NightQueen Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 słuchajcie, poróbcie zdjęcia tego co macie na bazarek, opiszcie to i podeślijcie do mnie na Pw, jak będę miała już wszystko to zrobię bazarek, ok? chyba że ktoś inny chce się tym zając? Quote
NightQueen Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Brysio dziękuje za zdjęcia i rzeczy na bazarek :loveu: Dziewczyny możecie posłać mi zdjęcia tego co wam nie potrzebne już jest? Quote
ab-agnieszka Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Cioteczki kochane wejsc na allegro moim 869 ani jednej osoby obserwujacej:-( Broszek zdjec zrobic nie moge chwilowo ale moge podeslac je do Brysio moze ona zrobi. Przechodze bardzo ciezki okres teraz smierc mojej babci ktora byla dla mnie bardzo wazna osoba prosze o zrozumienie:-(:-(:-( Quote
Brysio Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 jasne jasne ja jestem ciagle w domu, wiec mozemy sie dogadac jakos;) albo nawet jak bede w miescie tez moge podskoczyc:) Quote
ab-agnieszka Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Brysio mnie nie ma w pracy ale jezdze ciagle cos zalatwiac wiec zadzwonie i Ci przywioze. Moze uda mi sie jutro bo w piatek napewno nie dam rady. Quote
ab-agnieszka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Za godzine konczy sie aukcja allegro wejsc na strone 2055 masakra nikt o nia nie pyta:-( Oczywiscie aukcje wystawie ponownie. Quote
Brysio Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Boze dlaczego:(:( tak nic nie wskuramy:( trzeba znalesc DT Quote
Brysio Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Dziewczyny dobra wiadomosc!!! czekamy w kolejce do DT, jak tylko Pani wyadoptuje swoich podopiecznych to Sunia trafi na ich miejsce ale bedzie potrzebna kasa. Czesc juz mamy ale na wszelki wypadek musimy ruszyc z bazarkami itp juz teraz!! Mysle, ze trzeba bedzie tez zbierac na sterylke;) Quote
Brysio Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Bazarek dla SUni!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/f99/mega-bazarek-dla-suni-z-powykrecana-lapka-do-5-marca-131684/ Quote
Brysio Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 i drugi bazarek dla Suni www.dogomania.pl/forum/f99/kosmetyki-gadzety-dal-suni-z-oswiecimia-do-8-marca-131817/#post11813748 co u niej słychac? czemu tu tak cicho? czy nikt tu nie zagląda??? Quote
jusstyna85 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 nikt sie sunią nie interesuje...:( Quote
NightQueen Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Mam wieści, przed chwilka dzwoniła do mnie pani w sprawie Niuńki :cool3: Powiedziała ze jej koleżanka jest zainteresowana (jutro ma mi dać znać czy na 100%) jej adopcją, ale ona ją zabierze do Niemiec, są tylko dwa ale, pierwsze to że musielibyśmy małą dowieść do Wrocławia, bo stamtąd by ja zabrali do Niemiec, a dwa to że trzeba ja zaczipowac i wyrobić paszport żeby mogła wyjechać. Pieniądze te które są nazbierana były by prawie na chip i paszport, no i ewentualny dojazd do Wrocławia, jutro będzie dzwonić i mi powie czy jest pewna ta pani i czy bierze mała, to było by super, bo nikt inny się nią nie interesuje, a tak miała by szansę na domek. Chip i paszport mały problem, tylko ten dojazd, trzeba coś wymyślic. Czy ktoś z was robi kursy Oświęcim- Wrocław, albo chociaż Kraków- Wrocław? bo do Krk moge ją sama dowieźc Quote
Brysio Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Mysle, ze z dojazdem nie bedzie problemu!!!! W ostatecznosci ja pojade:) Quote
NightQueen Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 jusstyna85 napisał(a):Jaka to Fundacja? to chyba prywatna osoba ;) Brysio czyli w ostateczności mogę na ciebie liczyć :cool3::loveu: Quote
jusstyna85 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 smallpati napisał(a):to chyba prywatna osoba ;) Brysio czyli w ostateczności mogę na ciebie liczyć :cool3::loveu: dopytaj dokładnie... Quote
Brysio Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 zalezyjaki to bedzie dzien i pora i czy ojciec nie bedzie na delegacji zobaczymy, a kiedy ona chce wyjechac? Quote
NightQueen Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Brysio napisał(a):zalezyjaki to bedzie dzien i pora i czy ojciec nie bedzie na delegacji zobaczymy, a kiedy ona chce wyjechac? póki co nic nie wiem, jutro ma mi zadzwonić czy bierze ją czy nie, więc jutro się okaże, ma dzwonić ok 12, 13 ale dam wam znać później, bo mnie nie będzie w domu ;) Wszystko jutro wypytam, dziś z nią chwilę rozmawiałam bo jej się spieszyło, ale to raczej nie fundacja, jej znajoma po prostu wypatrzyła ją i poprosiła ta panią żeby zadzwoniła i się dowiedziała wszystkiego, okaże się wszystko jutro, ale trzymajcie mocno kciuki, w Ośw. w schronie przybyło strasznie dużo psów i miejsc brakuje, psy są na łańcuchach na zewnątrz :placz: Quote
ab-agnieszka Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Byloby to optymalne wyjscie. Niemcy uwielbiaja zwierzeta i maja na ich punkcie bzika a juz jakis schorowane to dopiero. Quote
Recommended Posts