Avaloth Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [url=http://www.adopcje.org/adopcja24394.html]Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierz Quote
koss Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Chcialabym zamiescic Bubę-Zajaczka w ogłoszeniach-ale czy moge podac,ze transport do dobrego domy i kochających ludzi mozliwy.????.. w pełni opiszę wszystkie trudności ,które mogą się wiązać z jej adopcja ( a znam je z autopsji)...nie wiem ,czy schronisko wydaje piesy do domów dalekich -kiedy adoptujacy nie moze sam po piesa przyjechać...z najrózniejszych powodów... Buba -to moja kolejna "rana" -zrobiłabym wszystko żeby znalazla dom A CZY KTOS NIE MOZE ZROBIC ZAJACZKOWI (BUBIE) BANERKA!!! PROSIMY RAZEM:p Quote
Rybc!a Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Napisz, że transport możliwy, może akurat.. Hmmm.. Zobaczymy, zobaczymy . Albo nic o transporcie nie pisz, o . Jak będzie trzeba to będziemy myśleć. A może ludzie sami przyjadą . Dzięki, koss . Quote
Valeur248 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Nie wiem, ja już kilka razy pisałam w ogłoszeniach, że "możliwość transportu". Quote
koss Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Dbra, a kto poda instrukcję banerkową-proszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shake::shake::shake: Quote
koss Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Puchatek']Banerek dla Buby: PUCHATKU -JESTES KOCHANY ..SŁODKI JAK TWÓJ:evil_lol: NICK -A BANEREK JAK WSZYSTKIE -UWIELBIAM JE 9 ( ile mozna tak rzec w tym wypadku) Quote
Valeur248 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Buba, przypomnij o sobie, Uszatko:loveu: Quote
koss Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Miśka84']hop............. nieeeeee,zadne tam hop....... poprosze o ogłoszenia -ja zajmę sie allegro..już pisałam w tej sprawie do nieocenionej tomcug.-tekst do ogłoszenia zamieszczę jutro - poproszę tu zajrzec ,pobrac i ogłaszać...nie ma to tamto, dosyc tego nic nierobienia:diabloti: Quote
koss Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Miśka84']Tak jest szefie ;) i tak ..trzymac -sierżancie:cool1: Quote
wanda szostek Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Przed chwilą byłam w klubie puszystych a teraz trafiłam do koszar:evil_lol: Quote
koss Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 CURRICULUM VITAE.... Dane osobowe Imie :BUBA. Urodzona ...około 2 lata temu MIejsce...nieznane Miejsce pobytu : za kratami schroniska -od zawsze!!!! Wyglad i aparycja: Smukła, śliczna o gładkowłosej, aksamitnej czarnej sierści. Jest sredniej wielkosci -siega ciut powyżej kolan, ma charakterystyczne stojace uszy -takie " zajączkowate"Zadbana, w domowych warunkach -będzie prawdziwą pieknoscią... Charakter i osobowość: Delikatna, płochliwa, boi sie hałasu, krzyku, szybkich i gwałtownych gestów.Bardzo niesmiała, inteligentna, bystra ale i ostrożna wobec człowieka , zaprzyjazniona z innymi piesami...o domowym zyciu nic nie wie.... Banalna historia życia BUBY To banalna historia ,jest ich setki ...wszystkie takie same.. Matka nieznana ,ojciec również-jedno z nich wydaje się być rasowe..Psie dziecko -nikomu niepotrzebne, porzucone, skazane na głodową smierć -jest to tańsze niz " humanitarny " zastrzyk smierci, bardziej " ludzkie " niz utopienie.Oddane przez " dobrych " ludzi do azylu, tam spedza całe swoje dzieciństwo -pozbawione wszystkiego: miłości, opieki, czułości, wolności ..zachukane,przerażone, samotne i niepotrzebne....ot...psie dziecko. Nigdy nie miało swojego domu, własnej piłeczki, własnej miski, a co najważniejsze WŁASNEGO człowieka, który pochyliłby się nad nim, nauczył wszystkiego ,w nagrodę podrapał za uchem, obdarzył czułością, zabierał na spacer, pokazał..świat cały .... BUBA-nie czeka, ona przeciez nie zna innego świata poza ciasnym,brudnym i zimnym betonowym boksem, kłami starszych suk,jazgotem, wyciem,..... BUBA nie wie, ze moze być inaczej -że można być kochanym ,przytulanym,biegać po lesie,bawic sie i ścigać z wiatrem... a nawet spać wtulając nochal pod TO JEDYNE NA ŚWIECIE ramię swego CZŁOWIEKA PROŚBA: NAUCZ BUBĘ ZYCIA PRZY TOBIE, POKAZ TEMU DZIECKU -JAK MOZE BYC PIEKNY SWIAT, POCHYL SIE NAD JEJ PSIM LOSEM ,OBDARZ SWOJA MIŁOŚCIĄ I UWAGĄ -a poczujesz,ze jesteś najpiekniejszy, najmądrzejszy, najszlachetniejszy..w jej psich, wiernych ,oddanych oczach.. KONTAKT w sprawie adopccji; Kontakt w sprawie adopcji Rybcia GSM 691364660 GG 5722414 email [email protected] PRZEPRASZAM, ZE ZMIENIŁAM IMIE -PONIEWAŻ ... BUBA:shake:..JEDNAK .. SIE WCALE NIE UPIERAM ..a tera odmieniłam wedle zyczenia:-( Quote
Rybc!a Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Ona jest Bubą od zawsze i Bubą zostanie, tak ją znają wszyscy wolontariusze i całe schronisko. Nie zmieniajmy, już za późno. :) Quote
koss Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Rybc!a napisał(a):Ona jest Bubą od zawsze i Bubą zostanie, tak ją znają wszyscy wolontariusze i całe schronisko. Nie zmieniajmy, już za późno. :) CHOLLERA...ale jakby jej Człowiek in spe...zechciał jej zmienic imie, to ją :evil_lol:wydacie....:eviltong:...prawda??!! Quote
Rybc!a Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 koss napisał(a):CHOLLERA...ale jakby jej Człowiek in spe...zechciał jej zmienic imie, to ją :evil_lol:wydacie....:eviltong:...prawda??!! No, jak ktoś ją weźmie, to może sobie ją przyzwyczajać do imienia jakiego zechce, ale u nas była i będzie Bubą- i w karach i w praktyce. Za tydzień, w sobotę, jak będą dziewczyny.. Postaram się wyciągnąć cały boks Buby. Czyli Kirę, Łatkę i taką dużą, owczarkowatą. Zobaczymy jak do kotów i jak ze smyczą.. ;) Quote
bigosik Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Brysio napisał(a):jeszcze dzis ię wezme za ogłoszenia;) No to jest nas dwie/dwoje :razz::razz: Quote
koss Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Brysio napisał(a):jeszcze dzis ię wezme za ogłoszenia;) No to jest nas dwie/dwoje :razz::razz: __________________ :loveu:DZIEWCZYNY:mdleje: -JESTEŚCIE CUDNE I TAK SZYBKIE, ZE W GŁOWIE MI SIE KRECI:huh:-PISAŁAM DO DWÓJKI -MYŚLAC,ZE FAJNIE BEDZIE JAK JEDNA,BEDZIE MIAŁA CZAS-A TU HHHHHHURA:user:- BŁUSKAWICE-no nie ma to jak .młodość Quote
Brysio Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 hmm a na jakich stronkach zrobiłas? bo ja juz na ojej.pl, spacerek.net i na e zwoerzak Quote
Brysio Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 to musimy sie jakos podzielic ja obiecuje, ze dzis dokoncze ale teraz musszze wyjsc;) Quote
Recommended Posts