Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

smallpati napisał(a):
nic dziś nie załatwiliśmy, bo potrzebne były dane właścicielki a to mogłam dostać tylko mailem, którego dostałam dopiero przed chwilką :roll: jutro rano ją zabiorą do weta

No to trzymam kciuki zeby jutro wszystko poszło dobrze.

Posted

ufff bo juz zaczynałam się stresowac, zacznijmy szukac transportu do Wrocka na 4 marca? ze mna nie wiadomo.. tato zmienia prace a auto było firmowe, wszystko wyjasni sie na dniach wiec lepiej sie zabezpieczyc

Posted

Brysio napisał(a):
ufff bo juz zaczynałam się stresowac, zacznijmy szukac transportu do Wrocka na 4 marca? ze mna nie wiadomo.. tato zmienia prace a auto było firmowe, wszystko wyjasni sie na dniach wiec lepiej sie zabezpieczyc

SZUKAMY TRANSPORTU !!!

tak musi być na 4 marca, bo 5 do Niemiec już jadą, mam numer do pani która będzie sunie transportować

Powiedzcie mi w czym ona ma być przewieziona? w torbie, ma być przypięta psami? w klatce? bo będzie to trzeba kopic, ale koszt pokryje już ta pani ;)

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Kiedy Schronisko wystawia paszport i czip,to pisze go na siebie.Podpisuje umowe z osobą z Niemiec i tym sposobem łatwiej jest...

bez sensu bo jak pies się zgubi czy coś to gdzie będą go szukać? w Oświęcimiu? W ogóle to chip jest troszkę śmieszny, u nas go odczytają ale czy w Niemczech mają te same czytniki?

Posted

[quote name='ab-agnieszka']No to super ze wszystko sie poukladalo. Trzeba zerknac na transportowym moze ktos jedzie.
koniecznie trzeba cos znaleźć, ja mogę ją dowieśc do Krakowa ewentualnie, ale z Krk do Wrocławia już trzeba coś znaleźc

Także

SZUKAMY TRANSPORTU OŚWIĘCIM-WROCŁAW, BĄDŹ KRAKÓW-WROCŁAW, NA 4 MARCA PIES MUSI BYĆ WE WROCŁAWIU !!!

Posted

Brysio napisał(a):
teraz gadałam z ojcem, auto mamy do 10 marca, jesli nie bedziue miał zadnej delegacji tego 4 to bede miec auto

to fajnie by było, ale kiedy będzie wiedział czy ma delegacje czy nie, bo musimy miec coś w zastępstwie jakby co

Posted

kurcze i to jest własnie to, ze on nawet z dnia nadzien;/ ale mysle, ze w pon najdalej wt bedzie wiedział. Jest jeszcze taka opcja bo on jedzie prawdopodobnie we wtorek do Zielonej Gory a to jest po drodze przez Wrocław. Pogadam z nim wieczorem bo teraz jest jakis zgryzliwy:evil_lol:

Posted

tzn jak ja bym jechała to nie potrzebuje transportera bo zawsze ktos ze mna jedzie ale jesli ktos inny to taki plastikowy chyba, nie wiem, ja nigdy nie uzywałam transportera..

Posted

kurcze jak mam jechac w czwartek to musi mi ja ktos w srode przywiesc, niestety moj staruszek jest w srode w wawie wiec ja nie mam szans na auto a oswiecim i wrocek to 2 rozne strony;/

Posted

Brysio napisał(a):
kurcze jak mam jechac w czwartek to musi mi ja ktos w srode przywiesc, niestety moj staruszek jest w srode w wawie wiec ja nie mam szans na auto a oswiecim i wrocek to 2 rozne strony;/

ja w poniedziałek jadę ze szczeniakiem do Krakowa autobusem, mogę ewentualnie pojechać we wtorek do Katowic na dworzec (tylko nie wiem gdzie to bo w życiu tam nie byłam :evil_lol:) i byś ją musiała już z dworca odebrać :p mogła by jak coś przenocować jeden dzień u ciebie?

Posted

no mysle, ze by sie dało, moze namowie mojego bartka zeby ze mna podjechał ale to w srode tak kolo 17? bo w czwartek ma byc we Wrocku tak? a ta Pani jest juz na milion procent zdecydowana? zeby nnie bylo tak ze my psa zawieziemy i z nim zostaniemy heh