Biutka Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='LeninL']jeszcze jedno mampytanie : wstep jest płatny?[/quote] Jeżeli zgłaszasz i będziesz wystawiać pieska, to nie, pokazujesz tylko zgłoszenie jakie ci przyślą z numerkiem startowym :p Quote
pati1033 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Asiaczek']Hohoho, widzę, że coraz więcej psów wystawianych jest w kl. weteranów. Jestem "za".:lol: Pzdr.[/quote] zobaczymy tylko czy ta weteranka wstydu swoim zachowaniem nie przyniesie :evil_lol: [quote name='Biutka']Oczywiście, co ty myślisz ja już odliczam do wystawy a nie :lol::lol:[/quote] licz, licz :) tylko ja sie jeszcze musze zabrac do roboty i nauczyc ta paskude stania, zeby chociaz minute wytrzymala :evil_lol: [quote name='agnethka']może zaczepisz o staffiki i nie będziesz się chować jak w Radomiu :eviltong:[/quote] zaczepie na pewno- tym razem musimy sie wreszcie poznac osobiscie :loveu: Quote
Biutka Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='pati1033']zobaczymy tylko czy ta weteranka wstydu swoim zachowaniem nie przyniesie :evil_lol:[/quote] Zobaczymy czy handlerka wstydu nie przyniesie :evil_lol::eviltong::lol: [quote name='pati1033']zaczepie na pewno- tym razem musimy sie wreszcie poznac osobiscie :loveu:[/quote] To pójdę z tobą- w kupie raźniej :lol: Quote
agnethka Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='pati1033'] zaczepie na pewno- tym razem musimy sie wreszcie poznac osobiscie :loveu:[/quote] się okaże :evil_lol: Quote
pati1033 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 nie no widzisz sama- juz mi Biutka obiecala wspolna wizyte u staffikow :loveu: wiec uda sie tym razem na pewno :) Quote
agnethka Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Biutka'] To pójdę z tobą- w kupie raźniej :lol:[/quote] i tak musisz tam być :eviltong: [quote name='pati1033']nie no widzisz sama- juz mi Biutka obiecala wspolna wizyte u staffikow :loveu: wiec uda sie tym razem na pewno :)[/quote] no..no.. dla Jaśka przyjdziesz :evil_lol: Quote
pati1033 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='agnethka'] no..no.. dla Jaśka przyjdziesz :evil_lol:[/quote] oj tam dla Jasia.... Jasia juz dobrze znam, wiec to tylko taki "dodatek" mily bedzie :evil_lol: teraz musze Ciebie poznac :loveu: Quote
Biutka Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='agnethka']i tak musisz tam być :eviltong:[/quote] No muszę, muszę, ale do Ciebie podejść :lol: Quote
M&S Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='LeninL']Witam wszystkich Jestem od nie dawna szczesliwym posiadaczem pieska i mam ogromne pytanko gdzie dokładnie bedzie ta wystawa psow w Warszawie w lipcu?:oops:[/quote] na stadionie Gwardii przy ul.Racławickiej Quote
pati1033 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Biutka']Zobaczymy czy handlerka wstydu nie przyniesie :evil_lol::eviltong::lol: [/quote] takiej mozliwosci to akurat nie ma :mad: :) Quote
Guciek Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Ciekawe czy przedłużą termin zgłaszania:cool3: Chciałam sukę zgłosić do championów, ale dyplom dostaniemy (wg. orientacyjnego czasu podanego przez ZG) prawdopodobnie we wtorek. Wczoraj się wahałam co zrobić, bo był to ostatni dzień zgłoszeń. W końcu stanęło na tym, że zgłosiłam dziś rano i liczę, że przedłużą termin, a wtedy też zdąży dojść mój dyplom:evil_lol: Quote
Guciek Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [B]Przedłużyli![/B] :multi: Do 24 czerwca, godz. 20:evil_lol: Quote
marta_gp Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 tak...ja tu czekam na listę zgłoszonych, a oni przedłużyli :/ Quote
mortikia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='Guciek'][B]Przedłużyli![/B] :multi: Do 24 czerwca, godz. 20:evil_lol:[/quote] Fajnie, ale mam pytanie: dostaliście potwierdzenia przyjęcia psów mailem? :roll: Do mnie nic nie doszło... Quote
Guciek Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='mortikia']Fajnie, ale mam pytanie: dostaliście potwierdzenia przyjęcia psów mailem? :roll: Do mnie nic nie doszło...[/QUOTE] Nie, jeszcze nie, ale pewnie niedługo przyślą, bo zgłaszałam się w sobotę rano ;) Quote
ewka122 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='mortikia']Fajnie, ale mam pytanie: dostaliście potwierdzenia przyjęcia psów mailem? :roll: Do mnie nic nie doszło...[/quote] Do mnie też nic nie doszło, ale do mnie miało dojść tylko potwierdzenie przyjęcia do JH, a nie na normalny ring. Mam nadzieję, że zostałam przyjęta.:razz: Quote
jolkablaszczyk Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='mortikia']Fajnie, ale mam pytanie: dostaliście potwierdzenia przyjęcia psów mailem? :roll: Do mnie nic nie doszło...[/QUOTE] Tak, ja dostałam potwierdzenie zgłoszenia meilem. na drugi czy trzeci dzień od wysłania. Quote
ewka122 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Już mam potwierdzony udział w JH w Warszawie. ;) Quote
Asiaczek Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='mortikia']Fajnie, ale mam pytanie: dostaliście potwierdzenia przyjęcia psów mailem? :roll: Do mnie nic nie doszło...[/quote] Ja zgłaszałam bezpośrednio w Oddziale... pzdr. Quote
AnkaW Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 nie dostałam wszystkich, i tak zgłoszenie wysłane 06.06 potwierdzone 15.06, następne wysłane 12.06 - potwierdzone 17.06. Natomiast zgłoszenia wysłane 18 i 20.06 nie zostały potwierdzone do tej pory :p ale widocznie jeszcze czas :razz: Quote
mortikia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Podobno są problemy z potwierdzeniami :shake: Mam nadzieję, że moje psy zostały przyjęte. Zgłoszenia wysłanie ok tydzień temu... Quote
Pieseczkowo Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 ja dostalam zaraz po tym jak zglosilam psa,napisali,ze pies przyjety i prosza o oplacenie zgloszenia i tyle.;) Quote
wzjoanna Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Sorata']tak...ja tu czekam na listę zgłoszonych, a oni przedłużyli :/[/quote] Dzwoniłam do związku - lista będzie na początku lipca! Quote
Recommended Posts