Dzika_Figa Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 600, co przy samochodzie palącym 8 na 100 wychodzi 200 złotych ;-).... No tak, nie pomyślałam jakoś że ktos kto będzie psa wiózł musi też wrócić.... no cóż, zobaczymy co na to rodzice, nie wiem czy dadzą radę finansowo. I nie wiem czemu mi się odpowiedź wcisnęła nad Twój post... ech Ciężkie początki nowicjusza forumowego Quote
Charly Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 no więc tak. Patsi umowi się i sprawdzi ten domek. dzis wieczorem pewnie da mi znac. mysle ze jakos przyszly weekend planujmy. jesli oczywiscie tata rybci moze pojechac. zapytam rybcie jak przyjdzie. no i te km. elblag bytom/katowice to chyba jakies 700 km (???). I to samo do góry. Nie jestem pewna. sprawdze zaraz to jest w obie strony 1040 km wedlug mapy Targeo. biorąc 40 gr za km to jest yhm yhm yhm ???? hihihi okolo 208 zl od osoby przy dwóch osobach? edit: nie wiem tylko skąd teraz wytrzaslam te 40 gr. moze i jest 50 gr Quote
Charly Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='Dzika_Figa']600, co przy samochodzie palącym 8 na 100 wychodzi 200 złotych ;-)[/quote] no czyli tak jak myslalam ok. 200 zl. no to juz wyslalismy tatę Rybci:evil_lol: no to teraz czekamy czekamy Quote
Charly Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='Dzika_Figa']600, co przy samochodzie palącym 8 na 100 wychodzi 200 złotych ;-).... No tak, nie pomyślałam jakoś że ktos kto będzie psa wiózł musi też wrócić.... no cóż, zobaczymy co na to rodzice, nie wiem czy dadzą radę finansowo. I nie wiem czemu mi się odpowiedź wcisnęła nad Twój post... ech Ciężkie początki nowicjusza forumowego[/quote] lepiej cytuj. bo forum ma jakies problemy od dluzszego czasu i posty przeskakują. No wlanie okolo 208 zl od osoby, jesli na dwóch. To zapytaj. A poza tym czekamy dalej. Quote
Dzika_Figa Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='Charly'] No wlanie okolo 208 zl od osoby, jesli na dwóch. To zapytaj. A poza tym czekamy dalej.[/QUOTE] Okej, rodzice dadzą radę. Czyli to by miałoby być w przyszły weekend? Jak tak, to moze nawet Aśka z wystawy w Katowicach by skoczyła do Bytomia po sunie. A niewykluczone że się znajdzie jakiś trzeci piesek do partycypowania.... (Kordonia wie, o czym mówię) Quote
koss Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 JA tez sie dołożę ....w końcu Sonia -to "moje dziecko:lol::evil_lol:.", a poza tym obiecywałam Państwu ,ze transport mozliwy ...lubię dotrzymywać słowa ...:oops: Quote
Dzika_Figa Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='koss']JA tez sie dołożę ....w końcu Sonia -to "moje dziecko:lol::evil_lol:.", a poza tym obiecywałam Państwu ,ze transport mozliwy ...lubię dotrzymywać słowa ...:oops:[/QUOTE] Dziękujemy bardzo, ale wszyscy uważamy, że zrobisz lepiej przeznaczając tą kwotę na jakiegoś bardziej potrzebującego psa. Tyle ich jest. Quote
Charly Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='Dzika_Figa']Okej, rodzice dadzą radę. Czyli to by miałoby być w przyszły weekend? Jak tak, to moze nawet Aśka z wystawy w Katowicach by skoczyła do Bytomia po sunie. A niewykluczone że się znajdzie jakiś trzeci piesek do partycypowania.... (Kordonia wie, o czym mówię)[/quote] hihihi, od razu wynajmijmy ciężarówke:multi: ja tylko tak wstępnie pisalam, bo wiem ze tato Rybci generalnie jezdzi, ale czy teraz akurat i kiedy moze nei wiem. Rybci teraz nie ma, ale poznym wieczorem pewnie się pojawi i powie co i jak:) ale fajnie. czyli finansowa strona transportu juz jest:) Dom dzordza jeszcze miusi byc sprawdzony. ale to robi patsi na dniach, a ja jestem w kontakcie z przyszlymi wlascicielami i na 99% mysle ze wzystko będzie ok i dom okaze się TYM domkiem:) Quote
Charly Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 acha. z tym partycypowaniem w trójke, to musimy auto wymierzyc;), bo nasz Dzordz to sznaucer...olbrzymi i chyba nawet ciut większy zaraz wstawie dla dowodu jego glowe:evil_lol: Quote
Dzika_Figa Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='Charly']a oto i on. widzicie cos czy tylko krzyzyk? [/QUOTE] Widzimy, widzimy. Ja już sobie watek Drożdża przejrzaam dokładnie. A ten ewentualny trzeci piesek to podobno ma byc jakiś niewielki szczeniaczek... (Tylko nie wiadomo, co z tego wyjdzie, bo Aska też kiedyś poszła do schronu po malutkiego szczeniaczka a wróciła z dorosłym ONkiem) No, zobaczymy... A szeleczki na pewno piękne, fiolet się z czernią świetnie komponuje. Dziękujemy! Quote
Charly Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 a oto i on. widzicie cos czy tylko krzyzyk? [IMG]http://images41.fotosik.pl/65/94fef2ebe34d4dc7med.jpg[/IMG] Quote
Dzika_Figa Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 U mnie to nawet cytowanie nie pomoże, i tak mój post wskoczy gdzie chce.... I zdjęcia... kilka razy próbowałam wrzucić, na podglądzie wszystko cudnie a potem jakiś komunikat że moderator ma je sprawdzić? (nie zdążylam przeczytać bo zniknał błyskawicznie) i nic. Ani śladu... Quote
Vitka Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 On jest cudowny :loveu: Wiecie jakie piękne szelki dała gops dla Buby / Soni!!! :lol: rogza takie piękne fioletowe!!! :loveu: Gops! :iloveyou: Quote
Charly Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 :-o:-o:-o psie armani:-o gops:loveu::loveu::loveu: Quote
koss Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 PROSZE POKAŻCIE :placz:-TE SZELKI a moze Sonię w nich ... Quote
Dzika_Figa Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='koss']PROSZE POKAŻCIE :placz:-TE SZELKI a moze Sonię w nich ...[/QUOTE] O tak, pokażcie! A w ogóle... mogę prosić o jakieś info o rodzieństwie Soni? Baffi to jej siostra? i czemu jej wątek nie działa? A gdzie druga siostra? Chcielibyśmy wiedzieć... Quote
gops Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='Charly']:-o:-o:-o psie armani:-o gops:loveu::loveu::loveu:[/quote] :evil_lol: bez przesady z tym armani ;) porzadna firma poprostu ;) mam nadzieje ze posluza jak najdluzej :razz: [B]Dzika_Figa[/B] siostra Soni jest Maja od niedawna ma swoj domek :razz: Quote
kordonia Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='gops']:evil_lol: (...) [B]Dzika_Figa[/B] siostra Soni jest Maja od niedawna ma swoj domek :razz:[/quote] też w krakowie :cool3: Quote
Dzika_Figa Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Oooo! Która to? proszę o namiary na jej wątek! Quote
gops Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 to [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f85/szorstkowlosa-majeczka-nareszcie-znalazla-dom-uff-119455/"]TEN [/URL] watek (zeby wejsc w watek kliknij) ;) Quote
Vitka Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Oto wątek Majki [url]http://www.dogomania.pl/forum/f85/szorstkowlosa-majeczka-nareszcie-znalazla-dom-uff-119455/[/url] Zaraz zrobię zdjęcie szeleczek, w może w środę Buby w szeleczkach :loveu: Quote
Dzika_Figa Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='gops']to [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f85/szorstkowlosa-majeczka-nareszcie-znalazla-dom-uff-119455/"]TEN [/URL] watek (zeby wejsc w watek kliknij) ;)[/QUOTE] SŁODKA i te uszyska... Wyczytałam, ze nie w Krakowie, tylkow Brzegu Opolskim. No nic, mniejsza z tym, widać że szczęśliwa i dobry domek, cieszę się. Z tym ewentualnym trzecim pieskiem do transportu jednak nie wypaliło, więc zostałyby dwa - Sonia i Drożdż. Czekamy jak się sprawy potoczą. A, i sprawdzał ktoś te koty? Właściwie to wszyscy suni w tej kwestii ufamy "na piękne oczy", ale chcielibyśmy wiedzieć, czego się spodziewać. Bardzo prosimy. Quote
Vitka Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Patrzcie jakie cudo!!! :loveu: [url=http://picasaweb.google.pl/Vitka.dora/Rogz?authkey=Gv1sRgCKmuxfa2hLjPrgE#]Picasa Web Albums - Dorota - Rogz[/url] Quote
Recommended Posts