Avaloth Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [url=http://www.adopcje.org/adopcja24394.html]Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierz Quote
koss Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Chcialabym zamiescic Bubę-Zajaczka w ogłoszeniach-ale czy moge podac,ze transport do dobrego domy i kochających ludzi mozliwy.????.. w pełni opiszę wszystkie trudności ,które mogą się wiązać z jej adopcja ( a znam je z autopsji)...nie wiem ,czy schronisko wydaje piesy do domów dalekich -kiedy adoptujacy nie moze sam po piesa przyjechać...z najrózniejszych powodów... Buba -to moja kolejna "rana" -zrobiłabym wszystko żeby znalazla dom [SIZE=4][COLOR=green][B][I]A CZY KTOS NIE MOZE ZROBIC ZAJACZKOWI (BUBIE) BANERKA!!! PROSIMY RAZEM:p[/I][/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Rybc!a Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Napisz, że transport możliwy, może akurat.. Hmmm.. Zobaczymy, zobaczymy . Albo nic o transporcie nie pisz, o . Jak będzie trzeba to będziemy myśleć. A może ludzie sami przyjadą . Dzięki, koss . Quote
Valeur248 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Nie wiem, ja już kilka razy pisałam w ogłoszeniach, że "możliwość transportu". Quote
koss Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [SIZE=3][COLOR=darkorange][B][I]:shake:A co z banerkiem????[/I][/B][/COLOR][/SIZE] Quote
koss Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [SIZE=3][COLOR=blue][B]Dbra, a kto poda instrukcję banerkową-proszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shake::shake::shake:[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Puchatek Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Banerek dla Buby: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/piekna-buba-od-urodzenia-w-schronisku-dt-b-odpowiedzialny-dom-ogloszenia-128598/"][IMG]http://dardan.neostrada.pl/banerki/Buba_banerek_03.gif[/IMG][/URL] Quote
koss Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Puchatek']Banerek dla Buby: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/piekna-buba-od-urodzenia-w-schronisku-dt-b-odpowiedzialny-dom-ogloszenia-128598/"][IMG]http://dardan.neostrada.pl/banerki/Buba_banerek_03.gif[/IMG][/URL][/quote] PUCHATKU -JESTES KOCHANY ..SŁODKI JAK TWÓJ:evil_lol: NICK -A BANEREK JAK WSZYSTKIE -UWIELBIAM JE 9 ( ile mozna tak rzec w tym wypadku) Quote
Valeur248 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Buba, przypomnij o sobie, Uszatko:loveu: Quote
koss Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Miśka84']hop.............[/quote] nieeeeee,zadne tam hop....... [SIZE=3][COLOR=blue][I][B]poprosze o ogłoszenia -ja zajmę sie allegro.[/B][/I][/COLOR][/SIZE][COLOR=blue][B].już pisałam w tej sprawie do nieocenionej tomcug.-[/B][/COLOR][COLOR=black]tekst do[/COLOR] ogłoszenia zamieszczę jutro - poproszę tu zajrzec ,pobrac i ogłaszać...nie ma to tamto, [COLOR=red][B][U]dosyc tego nic nierobienia[/U][/B][/COLOR]:diabloti: Quote
koss Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Miśka84']Tak jest szefie ;)[/quote] [COLOR=blue][B] i tak ..trzymac -sierżancie:cool1:[/B][/COLOR] Quote
wanda szostek Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Przed chwilą byłam w klubie puszystych a teraz trafiłam do koszar:evil_lol: Quote
koss Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [COLOR=darkgreen][B][I][COLOR=indigo]CURRICULUM VITAE....[/COLOR][/I][/B][/COLOR] [B][I][COLOR=darkorange]Dane osobowe[/COLOR][/I][/B] [COLOR=#006400][B]Imie [COLOR=red]:BUBA.[/COLOR][/B][/COLOR] [COLOR=#006400][B]Urodzona ...około 2 lata temu[/B][/COLOR] [COLOR=#006400][B]MIejsce...nieznane[/B][/COLOR] [COLOR=#006400][B]Miejsce pobytu : za kratami schroniska -[COLOR=red]od zawsze!!!![/COLOR][/B][/COLOR] [B][COLOR=darkorange]Wyglad i aparycja: [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00][COLOR=seagreen][B]Smukła, śliczna o gładkowłosej, aksamitnej czarnej sierści. Jest sredniej wielkosci -siega ciut powyżej kolan, ma charakterystyczne stojace uszy -takie " zajączkowate"Zadbana, w domowych warunkach -będzie prawdziwą pieknoscią...[/B][/COLOR][/COLOR][/B] [COLOR=#ff8c00][B][COLOR=darkorange]Charakter i osobowość:[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Delikatna, płochliwa, boi sie hałasu, krzyku, szybkich i gwałtownych gestów.Bardzo niesmiała, inteligentna, bystra ale i ostrożna wobec człowieka , zaprzyjazniona z innymi piesami...o domowym zyciu nic nie wie....[/COLOR][/B] [B]Banalna historia życia [COLOR=red]BUBY[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]To banalna historia ,jest ich setki ...wszystkie takie same..[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Matka nieznana ,ojciec również-jedno z nich wydaje się być rasowe..Psie dziecko -nikomu niepotrzebne, porzucone, skazane na głodową smierć -jest to tańsze niz " humanitarny " zastrzyk smierci, bardziej " ludzkie " niz utopienie.Oddane przez " dobrych " ludzi do azylu, tam spedza całe swoje dzieciństwo -pozbawione wszystkiego: miłości, opieki, czułości, wolności ..zachukane,przerażone, samotne i niepotrzebne....ot...psie dziecko.[/COLOR][/B] [/COLOR][B][COLOR=red]Nigdy nie miało swojego domu, własnej piłeczki, własnej miski, a co najważniejsze WŁASNEGO człowieka, który pochyliłby się nad nim, nauczył wszystkiego ,w nagrodę podrapał za uchem, obdarzył czułością, zabierał na spacer, pokazał..świat cały ....[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][COLOR=black][COLOR=black]BUBA[/COLOR]-nie czeka,[/COLOR] ona przeciez nie zna innego świata poza ciasnym,brudnym i zimnym betonowym boksem, kłami starszych suk,jazgotem, wyciem,.....[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][COLOR=black]BUBA nie wie[/COLOR], ze moze być inaczej -że można być kochanym ,przytulanym,biegać po lesie,bawic sie i ścigać z wiatrem... a nawet spać wtulając nochal pod TO JEDYNE NA ŚWIECIE ramię swego CZŁOWIEKA[/COLOR][/B] [B][COLOR=navy]PROŚBA:[/COLOR][/B] [B][COLOR=#000080]NAUCZ[COLOR=red] BUBĘ[/COLOR] ZYCIA PRZY TOBIE, POKAZ TEMU DZIECKU -JAK MOZE BYC PIEKNY SWIAT, POCHYL SIE NAD JEJ PSIM LOSEM ,OBDARZ SWOJA MIŁOŚCIĄ I UWAGĄ -a poczujesz,ze jesteś najpiekniejszy, najmądrzejszy, najszlachetniejszy..w jej psich, wiernych ,oddanych oczach..[/COLOR][/B] [B][COLOR=#000080]KONTAKT w sprawie adopccji;[/COLOR][/B] [FONT=Arial]Kontakt w sprawie adopcji [B]Rybcia GSM 691364660 GG 5722414 email [/B][/FONT][EMAIL="[email protected]"][FONT=Arial][COLOR=#000000][B][email protected][/B][/COLOR][/FONT][/EMAIL] [B][COLOR=#000080]PRZEPRASZAM, ZE ZMIENIŁAM IMIE -PONIEWAŻ ... BUBA:shake:..JEDNAK .. SIE WCALE NIE UPIERAM ..a[/COLOR][COLOR=black] tera odmieniłam wedle zyczenia:-([/COLOR][/B] Quote
Rybc!a Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Ona jest Bubą od zawsze i Bubą zostanie, tak ją znają wszyscy wolontariusze i całe schronisko. Nie zmieniajmy, już za późno. :) Quote
koss Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Rybc!a']Ona jest Bubą od zawsze i Bubą zostanie, tak ją znają wszyscy wolontariusze i całe schronisko. Nie zmieniajmy, już za późno. :)[/quote] CHOLLERA...ale jakby jej Człowiek in spe...zechciał jej zmienic imie, to ją :evil_lol:wydacie....:eviltong:...prawda??!! Quote
Rybc!a Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [quote name='koss']CHOLLERA...ale jakby jej Człowiek in spe...zechciał jej zmienic imie, to ją :evil_lol:wydacie....:eviltong:...prawda??!![/quote] No, jak ktoś ją weźmie, to może sobie ją przyzwyczajać do imienia jakiego zechce, ale u nas była i będzie Bubą- i w karach i w praktyce. Za tydzień, w sobotę, jak będą dziewczyny.. Postaram się wyciągnąć cały boks Buby. Czyli Kirę, Łatkę i taką dużą, owczarkowatą. Zobaczymy jak do kotów i jak ze smyczą.. ;) Quote
bigosik Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Brysio']jeszcze dzis ię wezme za ogłoszenia;)[/QUOTE] No to jest nas dwie/dwoje :razz::razz: Quote
koss Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Brysio']jeszcze dzis ię wezme za ogłoszenia;)[/quote] No to jest nas dwie/dwoje :razz::razz: __________________ :loveu:DZIEWCZYNY:mdleje: -JESTEŚCIE CUDNE I TAK SZYBKIE, ZE W GŁOWIE MI SIE KRECI:huh:-PISAŁAM DO DWÓJKI -MYŚLAC,ZE FAJNIE BEDZIE JAK JEDNA,BEDZIE MIAŁA CZAS-A TU HHHHHHURA:user:- BŁUSKAWICE-no nie ma to jak .młodość Quote
Brysio Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 hmm a na jakich stronkach zrobiłas? bo ja juz na ojej.pl, spacerek.net i na e zwoerzak Quote
Brysio Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 to musimy sie jakos podzielic ja obiecuje, ze dzis dokoncze ale teraz musszze wyjsc;) Quote
Recommended Posts