NightQueen Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 nic dziś nie załatwiliśmy, bo potrzebne były dane właścicielki a to mogłam dostać tylko mailem, którego dostałam dopiero przed chwilką :roll: jutro rano ją zabiorą do weta Quote
Talia Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 smallpati napisał(a):nic dziś nie załatwiliśmy, bo potrzebne były dane właścicielki a to mogłam dostać tylko mailem, którego dostałam dopiero przed chwilką :roll: jutro rano ją zabiorą do weta No to trzymam kciuki zeby jutro wszystko poszło dobrze. Quote
Talia Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Jest tu kto? smallpati, proszę cie napisz coś, bo już się niecierpliwię. Quote
NightQueen Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 dobra jestem ;) Załatwiamy wszystko, okazało się że brakuje nam nr pesel i czekam na maila od tej pani :p ale jesteśmy na dobrej drodze Quote
Brysio Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 jeszcze nic nie wiadomo, Pati mi pisała, ze jak cos sie dowie zaraz napisze, na razie ma zamęt. Quote
NightQueen Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 ja sama się zaczynam denerwować, brakuje nam wciąż nr. pesel, pisałam już kilka maili do tej pani i ciągle cisza, boje się ze nie zdążymy :roll: Quote
Brysio Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 ufff bo juz zaczynałam się stresowac, zacznijmy szukac transportu do Wrocka na 4 marca? ze mna nie wiadomo.. tato zmienia prace a auto było firmowe, wszystko wyjasni sie na dniach wiec lepiej sie zabezpieczyc Quote
NightQueen Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Brysio napisał(a):ufff bo juz zaczynałam się stresowac, zacznijmy szukac transportu do Wrocka na 4 marca? ze mna nie wiadomo.. tato zmienia prace a auto było firmowe, wszystko wyjasni sie na dniach wiec lepiej sie zabezpieczyc SZUKAMY TRANSPORTU !!! tak musi być na 4 marca, bo 5 do Niemiec już jadą, mam numer do pani która będzie sunie transportować Powiedzcie mi w czym ona ma być przewieziona? w torbie, ma być przypięta psami? w klatce? bo będzie to trzeba kopic, ale koszt pokryje już ta pani ;) Quote
ab-agnieszka Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 No to super ze wszystko sie poukladalo. Trzeba zerknac na transportowym moze ktos jedzie. Quote
NightQueen Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 jusstyna85 napisał(a):Kiedy Schronisko wystawia paszport i czip,to pisze go na siebie.Podpisuje umowe z osobą z Niemiec i tym sposobem łatwiej jest... bez sensu bo jak pies się zgubi czy coś to gdzie będą go szukać? w Oświęcimiu? W ogóle to chip jest troszkę śmieszny, u nas go odczytają ale czy w Niemczech mają te same czytniki? Quote
NightQueen Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='ab-agnieszka']No to super ze wszystko sie poukladalo. Trzeba zerknac na transportowym moze ktos jedzie. koniecznie trzeba cos znaleźć, ja mogę ją dowieśc do Krakowa ewentualnie, ale z Krk do Wrocławia już trzeba coś znaleźc Także SZUKAMY TRANSPORTU OŚWIĘCIM-WROCŁAW, BĄDŹ KRAKÓW-WROCŁAW, NA 4 MARCA PIES MUSI BYĆ WE WROCŁAWIU !!! Quote
jusstyna85 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Kiedy Schronisko wystawia paszport i czip,to pisze go na siebie.Podpisuje umowe z osobą z Niemiec i tym sposobem łatwiej jest... Quote
Brysio Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 teraz gadałam z ojcem, auto mamy do 10 marca, jesli nie bedziue miał zadnej delegacji tego 4 to bede miec auto Quote
NightQueen Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Brysio napisał(a):teraz gadałam z ojcem, auto mamy do 10 marca, jesli nie bedziue miał zadnej delegacji tego 4 to bede miec auto to fajnie by było, ale kiedy będzie wiedział czy ma delegacje czy nie, bo musimy miec coś w zastępstwie jakby co Quote
Brysio Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 kurcze i to jest własnie to, ze on nawet z dnia nadzien;/ ale mysle, ze w pon najdalej wt bedzie wiedział. Jest jeszcze taka opcja bo on jedzie prawdopodobnie we wtorek do Zielonej Gory a to jest po drodze przez Wrocław. Pogadam z nim wieczorem bo teraz jest jakis zgryzliwy:evil_lol: Quote
NightQueen Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 oo tak też było by fajnie, bo nie trzeba by było robić dwóch kursów ;) Powiedźcie mi jeszcze co z tą klatką czy transporterem? jaki jest potrzebny? Quote
Brysio Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 tzn jak ja bym jechała to nie potrzebuje transportera bo zawsze ktos ze mna jedzie ale jesli ktos inny to taki plastikowy chyba, nie wiem, ja nigdy nie uzywałam transportera.. Quote
NightQueen Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 tak wiem, chodzi mi raczej o transport PL-Niemcy, potrzeba transporter czy nie? nie mam pojęcia Quote
ab-agnieszka Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Ja jutro rano jade do Bogatyni bede przejezdzala kolo Wroclawia gdzie zabieram jeszcze jednego psa. Quote
Brysio Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 kurcze jak mam jechac w czwartek to musi mi ja ktos w srode przywiesc, niestety moj staruszek jest w srode w wawie wiec ja nie mam szans na auto a oswiecim i wrocek to 2 rozne strony;/ Quote
NightQueen Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Brysio napisał(a):kurcze jak mam jechac w czwartek to musi mi ja ktos w srode przywiesc, niestety moj staruszek jest w srode w wawie wiec ja nie mam szans na auto a oswiecim i wrocek to 2 rozne strony;/ ja w poniedziałek jadę ze szczeniakiem do Krakowa autobusem, mogę ewentualnie pojechać we wtorek do Katowic na dworzec (tylko nie wiem gdzie to bo w życiu tam nie byłam :evil_lol:) i byś ją musiała już z dworca odebrać :p mogła by jak coś przenocować jeden dzień u ciebie? Quote
Brysio Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 no mysle, ze by sie dało, moze namowie mojego bartka zeby ze mna podjechał ale to w srode tak kolo 17? bo w czwartek ma byc we Wrocku tak? a ta Pani jest juz na milion procent zdecydowana? zeby nnie bylo tak ze my psa zawieziemy i z nim zostaniemy heh Quote
Recommended Posts