wobie Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Moje imiona piesków: dżegier, nuka, żabka, koncita, lala, rudzielec, mika, matylda, niunia, diana, cygan, dino, Quote
Monia70 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 A moje dzieci ;) to : Zdrobnienia od tych imion(i ich samych) są przerózne :lol: Dżeki Korin Tosia Malina Kefir(kocur) I za Tęczowym Mostem : Mela:loveu: Ogryzek(kocur) Zenek(kocur) Maks Majka Quote
Tigress Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 A kolega nazywa się FOCUS Imie zdobył cztery dni temu gdy przyjechał z przytuliska i wysiadając z samochodu pierwsze co zalatwił było obsiusianie obu przednich kół samochodu którym jechał , własnie forda focusa:) No i zostało Focus:) Quote
Rybc!a Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Moja córeczka nazywa się Zuzia. Mówimy do niej ( po przyjacielsku) : Zuzia, kochanie, Duduś, Stokrotka, Zunia, Zuzulek. W stanie neutralnym: Zuzka, a w stanie wściekłym: idiotko, bura suko, głupi kundlu , brzydka jędzo, wstrętny sierściuchu, brzydula. Oczywiście stan wściekłości to żarty. To dla śmiechu czasem tak na nią mówię. Quote
naomi1991 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Moja psina ma na imię Kama. Dla przyjaciól Kamuś, Kamula, Kamusia, Kamyczek, Kamcia :lol: Quote
Kamyczek87 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Mandarrina jak ładnie,moja imienniczka:loveu: .Mój pies ma na imie Tropik,a zwą go Tropol,Tropcia,Tropinek,Drobinek;) ,Głupol:eviltong: ,Niunio,debilu jeden;) ,mój kolega mówi na niego Kacper,nie wiem czemu.:razz: Quote
Bewarka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [LEFT][quote name='justys95'] Mój ś.p. pies nazywał sie Pluto a teraz mam suczke o imieniu Nika. Ja mowie tez na nią: Nikulcowa, Nikusia, Nikita, Niki, Głuptas, Głuptasek itp.(zdjęcie obok);)[/quote] A i jeszcze zapomniałam: tata mówi na nią Suczka lub Sucka a moja koleżnka Grzechotka :evil_lol: [/LEFT] Quote
anka11 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 a moja Sonia, Sunia, Sonka, Soniusia, Sonusia :P albo pies- tata tak mowi czasami :P Quote
Xiara Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Mój pies ma na imię Dżeki, natomiast mówimy też do niego: W stanie przyjacielskim - Dżekuś, Dżekula, Dżekiś, Dżeniuś, Fomik :lol: , Dzikuś, i wiele innych ;) Stan neutralny - Dżeki, Dżek, Dziki, Zdzisław (tak go nazwał mój kolega), Wiewiór (już nawet nie pamiętam skąd się to wzięło, bo wiewiórki to on raczej nie przypomina :lol:) Stan wściekły - Głupek, Idź Stąd, Spadaj, Kundel Quote
Marlena:) Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Mam dwa pieski...Jeden to Speace[spaj]..wołam na niego Spajki,Spajk,Spajkuś,niedobry piesek,hultaj itp:lol: Drugi z moich psiaków to Toffi...wołam na niego:Tofik,Diablo,Mały,tchórz,złośnik,niedobry piesek...itp:eviltong: ... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Widziałam też psiaka-suczkę o imieniu Kulfon...:lol: :lol: Quote
Bewarka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='Marlena:)']Mam dwa pieski...Jeden to Speace[spaj]..wołam na niego Spajki,Spajk,Spajkuś,niedobry piesek,hultaj itp:lol: Drugi z moich psiaków to Toffi...wołam na niego:Tofik,Diablo,Mały,tchórz,złośnik,niedobry piesek...itp:eviltong: ... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Widziałam też psiaka-suczkę o imieniu Kulfon...:lol: :lol:[/QUOTE] Fajne imionka ;)...a masz ich zdjęcia? Quote
Lidan Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Obecna suczka wabi się Gapa (Gapcia, Gapunia, Gapciuś) Pierwszym moim psem był kundelek, już nieżyjąca Psotka. Rok po jej przybyciu mama kupiła owczarka niemieckiego Elzę. Później mieszkałam jeszcze przez jakiś czas z cudnym rottwailerem Atosem (pies mojej mamy) na którego do tej pory wołamy przeważnie Tosiu czasem Tufa :lol: Quote
Atena Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Obecny kundelek nazywa się Oliver. Poprzednie to Jordan (czyt. Dżordan), Roki, Aza, Hektor, Hektor 2, i Czika :) A taki pseudo kaukaz który wątpie by wogóle nim był, nazywał sie Max :) Quote
Alynkaaa Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [SIZE=3][COLOR=Red][B]a moja cooorcia ma na imie Figa ale mowie na nia zazwyczaj faflak ,fuga, fifi ,fidel, marszczak,<bo sie marszczy. fita ,maluta <bo jest malutka>,fasolka, a czasem mowie do niej tak ze az sama sie dziwie sobie z kad ja takie slowo znalazlam:):eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Xiara Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Alynkaaa'][B][SIZE=3][COLOR=red]a czasem mowie do niej tak ze az sama sie dziwie sobie z kad ja takie slowo znalazlam:):eviltong::eviltong::eviltong:[/COLOR][/SIZE][/B][/quote] To tak jak ja :evil_lol: Quote
Marzenuś Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Ja mam Żabcię i Dorcię. Wkrótce dołączy jeszcze Buster :) Quote
czarekk Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 mój pies ma na imie: czika. zdrobnienia:czikunia, czikus, czikula, czikusia:lol: Quote
Marzenuś Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 mam dylemat... Czy do moskiewskiego bardziej pasuje Tyson czy Buster? Quote
kinga&marian Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [COLOR=black]Moje słonko ma dwa imiona(jak prawdziwy arystokrata)- Puchatek Marian, tak też pisze w jego książeczce :lol: [/COLOR] Quote
Bewarka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='kinga&marian'][COLOR=black]Moje słonko ma dwa imiona(jak prawdziwy arystokrata)- Puchatek Marian, tak też pisze w jego książeczce :lol: [/COLOR][/QUOTE] Fajne imionka :eviltong: Quote
haker11 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 A moje maja na imie: 1) [B]Haker[/B] (w domu zwany Hakiem Hamusiem i Hamiltonem):p 2) [B]Psotka[/B] (w domu zwana Psot Psotelda Psotunia):p 3) [B]Apis[/B] (Dogue de Bordeaux w domu zwany Apoloniusz Apsioł Pysio):p Quote
Bewarka Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='haker11']A moje maja na imie: 1) [B]Haker[/B] (w domu zwany Hakiem Hamusiem i Hamiltonem):p 2) [B]Psotka[/B] (w domu zwana Psot Psotelda Psotunia):p 3) [B]Apis[/B] (Dogue de Bordeaux w domu zwany Apoloniusz Apsioł Pysio):p[/QUOTE] fajnie wymyślone :D a dlaczego twój Nick jest tylko z jednym pieskiem? :) Quote
haker11 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Poniewaz z Hakerem czuje sie najbardziej zwiazana i on ze mna tez!!!:loveu: Quote
Recommended Posts