Tola Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Kolejny szczeniak wyrzucony na ulicę:placz: Melisa to śliczna puchata sunia. Wygląda jak duża pluszowa zabawka. Ktoś kto ją wziął parę miesięcy temu do domu na pewno zauroczony był jej urodą. Ale Melisa to nie pluszak; chociaż tak została potraktowana. Parę dni temu została wyrzucona na ruchliwą ulicę w centrum Zamościa. Przerażony szczeniak biegał jak oszalały miedzy samochodami; to cud, że jeszcze żyje. Takie miotające się między autami maleństwo zobaczyła z okna swojej pracy jedna z naszych wolontariuszek i natychmiast zareagowała. Nie było to łatwe, bo sunia w szoku nie rozumiała, że chce się jej pomóc. W tej chwili trzymamy sunę w wolnej budzie, ale nie może przecież zostać tu długo sama. Melisa potrzebuje domu i kogoś, kto ją pokocha. Czy znajdzie się u kogoś miejsce dla tej ślicznej puchatej suni? Potrzebny DS lub chociaż tymczas!!! Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu suni. Meliska po tym co przeszła jest bardzo płochliwa, chowa się natychmiast po zobaczeniu kogoś nieznajomego. Opiekujące się nią osoby w pełni akceptuje. Quote
Tola Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 beka napisał(a):Tola a na kogo robić ogłoszenia?? Ona jest cudna, i jestem pewna że szybko znajdzie dom. :roll:Coś sie dzieje z postami Quote
Tola Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 beka napisał(a):Tola a na kogo robić ogłoszenia?? Ona jest cudna, i jestem pewna że szybko znajdzie dom. Ojej, dzieki:lol: Ogloszenia prosze na mnie, zaraz wysle nr na pv Quote
emilia2280 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Suczunia z wygládu przypomina mi collie, mieszanké z czyms mniej dlugonosym :razz: Biedna zabawka glupiej rodziny... Quote
beka Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Tola a na kogo robić ogłoszenia?? Ona jest cudna, i jestem pewna że szybko znajdzie dom. Quote
Tola Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 emilia2280 napisał(a):Suczunia z wygládu przypomina mi collie, mieszanké z czyms mniej dlugonosym :razz: Biedna zabawka glupiej rodziny... Masz rację; jak tak biegała po ulicy to myslelismy z daleka , ze to collie... Quote
Tola Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 beka napisał(a):A ja myślałm ze ona w typie bernisia... Po bernisiu to ma budowę i ten skrócony pysio:cool3: Nie jest smukła jak collak... Quote
Tola Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Tutaj widac to najlepiej, ma krótkie łapki... Quote
Tola Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Melisa zaraz po zabraniu z ulicy, wykąpana Quote
halbina Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 śliczna jest... poogłaszajcie ją, znajdzie domek! Quote
funia Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Cudota ,cudota i jeszcze raz cudota .Trzeba mieć się na baczności bo jej przyszła wielkość może przyciągać osobę która weżmie ją do budy:mad: Quote
betka-sp Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 śliczna suńka...ile ona może mieć?? z pół roku???? mniej???????? :shake::shake::shake: Quote
stonka1125 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 o boże jaką macie cudną bide znowu,po ilości tych bidek widać ilu głupich i g...o wartych ludzi po swiecie chodzi:angryy: Quote
nika28 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Jak można wyrzucić takie COŚ ??? :placz: :-( Quote
Tola Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Czy ktos moze zrobic ogloszenia malutkiej? Nasaz Madzia wyjechała na 2 miesiące, a nikt więcej nie robi ogloszen:roll: Quote
beka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Przepraszam, troche mnie choroba złapała, ale już jest lepiej. Dzis zrobie. Quote
LadyS Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Beka, jak zrobisz jakieś ogłoszenia, to wklej tutaj, na jakich stronach, co by nie dublować. A jeżeli jeszcze się nie wzięłaś za to, to napisz PW, podzielimy się tym jakoś. Tola, proszę o kontakt do ogłoszeń na PW. Quote
beka Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Meliska szuka domu na 4lapy, tresura.pl, kupiepsa, gumtree (warszawa) ojej.pl Quote
Recommended Posts