Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Saga200']Ughh.... może mi się uda przekonać rodziców na wyjazd do Wa-Wy.... :-(
Na młodym Prezenterze, z pewnością bym się pokazała (tyle, że nie ze swoim psem :shake:, chyba, że by Mama wyszła całkiem z wystawy, na BISach w Lublinie w tedy się udało ;]). A z resztą... po co ja wam to piszę, skoro nikogo to ie obchodzi czy jadę, czy nie? :evil_lol:[/quote]
Nie było tak źle. Ale napewno byłoby lepiej, gdyby Twojej mamy nie było chociaż przy tym ringu, na którym jesteś ze swoim psem, bo na BIS-ach prezentowałyście się świetnie. :evil_lol:
Możliwe, że ja też pojadę na tą wystawę, ale tylko na JH i jako widz.
Mam nadzieję, że wszystko się uda z tym wyjazdem.;)

• Replies 767
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agnethka']no to... zgłoszeni - opłaceni :razz:

Asiaczku - będziem się szukać ;) a może ringi blisko będą :cool3:[/quote]
OK. Na pewno się spotkamy. Czy ja Ci dawałam mój nr komórkowy? Jak nie - to wyślę na PW.

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']OK. Na pewno się spotkamy. Czy ja Ci dawałam mój nr komórkowy? Jak nie - to wyślę na PW.

Pzdr.[/quote]

podawałaś ;) ja Tobie na wszelki wypadek mój też dałam ;)

Posted

[quote name='agnethka']no to... zgłoszeni - opłaceni :razz:[/quote]

Możecie liczyć ode mnie na staffikowe fotki, myślę że w pieskach nic nie zaszalejemy :eviltong:

Mp za darmo! :multi::evil_lol:

Posted

[quote name='Biutka']Możecie liczyć ode mnie na staffikowe fotki, myślę że w pieskach nic nie zaszalejemy :eviltong:

Mp za darmo! :multi::evil_lol:[/quote]

będzie Jasiek? :razz:

Posted

ja będę debiutować na tej wystawie jako wystawca ;) Z moim nadpobudliwym wielkim fanem innych psów :shake: więc nie wiem jak będzie z jego zachowaniem, nawet jeśli go porządnie zmęcze fizycznie i psychicznie przed wystawą :eviltong: no ale zobaczymy.... ;)

Posted

[quote name='osobek']Ile kosztuje udział w Parze Hodowlanej?? w zeszlym roku ta konkurencja byla chyba odpłatna, a w tym nie widze zadnej informacji na ten temat[/quote]

Ta konkurencja jest bezpłatna.

Pzdr.

Posted

Drodzy Dogomaniacy.
Ponawiam pytnko?
Czy znajdzie się ktoś chętny na wspolną podróż 12 niedziela?
Poszukuje transportu odemnie z Chrzanowa (trasa A4 pomiędzy Krakowem a Katowicami).Jechała bym z młoda suczką Am-Staffką,bardzo grzeczną,nie konfliktową, która zawsze jezdzi w nogach na kocyku +klatka materialna składa.Wiadomo sprawa że dokładam się do kosztów paliwa.

Chętnych zapraszam do korespondencji na PW.

Pozdrawiam Iwona.

[url=http://www.canossa.prv.pl]++ || Strona hodowli psów rasy American Staffordshire Terrier ||++[/url]

Posted

[quote name='agnethka']super :multi: w końcu go zobaczę ;)[/quote]
Tak, tak będziemy :multi: Mam nadzieję że rozpoczniemy Ch. Pl :cool3:
Tak czy inaczej będziemy we wszystkie dni, jak byście chcieli możecie do nas podejść i zapoznać się z panem Jasiem, nie ma problemu :)

Posted

[quote name='pati1033']ja juz zgloszona- a jako niespodzianka- moja Rakija bedzie miala debiut w weteranach :)
Biutka- szykuj sie, szykuj :loveu:[/quote]

może zaczepisz o staffiki i nie będziesz się chować jak w Radomiu :eviltong:

Posted

[quote name='pati1033']ja juz zgloszona- a jako niespodzianka- moja Rakija bedzie miala debiut w weteranach :)
Biutka- szykuj sie, szykuj :loveu:[/quote]
Hohoho, widzę, że coraz więcej psów wystawianych jest w kl. weteranów. Jestem "za".:lol:

Pzdr.

Posted

Witam wszystkich

Jestem od nie dawna szczesliwym posiadaczem pieska i mam ogromne pytanko gdzie dokładnie bedzie ta wystawa psow w Warszawie w lipcu?:oops:

Posted

Tu znajdziesz wszystko na temat tej wystawy :p

[url=http://www.warszawa.zkwp.pl/oddzialy.php?n=wys_2009_m&oddzial=warszawa]Związek Kynologiczny w Polsce[/url]