Energy Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 [quote name='ona03']Śliczne dziewczynki :lol: zadbane :lol:[/QUOTE] Dziękujemy bardzo:lol: [quote name='togaa']Czarne na białym chciałoby się zobaczyć......;) Zasypało Was ?[/QUOTE] Jeszcze jak:crazyeye:normalnie Lublin jest cały sparaliżowany:razz: Się obfocimy:lol: Quote
filodendron Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 [quote name='Energy'] Jeszcze jak:crazyeye:normalnie Lublin jest cały sparaliżowany:razz: [/QUOTE] Czy Ty też odnosisz wrażenie, że ktoś gwizdnął wszystkie pługi z miasta? Quote
Energy Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 [quote name='filodendron']Czy Ty też odnosisz wrażenie, że ktoś gwizdnął wszystkie pługi z miasta?[/QUOTE] Owszem, przez te cztery dni widziałam chyba trzy z tego jeden jechał z podniesionym przodem:crazyeye:no ale może nie trafiałam na pługi:cool3::evil_lol: Wczoraj jechałam koło Ciebie, troszkę mi doopkę samochodu zarzucało:razz: Quote
Equus Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 O to Wy obie w Lublinie mieszkacie?:crazyeye: Quote
Energy Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 [quote name='Equus']O to Wy obie w Lublinie mieszkacie?:crazyeye:[/QUOTE] Nio:multi:i obie nas zasypała, ale co się dziwić my Polska B:evil_lol: Quote
filodendron Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Hihi, za to w wąwozie można bezkarnie puszczać psa bez smyczy, bo od poniedziałku nie przejechał ani jeden pług - straż miejska musiałaby sobie ratrak sprawić, żeby spatrolować wąwóz. Chyba, że na nartach przyjadą. Quote
Iwax Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Madzia te pługi u nas to faktycznie jadą tak by się nie zmęczyć -ledwo liżą zamiast spychać, a koło Ciebie to nawet w marzeniach teraz bałabym się jechać. Quote
Energy Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 [quote name='Iwax']Madzia te pługi u nas to faktycznie jadą tak by się nie zmęczyć -ledwo liżą zamiast spychać, a koło Ciebie to nawet w marzeniach teraz bałabym się jechać.[/QUOTE] Iwonka a u Was odśnieżone? No ja codziennie jeżdżę podwoziem po lodzie w naszym wąwozie, a jak fajnie się z mojej górki zjeżdża:crazyeye::evil_lol:Wczoraj spotkałam się z samochodem jadącym w moją stronę:cool3: bo oczywiście w wąwozie to pług jeszcze się nie pojawił, więc jest jeden tor:evil_lol:facet zobaczył blondynkę, złapał się za głowę i spory kawałek jechał na wstecznym żeby mnie przepuścić:evil_lol: Ale po mieście przez ostatnie dni też się super jeździło:evil_lol:w poniedziałek jechałam 2 godziny do pracy:razz: Quote
Equus Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 [quote name='Energy']facet zobaczył blondynkę, złapał się za głowę i spory kawałek jechał na wstecznym żeby mnie przepuścić[/QUOTE] no to macie kulturalnych facetów w tej Polsce B :D w Warszawce to już nie jest tak pięknie - wczoraj to ja musiałam jechać na wstecznym bo bym się chyba nie doczekała na przejazd Quote
Energy Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 [quote name='Equus']no to macie kulturalnych facetów w tej Polsce B :D w Warszawce to już nie jest tak pięknie - wczoraj to ja musiałam jechać na wstecznym bo bym się chyba nie doczekała na przejazd[/QUOTE] Ale gdyby się nie cofnął to by sobie tak stał:evil_lol:bo ja bym musiała 2 razy tyle na wstecznym i do tego pod górkę;)raczej niewykonalne po lodowych torach... Quote
Equus Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 W fajnym miejscu mieszkasz! Wąwóz... musi być ślicznie! A Ty w takim razie chyba musisz mieć jakis terenowy samochód bo osobówka to chyba nie da rady dojechać ;) Quote
Energy Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 [quote name='Equus']W fajnym miejscu mieszkasz! Wąwóz... musi być ślicznie! A Ty w takim razie chyba musisz mieć jakis terenowy samochód bo osobówka to chyba nie da rady dojechać ;)[/QUOTE] No właśnie mam osobówkę i jeżdżę podwoziem po lodzie:placz:a jak jadę przez wąwóz to tak jak w "Kogel-mogel"chyba tak się ten film nazywał:cool3:chłopak mówił "żeby jej nie było, żeby jej nie było" to ja jadąc odprawiam modły " żeby nikt nie jechał, żeby nikt nie jechał":evil_lol:ale cholera często jedzie:diabloti::evil_lol: A widok jest cudny, fakt:lol: Quote
Equus Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 o to ja też odprawiam takie modły pod blokiem mojej mamy:D ale to też jak jest sprzyjająca aura bo tam się po prostu mieści 1 samochód a droga długa i ktoś musi cofać i się wpasowywać w takie malutkie miejsca :d Quote
Cheritka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Nie tak strasznie Was zasypało , nie nrzekajcie. Trzeba się cieszyć, że jest czyto i biało, a nie zawsze narzekać :) Quote
Equus Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 ja sobie można siedzieć w ciepłym domu i na biały śnieżek patrzeć przez okno lub podziwiać zimę w górach na nartach lub na spacerach to faktycznie zima jest piękna, ale jak trzeba zasuwać po zalodzonych, zabrejowanych chodnikach i marznąć na przystankach jadac do pracy bo autobusy z powodu białego puchu nie dojeżdżają to już nie jest tak pięknie :P Ja dziś przez zalodzony chodnik mam podarte spodnie... ot i tak dobrze bo się poślizgnęłam trzymając pudla na rękach (żeby po soli nie brodził) i wyrżnęłam na oba kolanka mało nie zabijając drugiego psa (tego już na ręce nie dam rady brać więc musze ją po każdym spacerze wkładać do wanny (jedyne 23kg) i płukac nogi. No tao ja dziś w zimie nic fajnego nie widzę ;) No może jak wieczorem na biegóweczki wyskoczę to zmieni mi się perspektywa (ale tylko troszkę) Quote
filodendron Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Equus'] ja dziś w zimie nic fajnego nie widzę ;) [/QUOTE] Myśl o tych kleszczach, co się może właśnie wymrażają. Mnie to pomaga ;) My dziś spotkaliśmy rowerzystę w wąwozie - jakiś sportowy desperat wetknięty "w obcisłe" - chyba mu ciut zimno było, bo chybocząc się w koleinach spojrzał na mojego psiaka w kombinezonie i powiedział - kurde, ten pies jest lepiej ubrany niż ja :D Quote
Equus Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Haha, dobre! A kleszcze to by się wymroziły jakby przez jakieś 1,5 miesiąca było -20 i tak z 5 lat z rzędu... A tak to conajwyż[FONT="]ej kataru dostaną ;) [/FONT] Quote
jambi Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 [quote name='Energy']No właśnie mam osobówkę i jeżdżę podwoziem po lodzie:placz:a jak jadę przez wąwóz to tak jak w "Kogel-mogel"chyba tak się ten film nazywał:cool3:chłopak mówił "żeby jej nie było, żeby jej nie było" to ja jadąc odprawiam modły " żeby nikt nie jechał, żeby nikt nie jechał":evil_lol:ale cholera często jedzie:diabloti::evil_lol:[/QUOTE] tak, to był Kogel Mogel ;) [quote name='Equus']o to ja też odprawiam takie modły pod blokiem mojej mamy:D [/QUOTE] "żeby Jej nie było" ???? Quote
Equus Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Nieeee! " żeby NIKT NIE JECHAŁ z przeciwka" - takie modły jak Energy a nie z Kogla Mogla :P Quote
Energy Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 [B][COLOR="#800080"][SIZE="3"]Wszystkim naszym dogoprzyjaciołom życzę zdrowych, spokojnych Świąt[/SIZE][/COLOR][/B]:lol: [IMG]http://e-kartki.net.pl/kartki/26/1/d/1590.jpg[/IMG] Quote
togaa Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 [B]:tree1:[COLOR=red]Wesołych Swiat[/COLOR], dziewczynki ![/B] [B]Wszystkiego Najlepszego na ten cudowny czas !:tree1:[/B] Quote
anita_happy Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 duz radości na ten świąteczny wieczorek z DOgoMańkką:P [video=youtube;UpgOzJqTLqI]http://www.youtube.com/watch?v=UpgOzJqTLqI&feature=related[/video] Quote
filodendron Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 A ja już tak poświątecznie ale jeszcze z życzeniami wpadam - wszystkiego dobrego! Quote
ona03 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 [B][FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=darkred]Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku DZIEWCZYNKI :evil_lol: i nie tylko ;)[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [IMG]http://www.picturesanimations.com/n/newyear/2525257EHappy2525255FHolidays2525255FVintage2525255FTopper2525255FRM.gif[/IMG] Quote
rita60 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Niech w Nowym Roku 2011, świat będzie dla Was pełen ciepła, radości i przyjaciół, a w Waszych domach niech nigdy nie zabraknie zdrowia, miłości i zrozumienia. Quote
Recommended Posts