Vitka Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Bez obaw... sprzątają! Tylko wiadomo, że nie wszystko na raz... to zajmuje dużo czasu bo psów jest dużo... Quote
Miśka84 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 gops napisał(a):pewnie ze sprzataja:razz: zrobilam zdjecie doslownie 10 min przed sprzataniem ;) zaraz jak odchodzilam szli juz sprzatac ;) No to dobrze :p:roll::razz: Quote
Miśka84 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 tomcug napisał(a):Ale te ucholce są cudowne. :cool3: Radary :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Miśka84 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Valeur248 napisał(a):Bardzo stylowe:evil_lol: No :razz: :evil_lol::evil_lol: Quote
Valeur248 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Grupowe leżakowanie:evil_lol: Świetne zdjęcia! Cudna Majka:diabloti: Quote
Vitka Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Wiesz Valeur... ja nazwałabym to "grupowym mordowaniem legowiska" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wanda szostek Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Przeczytałam tych kilka stron o Bubu. Trzeba cudu, aby adopcja o ile ktoś się zdecyduje była udana. I nie kraczcie na mnie. Trzeba cudu, aby znaleźć dom i to z ogrodem, dobrym ogrodzeniem, oraz osobę, która nie pracuje, jest gotowa całkowicie poświęcić swój czas pieskowi, wliczając w to sprzątanie po psie i wszelkie zniszczenia . Wiem coś o tym, bo sama mam już od kilku miesięcy taką sunię i jeszcze moim zdaniem do udanej adopcji się nie nadaje chociaż postępy są znaczne. O sumie zniszczeń nie wspomnę. To bezpowrotnie stracone. Nie sztuka znaleźć jakiś dom i sunię wy adoptować, sztuka, aby to był dom na tyle odpowiedzialny, żeby zdawał sobie sprawę z trudności jakie go czekają, podjął to zadanie i nie zmarnował suczki. Quote
deathgs Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 1... [url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1800128_od_urodzenia_w_schronisku_dt_lub_dom.html]OD URODZENIA W SCHRONISKU - DT lub dom sta Quote
Valeur248 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Vitka napisał(a):Wiesz Valeur... ja nazwałabym to "grupowym mordowaniem legowiska" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak czy inaczej, zdjęcia świetne:diabloti: Quote
TYGRYS-ica. Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 wanda szostek napisał(a):Przeczytałam tych kilka stron o Bubu. Trzeba cudu, aby adopcja o ile ktoś się zdecyduje była udana. I nie kraczcie na mnie. Trzeba cudu, aby znaleźć dom i to z ogrodem, dobrym ogrodzeniem, oraz osobę, która nie pracuje, jest gotowa całkowicie poświęcić swój czas pieskowi, wliczając w to sprzątanie po psie i wszelkie zniszczenia . Wiem coś o tym, bo sama mam już od kilku miesięcy taką sunię i jeszcze moim zdaniem do udanej adopcji się nie nadaje chociaż postępy są znaczne. O sumie zniszczeń nie wspomnę. To bezpowrotnie stracone. Nie sztuka znaleźć jakiś dom i sunię wy adoptować, sztuka, aby to był dom na tyle odpowiedzialny, żeby zdawał sobie sprawę z trudności jakie go czekają, podjął to zadanie i nie zmarnował suczki. latwo nie bedzie ale nie widze sensu w skreslaniu od razu buby -przeciez wszystko jest mozliwe :-) Quote
wanda szostek Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 TYGRYS-ica. napisał(a):latwo nie bedzie ale nie widze sensu w skreslaniu od razu buby -przeciez wszystko jest mozliwe :-) Źle mnie zrozumiałaś. Oczywiście, że suczki nie można skreślać i cuda się zdarzają (ja o tym wiem). Wskazałam tylko jakie trudności czekają. Jakiego domu trzeba szukać. Szukać go trzeba wśród ludzi znanych, sprawdzonych, którzy wiedzą czego się podejmują i nie zniechęcą się wszystkimi trudnościami i następstwami wiedząc również, że proces resocjalizacji prawdopodobnie będzie długi. Ja na to nie byłam gotowa i nie wiedziałam co mnie czeka. Nie jestem pewna czy gdybym wiedziała to zaproponowałabym DT Podaję link do mojego wątku. Nie jest długi i może warto przeczytać. Piękna,oryginalna kudłatka pilnie szuka b.odpowiedzialnego domku/Siedlce - Strona 31 - Dogomania Forum Quote
Valeur248 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Hop, Buba! Nie zapominamy o tobie:loveu: Quote
TYGRYS-ica. Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='wanda szostek']Źle mnie zrozumiałaś. Oczywiście, że suczki nie można skreślać i cuda się zdarzają (ja o tym wiem). Wskazałam tylko jakie trudności czekają. Jakiego domu trzeba szukać. Szukać go trzeba wśród ludzi znanych, sprawdzonych, którzy wiedzą czego się podejmują i nie zniechęcą się wszystkimi trudnościami i następstwami wiedząc również, że proces resocjalizacji prawdopodobnie będzie długi. Ja na to nie byłam gotowa i nie wiedziałam co mnie czeka. Nie jestem pewna czy gdybym wiedziała to zaproponowałabym DT Podaję link do mojego wątku. Nie jest długi i może warto przeczytać. Piękna,oryginalna kudłatka pilnie szuka b.odpowiedzialnego domku/Siedlce - Strona 31 - Dogomania Forum alez to wcale nie musi byc cud bylam swiadkiem o wiele bardziej nierealnych adopcji :eviltong: wszystko poszlo dobrze i tych psow teraz by nikt nie poznal tak sie zmienily - no moze oprocz wygladu :lol: mysle ze kazdy ewentualny domek trzeba sprawdzic a moze jednak? jesli bedziemy szukac domku tylko wsrod ludzi znajomych to bedzie to bardzo trudne wrecz niewykonalne gdyz znajomi sa juz wystarczajaco zapsiarzeni :lol: ja caly czas wierze ze buba znajdzie domek ;) ot niedawno nerus znalazl dom a byl juz oddawany do schroniska bo nikt sobie z nim nie radzil do czasu az trafil na tego wlasciwego opiekuna i to juz calkiem inny pies :cool3: Buba w góre po swoj dom! :p Quote
Vitka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Rybcia wynalazła zdjęcie Buby z dzieciństwa :loveu: Quote
Sabina02 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ostatnia z siostr zostala w schronisku... :-( Musi szybko znalesc domek... Quote
TYGRYS-ica. Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 na pewno znajdzie tylko trzeba dobrze poszukac ;) Quote
Valeur248 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Hop, przypomnij o sobie, Bubcia:loveu: Quote
Recommended Posts