al'akir Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 ja do Was , też wpadam z najlepszymi życzeniami:lol: [SIZE=1] [/SIZE] Quote
Energy Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 [quote name='GPooLCLD']ja do Was , też wpadam z najlepszymi życzeniami:lol: [SIZE=1] [/SIZE][/QUOTE] Dziękujemy GPoolCLD, wzajemnie najsedeczniejsze życzenia dla Was:loveu: Quote
ona03 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Cudne dziewczynki, cudne - chyba ukradnę jedną :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Szczególnie jedna fryzurka spodobała mi się ;):evil_lol: Quote
Energy Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 [quote name='ona03']Cudne dziewczynki, cudne - chyba ukradnę jedną :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Szczególnie jedna fryzurka spodobała mi się ;):evil_lol:[/QUOTE] Dzięki Ona03:loveu: To którą Ci podrzucić i kiedy?:evil_lol: Quote
Cheritka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Dziękujemy za życzenia i Wam życzymy samych miłych dni z suczkami i nie tylko w Nowym Roku :D Ewa i Cheri Quote
al'akir Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 coś się lenicie ostatnio, żadnych zdjęć:mad: Quote
Energy Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 [quote name='GPooLCLD']coś się lenicie ostatnio, żadnych zdjęć:mad:[/QUOTE] Jakoś nam aura nie sprzyja:razz:ale się postaramy:lol: Quote
al'akir Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='Energy']Jakoś nam aura nie sprzyja:razz:ale się postaramy:lol:[/QUOTE] no trzeba w końcu coś wrzucić:eviltong: Quote
lilix4 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 a może jakieś domowe jak narazie aura nie dopisuje Quote
Energy Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 [quote name='GPooLCLD']no trzeba w końcu coś wrzucić:eviltong:[/QUOTE] [quote name='lilix4']a może jakieś domowe jak narazie aura nie dopisuje[/QUOTE] Jutro się postaram coś wrzucić:lol:mam nadzieję, że dziewczyny będą chętne do współpracy:cool3: Quote
al'akir Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='Energy']Jutro się postaram coś wrzucić:lol:mam nadzieję, że dziewczyny będą chętne do współpracy:cool3:[/QUOTE] przecież dziewczynki są grzeczniutkie :) Quote
Energy Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 [quote name='GPooLCLD']przecież dziewczynki są grzeczniutkie :)[/QUOTE] Tia, grzeczniutkie:diabloti::evil_lol: Quote
zerduszko Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Hej :) Przyszłam poczytać o czyms milszym, ale chętnie bym pooglądała :) Quote
Energy Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 [quote name='zerduszko']Hej :) Przyszłam poczytać o czyms milszym, ale chętnie bym pooglądała :)[/QUOTE] Hej Zerduszko, cieszę się, że jesteś:loveu:no obiecuję jutro coś wstawić nowego, a widziałaś wcześniejsze zdjęcia, filmiki;) Takie są fajne z wakacji, jak ja lubię lato, morze, góry, a tu zima:razz: Quote
zerduszko Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Widziałam z wakacji starsze, kiedy ja byłam pewna, ze to zima. A to na plaży było :lol: Kiepsko już ze mną ;) Quote
Energy Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 [quote name='zerduszko']Widziałam z wakacji starsze, kiedy ja byłam pewna, ze to zima. A to na plaży było :lol: Kiepsko już ze mną ;)[/QUOTE] No ładnie:evil_lol:ale te co wstawię jutro to zdecydowanie będą na śniegu, nie na plaży;) Quote
togaa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 :mad:[quote name='ona03']Cudne dziewczynki, cudne - chyba ukradnę jedną :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Szczególnie jedna fryzurka spodobała mi się ;):evil_lol:[/QUOTE] Aaaaa!!!! ...mam Cię [B]Ona3[/B] . Zdrajco [B]Lolusiowy[/B]...!!!...!:mad: [B]Energy[/B].....[B]Szczęśliwego Nowego Roku![/B] Spełnienia marzeń, głaski dla panienek. [B]Wszystkiego Dobrego [/B]!!!! Quote
Energy Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 [quote name='togaa']:mad: Aaaaa!!!! ...mam Cię [B]Ona3[/B] . Zdrajco [B]Lolusiowy[/B]...!!!...!:mad: [B]Energy[/B].....[B]Szczęśliwego Nowego Roku![/B] Spełnienia marzeń, głaski dla panienek. [B]Wszystkiego Dobrego [/B]!!!![/QUOTE] :evil_lol:Ona03 chyba jesteś podpadnięta;) [B]Togaa bardzo dziękujemy za życzenia i wzajemnie dla Was Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku:loveu:[/B] i oczywiście mizianko dla czworonożnych cudnych przyjaciól:loveu: Quote
Cheritka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Przyszliśmy dziewczynki pooglądać a tu nic, to może złożymy Wam życzenia, [COLOR=red][B]Wszystkiego co sobie wymarzycie,[/B][/COLOR] [COLOR=red][B]żeby wam się spełniło :D[/B][/COLOR] Quote
Energy Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Bardzo dziękujemy Cheritko dla Was też wszystkiego najlepszego w Nowym Roku:loveu: Quote
ona03 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Energy - Supełek Ci nie chodzi :cool3: Szszszszszszszszpiegują mnie :evil_lol::cool1::evil_lol::cool1::evil_lol::cool1: Quote
al'akir Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [quote name='ona03']Energy - Supełek Ci nie chodzi :cool3: Szszszszszszszszpiegują mnie :evil_lol::cool1::evil_lol::cool1::evil_lol::cool1:[/QUOTE] Supełek niestety odszedł dziś za TM :( Energy , co tam ze zdjęciami śnieżnymi ? Quote
Energy Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 No właśnie Supełek mnie na dzisiaj wyłączył z życia i nie ma zdjęć:shake:Jakoś w ogóle nie mogłam się za to zabrać, jutro się postaram, sorki:roll: Ona03 Supełek to już nie ma po co mi chodzić:-( No szpiegują;) Quote
zerduszko Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [quote name='GPooLCLD']Energy , co tam ze zdjęciami śnieżnymi ?[/QUOTE] Właśnie??? Witam moją podporę ;) Quote
Energy Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 [quote name='zerduszko']Właśnie??? Witam moją podporę ;)[/QUOTE] Witaj :p Zerduszko byłam z Wami myślami i nijak nie mogłam się za zdjęcia zabrać, jutro obiecuje:p Quote
Recommended Posts