Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agat21 napisał(a):
Czy ona w te mrozy nie marznie? Sierść ma niezbyt długą.. Bidula :-(

marznie i to bardzo, niby jest w budynku, ale tam temperatura jest nie wiele wyższa niż na zewnątrz, mi nogi zamarzają jak jestem w budynku, ona jest ruchliwa i ciągle skacze także troszkę się ogrzewa i nie drży, ale inne psy cały czas się trzęsą :-(

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobrze, że dziś trochę mniejszy mróz.
Czy ona jest zgodną psinką, czy lubi zaczepki?

ale nadal zimno, strasznie zimno, mój pies po 5 min podskakuje bo łapy mu przymarzają, a co dopiero te biedaki w schronisku, i biedna Niunia :-(

Ona w ogóle nie zwraca uwagi na psy, tzn. przywita się ładnie, ale gdy ktoś wejdzie do budynku to interesuje się tylko nim, nie patrzy w ogóle na inne psy, także trudno powiedzieć co robi jak ludzi nie ma, ale raczej jest przyjazna, nie było żadnych spięć ;)

Posted

agat21 napisał(a):
To fajnie, że suńka jest przyjazna. To duży argument dla tych, którzy mają już zwierzaki i myślą ewentualnie o następnym..

ona z charakteru jest bardzo sympatyczna, łagodna i towarzyska, odrobinę może za ruchliwa, ale ona chce koniecznie zwrócić na siepię uwagę i być jak najdalej od schroniska :-( ale przez łapkę bardzo marnieją szanse na dom :placz:

Posted

Sluchajcie musimy podjąc decyzję co robimy dalej z sunią, to tak nie moze byc.Na moim koncie są jeszcze pieniazki ktore zostały z Plamki około 300 zł nie pamietam musze zajzec w rachunlki. Co z tą jej łapką?

Posted

Łapka nie jest operacyjna niestety, tzn. jest możliwa operacja kosmetyczna, która kosztuje bardzo dużo i niesie ze sobą ogromne ryzyko :roll: sunia może po operacji być w jeszcze gorszym stanie niż teraz :-( więc myślę że lepiej będzie zostawić nogę taką jaka jest, zwłaszcza że psu ona nie przeszkadza i nie sprawia bólu.
Niestety noga zmniejsza szanse adopcji, więc dobrze by było zorganizować coś takiego jak dla Plamki, tzn. wysterylizować ją i uzbierać pieniądze na płatny DT, później szukać domu, bo wątpię że ktoś ją zechce zza krat :-(
Jak myślcie?

Posted

smallpati napisał(a):
Łapka nie jest operacyjna niestety, tzn. jest możliwa operacja kosmetyczna, która kosztuje bardzo dużo i niesie ze sobą ogromne ryzyko :roll: sunia może po operacji być w jeszcze gorszym stanie niż teraz :-( więc myślę że lepiej będzie zostawić nogę taką jaka jest, zwłaszcza że psu ona nie przeszkadza i nie sprawia bólu.
Niestety noga zmniejsza szanse adopcji, więc dobrze by było zorganizować coś takiego jak dla Plamki, tzn. wysterylizować ją i uzbierać pieniądze na płatny DT, później szukać domu, bo wątpię że ktoś ją zechce zza krat :-(
Jak myślcie?

Ja jestem jak najbardziej za...nie można jej tak zostawić,w schronisku nikt jej nie zaadoptuje,bo mają do wyboru piękne,małe,młode i sprawne psy...
Jaaga znalazła dom dla suni z taką samą wadą...

Posted

Pieniązki na sterylkę są i jeszcze troszkę zostanie, teraz trzeba poszukac jakiegos odpowiedniego DT ktory tez pomoze szukac domku a nie tylko bedzie zbijał kasę.

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Ja jestem jak najbardziej za...nie można jej tak zostawić,w schronisku nikt jej nie zaadoptuje,bo mają do wyboru piękne,małe,młode i sprawne psy...
Jaaga znalazła dom dla suni z taką samą wadą...

wiem właśnie, trzeba ją zabrać stamtąd :roll:
Może ona pomoże nam szukać domu i dla tej małej, skoro udało jej się już znaleźć dom dla psiaka z tamtą wadą?

Pieniązki na sterylkę są i jeszcze troszkę zostanie, teraz trzeba poszukac jakiegos odpowiedniego DT ktory tez pomoze szukac domku a nie tylko bedzie zbijał kasę.

Tak wiem, fajnie jakby w ogóle znalazł się dom nie płatny. Kurcze, mało osób odwiedza wątek niestety :shake:

Posted

Kurcze, mało osób odwiedza wątek niestety :shake:

Wielka szkoda,bo jest bardzo ładna a w DT na pewno jeszcze wypięknieje.:lol:

"" rel="external nofollow noopener">

Posted

Zawsze większe szanse na dom,kiedy pies jest w DT...tamta sunia miała zostać uśpiona,ale Jaaga zabrała,wyleczyla i znalazła super domek...Gdyby Zgrozia była w schronisku,to wiecie jaki los by ją czekał...nawet gdyby nie została uśpiona,to kto by chciał takiego psa?:(

w górę malutka...