Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MonAmiPet']Co prawda jednorazowo ale właśnie wysłałam 50zł dla Cykorka.[/QUOTE]
Oj, dzięki:lol::multi: To nie tylko piątak, ale i zero poleciało do Cykorka. Wielkie dzięki:multi:

Posted

[quote name='Jolanta08']Kurcze a moja wpłata jeszcze nie doszła:shake:[/QUOTE]

@ z wpłatami dostaje zawsze pozno w nocy
jak tylko bedę go miała zaraz zaktualizuje wpłaty

Posted

[quote name='MonAmiPet']Co prawda jednorazowo ale właśnie wysłałam 50zł dla Cykorka.[/QUOTE]

lUDZISKA...10 piataków...dziękujemy!

A tak wracając do wizyty u chirurga...mała sugestia(jednak doświadczenia Berciczka mi spokoju nie dają!)- zróbcie od razu biopsję i prześlijcie do badania!!! Biopsja to tylko pobranie maleńkiego fragmentu narośli i nie stanie na przeszkodzie by chłopisko jechało do hoteliku...samo badanie może potrwać z 2 tygodnie...niech sobie już chłopak spokojnie żyje w hoteliku,a nawet jeśli (tfu,tfu,tfu przez lewe ramię) by okazało się,ze to coś poważnego, to przecież we Wrocławiu jest dr.Hildebrand...

Posted

Juz niedługo bedzie koniec strachu i cykor pójdzie w zapomnienie...
[URL="http://img03.picoodle.com/img/img03/3/10/31/smuteczek/f_WolfHeartAnm_e031cd9.gif"][IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:52CfzxuNZAkGKM:http://img03.picoodle.com/img/img03/3/10/31/smuteczek/f_WolfHeartAnm_e031cd9.gif[/IMG][/URL]Cykorku, tyle cioteczek myśli o Tobie i dba, byś był bezpieczny.

Posted

[quote name='Ania102']Zapisuję. Zaraz zrobię symboliczny przelew - nie mogę zadeklarować się na stałe ale od czasu do czasu dychą wspomoge:lol: nr konta z pierwszego posta??[/QUOTE]

wielkie dzięki :)

tak, konto w 1-szym poście :)

Posted

[INDENT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]- mercy - 10 zł/mies[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=black]- Beata19 - 5 zł/mies[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=black]- Doda_ - 20 zł/mies - [B]wpłata 20zł (VII)[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=black]- Agnieszka103 - 10 zł/mies[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=black]- czerda - 20 zł/mies[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=black]- BasiaD - 20 zł/mies[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=black]- Gonia13 - 10 zł[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=black]- Plicha - 5 zł[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=black]- paulinken - 10 zł - [B]wpłata 5zł[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=black]- dudson13 - 20 zł - [B]wpłata 30zł (VII, VIII,IX)[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=black]- kameralna - 20zł/mies - [B]wpłata 10zł[/B] [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]- Javena - 5zł/mies[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]- kotydwa12 - 45zł /mies[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]- pawel1w25 - 30zł/mies - [B]wpłata 60zł (VII, VIII)[/B][/SIZE][/FONT]
- ilon_n - 10zł/mies
- tysiek - 10zł / VIII, IX
- Aquifere - 20zł/mies
- Olena84 - 5zł/ mies
- zuzlikowa - 5zł/mies
- MonAmiPet - 20zł/mies

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]= [COLOR=red][B][U]290zł / miesięcznie[/U][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[B][U][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/B]
(300zł - VIII, IX)

- Bjuta - 20zł - [B]wpłata 20zł[/B]
- ASL- 15zł
- tysiek - 30zł jednorazowo - [B]wpłata 30zł [/B]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]- [/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=black]ketunia - opłata pierwszego miesiąca[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]- Rodzice Maciusia - bazarek [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]- IVV- 100zł jednorazowo[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]- olena84 - 50zł[/SIZE][/FONT]
- MonAmiPet - 50zł
- Ania102 - 10zł

= [COLOR=red][B]275zł[/B][/COLOR] + opłata za pierwszy miesiąc + coś z bazarku co było

[B][U][I][SIZE=3][COLOR=red]Ok. 565zł miesięczne z jednorazowymi[/COLOR][/SIZE][/I][/U][/B]

[/INDENT]

Posted

[quote name='Javena']Moja deklaracja też już w drodze. Dzis powinny być...TRZYMAJ SIĘ CYKORKU!!!!!!!!![/QUOTE]

bardzo dziękujemy :)

jeszcze "tylko" 60 zł brakuje na stałe....ale wierzę,że sie uda

Posted

[IMG]http://republika.pl/blog_mx_3807267/4859523/tr/nadzieja_matka.jpg[/IMG]
Patrzmy daleko, a nadzieja będzie z nami.
Cykorkowi uda się na pewno dzięki [B]WAM :lol:[/B]

Posted

[B] dziękujemy za wpłaty :loveu::loveu::loveu:[/B]

jolanta08- 30zł
MonAmiPet - 50zł
javena za lipiec i sierpień - 10zł
ania102- 15zł
Radosław D. - 10 zł
paulinken za lipiec - 10 zł

Posted

[IMG]http://www.mikesfreegifs.com/main4/artsycutesy/evening.gif[/IMG]

[COLOR=blue]CYKORKU, dobranoc. Śpij smacznie i...niedługo juz będziesz taki spokojny i bezpieczny ze swoim człowiekiem w domku.[/COLOR]

Posted

czy może ktoś pomóc?

[url]http://www.dogomania.pl/threads/188388-Muszka-i-Murzyn-umar%C5%82-nasz-Pan-a-my-ci%C4%85gle-wiernie-czekamy..-Pom%C3%B3%C5%BCcie-og%C5%82asza%C4%87-[/url]!

Posted

[quote name='ilon_n']Cykuś, śpisz?
jak wygląda stan Twoich deklaracji stałych? nic się nie zmieniło? bo tytuł zamrożony..[/QUOTE]
Witaj nocny marku, ja zaraz zjeżdżam, bo nieco późnawo i nie widzę już monitora.
Stan finansów Cykusia lepszy, ale tytuł wątku rzeczywiscie zamrożony
[IMG]http://tmp1.glitery.pl/obrazki/146/25/1-dobranoc-2731.jpg[/IMG]

Posted

Znalazłam dom dla Cykorka taki na stałe nie tymczasowy, lecz trzeba będzie go dostarczyć do Poznania, czy to możliwe??
Pani ma doświadczenie z pieskami z adopcji, miała ich już bardzo dużo, prawie zawsze staruszki:)
W tej chwili ma w domu 5 kotków, mam nadzieję, że Cykorek się doi nich przekana, a w zamian dostanie piękny dom z ogrodem na swoje ostatnie lata...

Posted

[quote name='MonAmiPet']Znalazłam dom dla Cykorka taki na stałe nie tymczasowy, .[/QUOTE]

:-o:-o:-o [SIZE=3][COLOR=red][B]POWAŻNIE???[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=3][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=black]Skąd znasz tą Panią? Ona wie, że Cykorek sie boi ludzi i nie wiadomo jak z kotami?[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='MonAmiPet']Znalazłam dom dla Cykorka taki na stałe nie tymczasowy, lecz trzeba będzie go dostarczyć do Poznania, czy to możliwe??
Pani ma doświadczenie z pieskami z adopcji, miała ich już bardzo dużo, prawie zawsze staruszki:)
W tej chwili ma w domu 5 kotków, mam nadzieję, że Cykorek się doi nich przekana, a w zamian dostanie piękny dom z ogrodem na swoje ostatnie lata...[/QUOTE]

O matko! Byłoby cudownie!