Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 767
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='LeninL']jeszcze jedno mampytanie : wstep jest płatny?[/quote]
Jeżeli zgłaszasz i będziesz wystawiać pieska, to nie, pokazujesz tylko zgłoszenie jakie ci przyślą z numerkiem startowym :p

Posted

[quote name='Asiaczek']Hohoho, widzę, że coraz więcej psów wystawianych jest w kl. weteranów. Jestem "za".:lol:

Pzdr.[/quote]

zobaczymy tylko czy ta weteranka wstydu swoim zachowaniem nie przyniesie :evil_lol:

[quote name='Biutka']Oczywiście, co ty myślisz ja już odliczam do wystawy a nie :lol::lol:[/quote]

licz, licz :) tylko ja sie jeszcze musze zabrac do roboty i nauczyc ta paskude stania, zeby chociaz minute wytrzymala :evil_lol:

[quote name='agnethka']może zaczepisz o staffiki i nie będziesz się chować jak w Radomiu :eviltong:[/quote]

zaczepie na pewno- tym razem musimy sie wreszcie poznac osobiscie :loveu:

Posted

[quote name='pati1033']zobaczymy tylko czy ta weteranka wstydu swoim zachowaniem nie przyniesie :evil_lol:[/quote]
Zobaczymy czy handlerka wstydu nie przyniesie :evil_lol::eviltong::lol:
[quote name='pati1033']zaczepie na pewno- tym razem musimy sie wreszcie poznac osobiscie :loveu:[/quote]
To pójdę z tobą- w kupie raźniej :lol:

Posted

[quote name='Biutka']
To pójdę z tobą- w kupie raźniej :lol:[/quote]

i tak musisz tam być :eviltong:

[quote name='pati1033']nie no widzisz sama- juz mi Biutka obiecala wspolna wizyte u staffikow :loveu:
wiec uda sie tym razem na pewno :)[/quote]

no..no.. dla Jaśka przyjdziesz :evil_lol:

Posted

[quote name='agnethka']
no..no.. dla Jaśka przyjdziesz :evil_lol:[/quote]

oj tam dla Jasia....
Jasia juz dobrze znam, wiec to tylko taki "dodatek" mily bedzie :evil_lol:
teraz musze Ciebie poznac :loveu:

Posted

[quote name='LeninL']Witam wszystkich

Jestem od nie dawna szczesliwym posiadaczem pieska i mam ogromne pytanko gdzie dokładnie bedzie ta wystawa psow w Warszawie w lipcu?:oops:[/quote]

na stadionie Gwardii przy ul.Racławickiej

Posted

Ciekawe czy przedłużą termin zgłaszania:cool3:

Chciałam sukę zgłosić do championów, ale dyplom dostaniemy (wg. orientacyjnego czasu podanego przez ZG) prawdopodobnie we wtorek. Wczoraj się wahałam co zrobić, bo był to ostatni dzień zgłoszeń. W końcu stanęło na tym, że zgłosiłam dziś rano i liczę, że przedłużą termin, a wtedy też zdąży dojść mój dyplom:evil_lol:

Posted

[quote name='Guciek'][B]Przedłużyli![/B] :multi: Do 24 czerwca, godz. 20:evil_lol:[/quote]

Fajnie,
ale mam pytanie: dostaliście potwierdzenia przyjęcia psów mailem? :roll: Do mnie nic nie doszło...

Posted

[quote name='mortikia']Fajnie,
ale mam pytanie: dostaliście potwierdzenia przyjęcia psów mailem? :roll: Do mnie nic nie doszło...[/QUOTE]

Nie, jeszcze nie, ale pewnie niedługo przyślą, bo zgłaszałam się w sobotę rano ;)

Posted

ale mam pytanie: dostaliście potwierdzenia przyjęcia psów mailem? :roll: Do mnie nic nie doszło...[/quote]
Do mnie też nic nie doszło, ale do mnie miało dojść tylko potwierdzenie przyjęcia do JH, a nie na normalny ring. Mam nadzieję, że zostałam przyjęta.:razz:

Posted

ale mam pytanie: dostaliście potwierdzenia przyjęcia psów mailem? :roll: Do mnie nic nie doszło...[/QUOTE]

Tak, ja dostałam potwierdzenie zgłoszenia meilem. na drugi czy trzeci dzień od wysłania.

Posted

ale mam pytanie: dostaliście potwierdzenia przyjęcia psów mailem? :roll: Do mnie nic nie doszło...[/quote]
Ja zgłaszałam bezpośrednio w Oddziale...

pzdr.

Posted

nie dostałam wszystkich, i tak zgłoszenie wysłane 06.06 potwierdzone 15.06, następne wysłane 12.06 - potwierdzone 17.06. Natomiast zgłoszenia wysłane 18 i 20.06 nie zostały potwierdzone do tej pory :p ale widocznie jeszcze czas :razz: