NightQueen Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 [quote name='Brysio']tu np jest do kupienia komplet za niecałe 10 zł;) mozemy zrobic prezent dla Schroniska;) i kupic pare sztuk;) www.allegro.pl/item569446665_super_mocny_komplet_obroza_smycz_kolory_25.html#gallery w Oświęcimiu nie potrzeba na razie smyczy bo ja zrobiłam im paczkę i nakupiłam kilkanaście ostatnio, także na razie mają dość :p za to potrzebują innych rzeczy, ale na razie zostawmy może te pieniądze na innego psiaka jakby był potrzebny transport czy coś Trzymam kciuki, miłej drogi wam życzę, koniecznie zdaj relację jak wrócisz :p Quote
Brysio Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 wrociłam około 13:30:) Sunia była bardzo grzeczna;) cała drogę lezała sobie z tyłu. Pan, ktory ją odebrał był bardzo miły, kupił mi czekoladę hehe. Jak przyjechał z Niuńką do domu od razu zadzwonił i powiedział, ze dojechali i wszystko jest ok;) dał mi swoją zonę do telefonu, ktora ciagle dziekowała, opowiadała jaka sunia jest piękna i grzeczna i kochana, ze ciagle chodzi za jej męzem i nie daje mu spokoju;) pytała co ma jej dac jesc bo ugotowała serduszka i indyczka i co lepiej bedzie jej smakowała hehe;) Mysle, ze Sunia trafiła w dobre ręce. Nie rozpaczała za mną, była troszke przestraszona ale poszła z panem i szybko rozsiadła sie w tyle w jego aucie;) Quote
NightQueen Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 to super, cieszę się bardzo :loveu: Niunia zasługuje na wszystko co najlepsze ;) Wiesz co śmieszniejsze, tyle w schronisku była i nikt się nie interesował a gdy pojechała już z tobą to napisali do mnie ludzie z pytaniem czy mogą ją adoptować :evil_lol: Quote
Brysio Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 ciuuu ale jaja heheh moze Sarenke wcisniesz heeeh ona ma juz 2 bserwatorow na alegro Quote
ab-agnieszka Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Dziwczyny jestescie wielkie:loveu: U mnie jest podobnie jak znalazlam Ajsi dom to mialam pelno telefonow w jej sprawie:lol: Quote
Brysio Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 cos mi sie dzieje z klawioatura;/ m,usze ją dokdnie wyczscic jutro;/ Quote
NightQueen Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Brysio napisał(a):ciuuu ale jaja heheh moze Sarenke wcisniesz heeeh ona ma juz 2 bserwatorow na alegro no właśnie posłałam im ją :evil_lol: Ciekawe jak tam Niunia i podróż do Niemiec :p Quote
Brysio Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Masz moze maila od tej babki z Niemiec? zeby nam dała znac co i jak i oczywiście zdięcia posłała Quote
NightQueen Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Brysio napisał(a):Masz moze maila od tej babki z Niemiec? zeby nam dała znac co i jak i oczywiście zdięcia posłała no właśnie cisza jest jak na razie, myślałam że tobie zadzwonili czy coś :roll: może jeszcze nie dojechali, napisze do niej maila i poczekam aż odpisze ;) Quote
ab-agnieszka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Musicie troszeczke poczekac. Babka napewno sie odezwie. Quote
Brysio Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 zaczynam sie martwic;/ czy ta babka odpisała juz na maila? ja jej napisałam dzis sms i tez mi nie odpisała... Quote
NightQueen Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Brysio napisał(a):zaczynam sie martwic;/ czy ta babka odpisała juz na maila? ja jej napisałam dzis sms i tez mi nie odpisała... mi napisała ostatnio że coś się przeciąga ale jak tylko sunia dojedzie do Niemiec to napiszą mi maila, póki co nic nie dostałam Quote
Brysio Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 czyli jakis odzew był tak? chociaz tyle... ale co się przeciąga? wyjazd? czy sama droga czy co? Quote
NightQueen Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Brysio napisał(a):czyli jakis odzew był tak? chociaz tyle... ale co się przeciąga? wyjazd? czy sama droga czy co? przeciąga się wyjazd, nie wiem czy już pojechała czy nie, ale napisali że dadzą mi znać jak dojadą, więc póki co czekam. Quote
NightQueen Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Dzwoniła właśnie do mnie pani która się zajmowała adopcją, sunia dojechała, jej właścicielka pani Claudia jest nią zauroczona :loveu::multi: wszystko przebiegło bez problemów, sunia jest grzeczna ;) zdjęcia wkrótce mi poślą :loveu: pani Claudia przesyła też pieniądze na schronisko, także możemy dalej ratować biedy :p jedna biedula jest już bezpieczna :multi::multi::multi: dziękuje za pomoc Jagoda :loveu::loveu: Quote
Brysio Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Cudowne wiesci!!!!:sweetCyb::sweetCyb: :bigcool::bigcool: :jumpie::jumpie: Quote
Brysio Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 a własnie rozliczenie z bazarku;) wiec tak z jednego: 84 zł z drugiego: 42zł razem 126;) na benzyne wydałam Gliwice- Oświęcim 30 zł Gliwice Wrocław 100 zł razem 130 zł wiec kwota z bazarku poszła na dowiezienie Suni;) Pati ile jeszcze zostało z Plamki? Quote
Talia Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Cudowne wieści:multi::multi::multi: Smallpati, chyba czas usunąć banner z podpisu ;) Quote
NightQueen Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Talia. napisał(a):Cudowne wieści:multi::multi::multi: Smallpati, chyba czas usunąć banner z podpisu ;) wiem, wiem juz baner usuwam :p Quote
Recommended Posts