Okej, rodzice dadzą radę. Czyli to by miałoby być w przyszły weekend? Jak tak, to moze nawet Aśka z wystawy w Katowicach by skoczyła do Bytomia po sunie.
A niewykluczone że się znajdzie jakiś trzeci piesek do partycypowania.... (Kordonia wie, o czym mówię)[/quote]

hihihi, od razu wynajmijmy ciężarówke:multi:

ja tylko tak wstępnie pisalam, bo wiem ze tato Rybci generalnie jezdzi, ale czy teraz akurat i kiedy moze nei wiem. Rybci teraz nie ma, ale poznym wieczorem pewnie się pojawi i powie co i jak:)

ale fajnie. czyli finansowa strona transportu juz jest:) Dom dzordza jeszcze miusi byc sprawdzony. ale to robi patsi na dniach, a ja jestem w kontakcie z przyszlymi wlascicielami i na 99% mysle ze wzystko będzie ok i dom okaze się TYM domkiem:)

Posted

acha. z tym partycypowaniem w trójke, to musimy auto wymierzyc;), bo nasz Dzordz to sznaucer...olbrzymi i chyba nawet ciut większy

zaraz wstawie dla dowodu jego glowe:evil_lol:

Posted

[quote name='Charly']a oto i on. widzicie cos czy tylko krzyzyk?
[/QUOTE]

Widzimy, widzimy. Ja już sobie watek Drożdża przejrzaam dokładnie.
A ten ewentualny trzeci piesek to podobno ma byc jakiś niewielki szczeniaczek... (Tylko nie wiadomo, co z tego wyjdzie, bo Aska też kiedyś poszła do schronu po malutkiego szczeniaczka a wróciła z dorosłym ONkiem)
No, zobaczymy...

A szeleczki na pewno piękne, fiolet się z czernią świetnie komponuje. Dziękujemy!

Posted

U mnie to nawet cytowanie nie pomoże, i tak mój post wskoczy gdzie chce.... I zdjęcia... kilka razy próbowałam wrzucić, na podglądzie wszystko cudnie a potem jakiś komunikat że moderator ma je sprawdzić? (nie zdążylam przeczytać bo zniknał błyskawicznie) i nic. Ani śladu...

Posted

On jest cudowny :loveu:

Wiecie jakie piękne szelki dała gops dla Buby / Soni!!! :lol:
rogza takie piękne fioletowe!!! :loveu: Gops! :iloveyou:

Posted

[quote name='koss']PROSZE POKAŻCIE :placz:-TE SZELKI a moze Sonię w nich ...[/QUOTE]
O tak, pokażcie!
A w ogóle... mogę prosić o jakieś info o rodzieństwie Soni? Baffi to jej siostra? i czemu jej wątek nie działa? A gdzie druga siostra? Chcielibyśmy wiedzieć...

Posted

[quote name='Charly']:-o:-o:-o psie armani:-o

gops:loveu::loveu::loveu:[/quote]

:evil_lol:
bez przesady z tym armani ;)
porzadna firma poprostu ;)

mam nadzieje ze posluza jak najdluzej :razz:

[B]Dzika_Figa[/B] siostra Soni jest Maja od niedawna ma swoj domek :razz:

Posted

to [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f85/szorstkowlosa-majeczka-nareszcie-znalazla-dom-uff-119455/"]TEN [/URL] watek (zeby wejsc w watek kliknij) ;)

Posted

Oto wątek Majki
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f85/szorstkowlosa-majeczka-nareszcie-znalazla-dom-uff-119455/[/url]

Zaraz zrobię zdjęcie szeleczek, w może w środę Buby w szeleczkach :loveu:

Posted

[quote name='gops']to [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f85/szorstkowlosa-majeczka-nareszcie-znalazla-dom-uff-119455/"]TEN [/URL] watek (zeby wejsc w watek kliknij) ;)[/QUOTE]

SŁODKA i te uszyska...

Wyczytałam, ze nie w Krakowie, tylkow Brzegu Opolskim. No nic, mniejsza z tym, widać że szczęśliwa i dobry domek, cieszę się.
Z tym ewentualnym trzecim pieskiem do transportu jednak nie wypaliło, więc zostałyby dwa - Sonia i Drożdż.
Czekamy jak się sprawy potoczą.
A, i sprawdzał ktoś te koty? Właściwie to wszyscy suni w tej kwestii ufamy "na piękne oczy", ale chcielibyśmy wiedzieć, czego się spodziewać. Bardzo prosimy.

Posted

Patrzcie jakie cudo!!! :loveu:
[url=http://picasaweb.google.pl/Vitka.dora/Rogz?authkey=Gv1sRgCKmuxfa2hLjPrgE#]Picasa Web Albums - Dorota - Rogz[/url]