ewka122 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='Saga200']Ughh.... może mi się uda przekonać rodziców na wyjazd do Wa-Wy.... :-( Na młodym Prezenterze, z pewnością bym się pokazała (tyle, że nie ze swoim psem :shake:, chyba, że by Mama wyszła całkiem z wystawy, na BISach w Lublinie w tedy się udało ;]). A z resztą... po co ja wam to piszę, skoro nikogo to ie obchodzi czy jadę, czy nie? :evil_lol:[/quote] Nie było tak źle. Ale napewno byłoby lepiej, gdyby Twojej mamy nie było chociaż przy tym ringu, na którym jesteś ze swoim psem, bo na BIS-ach prezentowałyście się świetnie. :evil_lol: Możliwe, że ja też pojadę na tą wystawę, ale tylko na JH i jako widz. Mam nadzieję, że wszystko się uda z tym wyjazdem.;) Quote
agnethka Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 no to... zgłoszeni - opłaceni :razz: Asiaczku - będziem się szukać ;) a może ringi blisko będą :cool3: Quote
Asiaczek Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='agnethka']no to... zgłoszeni - opłaceni :razz: Asiaczku - będziem się szukać ;) a może ringi blisko będą :cool3:[/quote] OK. Na pewno się spotkamy. Czy ja Ci dawałam mój nr komórkowy? Jak nie - to wyślę na PW. Pzdr. Quote
agnethka Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='Asiaczek']OK. Na pewno się spotkamy. Czy ja Ci dawałam mój nr komórkowy? Jak nie - to wyślę na PW. Pzdr.[/quote] podawałaś ;) ja Tobie na wszelki wypadek mój też dałam ;) Quote
Biutka Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='agnethka']no to... zgłoszeni - opłaceni :razz:[/quote] Możecie liczyć ode mnie na staffikowe fotki, myślę że w pieskach nic nie zaszalejemy :eviltong: Mp za darmo! :multi::evil_lol: Quote
agnethka Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Biutka']Możecie liczyć ode mnie na staffikowe fotki, myślę że w pieskach nic nie zaszalejemy :eviltong: Mp za darmo! :multi::evil_lol:[/quote] będzie Jasiek? :razz: Quote
agnethka Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Pieseczkowo']Bedzie Jaśko!!:eviltong:[/quote] super :multi: w końcu go zobaczę ;) Quote
marta_gp Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 ja będę debiutować na tej wystawie jako wystawca ;) Z moim nadpobudliwym wielkim fanem innych psów :shake: więc nie wiem jak będzie z jego zachowaniem, nawet jeśli go porządnie zmęcze fizycznie i psychicznie przed wystawą :eviltong: no ale zobaczymy.... ;) Quote
Coyote Ugly FCI Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 intensywanie mysle ..ma ktos wolne miejsce z okolic rzeszowa na ta wysawe........dokladam sie do kosztów paliwa Quote
osobek Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Ile kosztuje udział w Parze Hodowlanej?? w zeszlym roku ta konkurencja byla chyba odpłatna, a w tym nie widze zadnej informacji na ten temat Quote
Asiaczek Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='osobek']Ile kosztuje udział w Parze Hodowlanej?? w zeszlym roku ta konkurencja byla chyba odpłatna, a w tym nie widze zadnej informacji na ten temat[/quote] Ta konkurencja jest bezpłatna. Pzdr. Quote
canossa Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Drodzy Dogomaniacy. Ponawiam pytnko? Czy znajdzie się ktoś chętny na wspolną podróż 12 niedziela? Poszukuje transportu odemnie z Chrzanowa (trasa A4 pomiędzy Krakowem a Katowicami).Jechała bym z młoda suczką Am-Staffką,bardzo grzeczną,nie konfliktową, która zawsze jezdzi w nogach na kocyku +klatka materialna składa.Wiadomo sprawa że dokładam się do kosztów paliwa. Chętnych zapraszam do korespondencji na PW. Pozdrawiam Iwona. [url=http://www.canossa.prv.pl]++ || Strona hodowli psów rasy American Staffordshire Terrier ||++[/url] Quote
Biutka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='agnethka']super :multi: w końcu go zobaczę ;)[/quote] Tak, tak będziemy :multi: Mam nadzieję że rozpoczniemy Ch. Pl :cool3: Tak czy inaczej będziemy we wszystkie dni, jak byście chcieli możecie do nas podejść i zapoznać się z panem Jasiem, nie ma problemu :) Quote
pati1033 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 ja juz zgloszona- a jako niespodzianka- moja Rakija bedzie miala debiut w weteranach :) Biutka- szykuj sie, szykuj :loveu: Quote
agnethka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='pati1033']ja juz zgloszona- a jako niespodzianka- moja Rakija bedzie miala debiut w weteranach :) Biutka- szykuj sie, szykuj :loveu:[/quote] może zaczepisz o staffiki i nie będziesz się chować jak w Radomiu :eviltong: Quote
Asiaczek Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='pati1033']ja juz zgloszona- a jako niespodzianka- moja Rakija bedzie miala debiut w weteranach :) Biutka- szykuj sie, szykuj :loveu:[/quote] Hohoho, widzę, że coraz więcej psów wystawianych jest w kl. weteranów. Jestem "za".:lol: Pzdr. Quote
Biutka Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='pati1033']Biutka- szykuj sie, szykuj :loveu:[/quote] Oczywiście, co ty myślisz ja już odliczam do wystawy a nie :lol::lol: Quote
LeninL Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Witam wszystkich Jestem od nie dawna szczesliwym posiadaczem pieska i mam ogromne pytanko gdzie dokładnie bedzie ta wystawa psow w Warszawie w lipcu?:oops: Quote
cawir Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Tu znajdziesz wszystko na temat tej wystawy :p [url=http://www.warszawa.zkwp.pl/oddzialy.php?n=wys_2009_m&oddzial=warszawa]Związek Kynologiczny w Polsce[/url] Quote
Recommended Posts